09 февраля 2017

Отзыв о Новая жизнь Тушь для Ресниц «Волшебный взгляд»

Тушь не осыпается, долго держится и ровно ложиться, а к тому же имеет натуральный состав/crash_point/5/crash_point/Вирішила спробувати туш для вій "Чарівний погляд" з силіконовим пензликом! До цього читала чимало відгуків про те, що вона швидко засихає, погано фарбує... А мені вона дуже сподобалася і напишу чому!

Вона фарбує акуратно. без грудок, тонким шаром, розділяє вії все як годиться. Ніяких вульгарних вій з тонною туші і грудками!!
Туш з силіконовою щіточкою у формі гребінця дозволяє захоплювати відразу всі вії, включаючи найтонші у краю ока!
Вже пройшло близько трьох тижнів, нічого не висохло , все нормально. Просто завжди треба закривати туш до повного упору (до легкого клацання) тоді всередину не потрапить повітря і все буде норм.

Тримається вона дійсно довго, при цьому не обсипається під очі. Я навіть коли була на морі забула, що нафарбувала вії і полізла купатися, природно обличчя змокло, очі теж, але ніяких чорних потьоків не було!! чому дуже здивована! Коли вмиваєшся немає розмазаний туші по всьому обличчю, таке враження, що вона вбирається в вії))
Помітно подовжує, трохи навіть підкручуючи вії.

Склад у порівнянні з магазинними примірниками справді натуральний, завдяки чому туш ще й доглядає за віями
Склад: рослинні екстракти (череда, пижма, ромашка, родіола рожева), гліцерин, віск (бджолиний, канделильский, карнаубський), вугілля рослинного походження, пропіленгліколь, антисептичний засіб, циклопентасилоксан, Д-пантенол, Glyceryl stearate, стабілізуючий засіб, вода, изодекан, ксантанова камедь, Hydrolyzed keratin, олія рицинова, м´які поверхнево-активні речовини, кислота октадеканова.

/crash_point/Натуральний склад, відмінно все розділяє, стійка, доглядає за віями, добре фарбує./crash_point/Немає мінусів.
Бабка в тапках 09 февраля 2017
1
Спасибо!А где ее можно купить?
Бабка в тапках 09 февраля 2017
2
А цена?
Реанимация 09 февраля 2017
3
Ответ дляБабка в тапках
Спасибо!А где ее можно купить?
так у автора совета ж)
Зоя Жорівна 09 февраля 2017
4
Ответ дляРеанимация
так у автора совета ж)
ага,самая хитро...Думаю,такой бюджетной туши полно в любом магазине вашего города.
Гл. Амурная 09 февраля 2017
5
Ответ дляРеанимация
так у автора совета ж)
Тема закрыта

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!