М´ясо в винному соусі виходить настільки смачним, що просто пальчики оближеш. Вино додає м´ясу приємний і привабливий аромат, яскравий смак, воно стає більш пікантним і ніжним, а також суттєво прискорює процес приготування.
РЕЦЕПТ:
1. Свинина - 500 гр
2. Вино - 250 мл
3. Масло вершкове - 60 гр
4. Крохмаль - 30 гр
5. Сіль, спеції
Спробуйте приготувати таке м´ясо, порадуйте себе та рідних цією неймовірною стравою. Детальніше у відео:
РЕЦЕПТ:
1. Свинина - 500 гр
2. Вино - 250 мл
3. Масло вершкове - 60 гр
4. Крохмаль - 30 гр
5. Сіль, спеції
Спробуйте приготувати таке м´ясо, порадуйте себе та рідних цією неймовірною стравою. Детальніше у відео:
Ответ дляKomachka
Не открывается. ( Всё равно спасибо! Найду.
Удалено администрацией...
Ответ дляMaмo4ka
яка чудава реклама))
да є трохи)) але рецепт справді чудовий
karandashik 80• 07 марта 2018
Ответ дляМуууумие
А кому алкоголь строго-настрого нельзя можно это блюдо ? Алкоголь по идее испарится ...
Удалено администрацией...
Ответ дляkarandashik 80
Удалено администрацией...
Спасибо за ваш коментарий, к Карине тоже зашла на страничку, она молодец, видно что она профи) есть чему поучиться) Свой рецепт готовила много раз, действительно класное блюдо, поэтому рекомендую другим)
РЕЦЕПТ:
1. Свинина - 500 гр
2. Вино - 250 мл
3. Масло вершкове - 60 гр
4. Крохмаль - 30 гр
5. Сіль, спеції
Спочатку заварюємо соус: в кастрюльці чи в сотейнику прогріваємо вино, тим часом масло ділимо на 3-4 кусочки, добавляти його потрібно буде в кілька прийомів.
В вино додаємо крохмаль, розмішуємо і кидаємо масло, як розтопився один шматочок кидаємо інший і т.д.Вкинули останній і виключаємо, добавляємо спеції. Залишаємо соус простигати.
М`ясо розрізаємо на шматки, солим, перчим. Обвалюємо в соусі кімнатної температури, залишаємо на 30 хв. постояти. Форму накриваємо фольгою і випікаємо при180 градусах до готовності, приблизно 50-60 хв, залежно від розмірів м’яса. Найбільше мені подобається запікати в мультіварці. Смачного)
1. Свинина - 500 гр
2. Вино - 250 мл
3. Масло вершкове - 60 гр
4. Крохмаль - 30 гр
5. Сіль, спеції
Спочатку заварюємо соус: в кастрюльці чи в сотейнику прогріваємо вино, тим часом масло ділимо на 3-4 кусочки, добавляти його потрібно буде в кілька прийомів.
В вино додаємо крохмаль, розмішуємо і кидаємо масло, як розтопився один шматочок кидаємо інший і т.д.Вкинули останній і виключаємо, добавляємо спеції. Залишаємо соус простигати.
М`ясо розрізаємо на шматки, солим, перчим. Обвалюємо в соусі кімнатної температури, залишаємо на 30 хв. постояти. Форму накриваємо фольгою і випікаємо при180 градусах до готовності, приблизно 50-60 хв, залежно від розмірів м’яса. Найбільше мені подобається запікати в мультіварці. Смачного)
Ответ дляyulaku
А як зрікається у мультиварці? Теж у фользі чи без?
да, я також загортала у фольгу і годину запікала, є мій покроковий рецепт, якщо цікавить, можете глянути на ютубі, введете мою фамілію та ім’я, так і знайдете) смачного)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
пойду и туда гляну , мясо я готовлю ,мягко скажем ,невкусно )))