11 октября 2017

Чи можна тісто на оладки залишити на ніч в холодильнику?

Хочу звечора замісити тісто на оладки, зранку додати соду, ще раз перемішати і випікати оладки на сніданок. Тісто на сирники залишаю на ніч - все добре. На пару годин залишала тісто на бліни - теж все добре було. А от оладки не пробувала. Господиньки, підкажіть будь ласка чи так можна. Звечора оладки робити не хочу, бо гумові на ранок будуть.
Оябунчик 11 октября 2017
1
Я уже такое тут спрашивала. Сказали можно. Оставляла все хорошо.
После 18 11 октября 2017
2
Щоразу виникає таке питання, тож послухаю)
Я не тону 11 октября 2017
3
Можна, ще кращі будуть
missparis567 11 октября 2017
4
Конечно можно!
Я не тону 11 октября 2017
5
На ніч можна замішувати з мінімумом дріжджів, тісто буде рости в холоді, це повільна ферментизація
Якість тіста краща
irina _d 11 октября 2017
6
можно, только делайте с содой, на утро будет тесто то что нужно
автор vorobchyk 11 октября 2017
7
Я роблю тісто - кефір, мука, яйця, сіль, цукор і вже завтра соду досиплю. Дріжджів не даю.
автор vorobchyk 11 октября 2017
8
Ответ дляirina _d
можно, только делайте с содой, на утро будет тесто то что нужно
А вона до ранку не ’видохнеться’? Я щось була свято впевнена, що треба швидко смажити після того як досипав. :)
кери 11 октября 2017
9
Оставляла несколько раз, все норм.
Оябунчик 11 октября 2017
10
Ответ дляvorobchyk
А вона до ранку не ’видохнеться’? Я щось була свято впевнена, що треба швидко смажити після того як досипав. :)
Я оставляла и с собой и без. разницы нет
автор vorobchyk 11 октября 2017
11
Усім дуже дякую за відповіді, йду гудіти міксером :)
Дежурняшная 11 октября 2017
12
Який жах, шо за лексика-оладки, блІни, господиньки...жіночко, не ковєркайте мову, дуже прошу;))
ВЫВсеВрете 11 октября 2017
13
Оно же несвежее будет!!
приKID 11 октября 2017
14
Попробуйте без яиц сделать. Соду сразу. После замешивания теста в любом случае его лучше хоть на пол часа поставить в холодильник, а если на ночь, то ещё лучше)
Я шалунья 11 октября 2017
15
Я делаю на кефире, яйца, сода, мука - через пару часов черное!
Я вообще тесто 5 минут замесить, чего его наночь колотить?
автор vorobchyk 11 октября 2017
16
Ответ дляДежурняшная
Який жах, шо за лексика-оладки, блІни, господиньки...жіночко, не ковєркайте мову, дуже прошу;))
А ви напишіть свої ПРАВИЛЬНІ варіанти звмість моїх. Бліни вдома не говорю, написала так, бо не впевнена була, що всі зрозуміють слово налисники. А от оладки і господиньки вам чим не підійшли? Просвітіть. Але перед тим як когось виховувати, то самі просвітіться, що слова ковєркати в українській мові не існує.
автор vorobchyk 11 октября 2017
17
Ответ дляЯ шалунья
Я делаю на кефире, яйца, сода, мука - через пару часов черное!
Я вообще тесто 5 минут замесить, чего его наночь колотить?
Мені жодне тісто 5 хвилин не замішується, не знаю як так в людей виходить. Мені зранку трьох людей треба нагодувати/зібрати і самій поїсти і кави випити - кожна хвилина дорогА. Сирники, як тісто постоїть, навіть кращими виходять. Спробую ще з оладками.
Жена миллионера 12 октября 2017
18
Ответ дляДежурняшная
Який жах, шо за лексика-оладки, блІни, господиньки...жіночко, не ковєркайте мову, дуже прошу;))
Хочу Вам сказати, що ’оладки, блІни, господиньки’ - набагато краще, ніж ’ковєркайте’. Такого слова немає в українській мові.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!