Може комусь знадобиться!
Часто роблю торти без випічки на основі будь-чого - сметани, вершків, йогурту з желатином. Основа - печиво з маслом.
Але навіть звичайне сметанне желе можна зробити красивим завдяки чорницям (як на фото), або чорній смородині (супер червоний колір), або малині (рожевий колір). От вам і один із способів використання заморожених ягід. Ягідне пюре бажано протирати крізь сито, я часто лінюся це робити, тому помітні шматочки шкірки.
Рецепту як такого нема, пропорції довільні, цукор на свій смак і головне щоб желатину вистачило.
Якщо ягідного пюре багато - буде приємний ягідний смак.
Часто роблю торти без випічки на основі будь-чого - сметани, вершків, йогурту з желатином. Основа - печиво з маслом.
Але навіть звичайне сметанне желе можна зробити красивим завдяки чорницям (як на фото), або чорній смородині (супер червоний колір), або малині (рожевий колір). От вам і один із способів використання заморожених ягід. Ягідне пюре бажано протирати крізь сито, я часто лінюся це робити, тому помітні шматочки шкірки.
Рецепту як такого нема, пропорції довільні, цукор на свій смак і головне щоб желатину вистачило.
Якщо ягідного пюре багато - буде приємний ягідний смак.
ЖаннаНеАгузарова• 03 марта 2017
класс, выглядит вкусно. А я себе вот никак не соберусь купить разъемную форму((((
Г@Л@В@ломка• 03 марта 2017
всім привіт,дуже гарне,автор давай по шагові рекомендації,а я побігла по сметану)
Марина Ромашкина• 03 марта 2017
да, я тоже люблю желейные тортики, особенно когда несколько разных слоев, а основа - печенье тертое, грецкий орех, масло и сгущенка. Вкуснятина)
Фото мої. Чесно)))
А рецепт навіть не знаю як писати. Бо усе роблю приблизно.
Печиво ( у мене ’до кави’, але це неприеципово) подрібнити і перемішати з розтопленим маслом. Десь на 200 гр печива 100 г масла. Можна більше або менше залежно від розмвру форми і бажаної товщини коржа.
Рівномірно викласти в розйомну форму і утрамбувати. Я використвую кольцо для тортів і викладаю на блюдо.
Основна ж частина робиться з чого хочете. Якщо жирні вершки - збиваєте. Цукор на смак. Желатину дест грамів 20 на 0,5 л суміші (тому краще усе зважувати).
Ягоди свіжі або розморожені подрібнюєте погружними блендером і виливаєте у суміш. Цю вагу теж враховуєте коли визначатимете скільки желатину.
Желатин замочуєте у воді, розпускаєте і додаєте в суміш. Усе добре перемішуєте і виливаєте у форму.
На корж можна викласти шматочки банану чи ще чогось. А потім залити.
Застигає кілька годин, краще ніч.
Чим більше ягід тим насищеніші колір і смак.
А рецепт навіть не знаю як писати. Бо усе роблю приблизно.
Печиво ( у мене ’до кави’, але це неприеципово) подрібнити і перемішати з розтопленим маслом. Десь на 200 гр печива 100 г масла. Можна більше або менше залежно від розмвру форми і бажаної товщини коржа.
Рівномірно викласти в розйомну форму і утрамбувати. Я використвую кольцо для тортів і викладаю на блюдо.
Основна ж частина робиться з чого хочете. Якщо жирні вершки - збиваєте. Цукор на смак. Желатину дест грамів 20 на 0,5 л суміші (тому краще усе зважувати).
Ягоди свіжі або розморожені подрібнюєте погружними блендером і виливаєте у суміш. Цю вагу теж враховуєте коли визначатимете скільки желатину.
Желатин замочуєте у воді, розпускаєте і додаєте в суміш. Усе добре перемішуєте і виливаєте у форму.
На корж можна викласти шматочки банану чи ще чогось. А потім залити.
Застигає кілька годин, краще ніч.
Чим більше ягід тим насищеніші колір і смак.
Nadezhda2015• 03 марта 2017
Я тоже подобное делаю, только без фруктов. Буду теперь с фруктами, спасибо. Классный вариант, и вкусненько-быстренько.
Путающаяся• 03 марта 2017
понятно что ничего не понятно. Зачем писать совет, если нету рецепта. Наверное просто хотелось похвастать
Назад Комментарии к ответу