sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Салаты и закуски
noavatar
Наталя-4198• 14 сентября 2019

Канапе з тунцем для святкового столу

Хочу поділитись рецептом, готувала на своє день народження. Виглядають просто шикарно)

Інгредієнти:
- багет
- майонез
- варені яйця
- зелена цибуля
- тунець
- яєчний жовток
- сіль, перець

Приготування:
Відділила яєчний жовток (2 шт.), замотала у харчову плівку і поставила у морозилку на добу, потім на дві години перекласти в холодильник (я боялась що він потече, тому на всяк випадок хвилинку проварила його у воді).
Багет порізала на скибочки і злегка підсушила на сковорідці з обох сторін. В блендері збила варені яйця, майонез і зелену цибулю, посолила. Намастила отриману масу на багет, зверху виклала консервований тунець, шматочки жовтка і нарізану зелену цибулю.

Гостям дуже сподобався смак і вигляд страви)

Рецепт брала тут, але дещо змінила під себе: http://gotuemo.pp.ua/zakusky/brusketta-z-pechinkoi...
attached-photo
24 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_195
ПМСница• 14 сентября 2019
1
Не впечатлило... майонез не едим
noavatar
автор Наталя-4198 • 14 сентября 2019
2
Ответ дляПМСница
Не впечатлило... майонез не едим
Майонез робила сама)
anonim_181
КокошинЭль• 14 сентября 2019
3
Ответ дляПМСница
Не впечатлило... майонез не едим
Абы написать что вы такие правильные и не едите майонез)))
майонез замените тем что едите,сметана,йогурт например.
anonim_195
ПМСница• 14 сентября 2019
4
Ответ дляКокошинЭль
Абы написать что вы такие правильные и не едите майонез)))
майонез замените тем что едите,сметана,йогурт например.
Багет тоже
anonim_4
КоролеВешна• 14 сентября 2019
5
Дякую.
Треба спробувати))

Ми з минуло року перейшли на бутери зі шпротами точніше почали робити))) як колись давним давно...Як згадаю так і на дачі їх робимо)))
Одразу перед носом 80ті))) новий рік..д.н.))
anonim_78
ЯспАкойнаЯ• 14 сентября 2019
6
Автор, спасибо за рецепт!
anonim_4
КоролеВешна• 14 сентября 2019
7
Точніше 90ті)))
anonim_122
Стервочка• 14 сентября 2019
8
ну такое.... испортили тунец
anonim_84
СКИБИДЫШь• 14 сентября 2019
9
У гостей животы не болели?
Замороженные и оттаявшие продукты - идеальная питательная среда для бактерий всяческих нехороших.

Ну, и зелёный лук... не для праздничного стола. Воняет от всех потом очень долго.
noavatar
автор Наталя-4198 • 14 сентября 2019
10
Ответ дляСКИБИДЫШь
У гостей животы не болели?
Замороженные и оттаявшие продукты - идеальная питательная среда для бактерий всяческих нехороших.

Ну, и зелёный лук... не для праздничного стола. Воняет от всех потом очень долго.
Ні, нікого нічого не боліло)
Заморожений жовток зараз дуже часто використовують у різних рецептах)
anonim_84
СКИБИДЫШь• 14 сентября 2019
11
Ответ дляНаталя-4198
Ні, нікого нічого не боліло)
Заморожений жовток зараз дуже часто використовують у різних рецептах)
Вот это зря... Может, типа красиво, интересно, но рисковано.
anonim_61
Залатавая• 14 сентября 2019
12
Ответ дляНаталя-4198
Ні, нікого нічого не боліло)
Заморожений жовток зараз дуже часто використовують у різних рецептах)
Сальмонела не гине при заморожуванні. Хіба що Ви використовуєте ще теплі, щойно з-під здорової курки, яйця.
anonim_84
СКИБИДЫШь• 14 сентября 2019
13
Ответ дляЗалатавая
Сальмонела не гине при заморожуванні. Хіба що Ви використовуєте ще теплі, щойно з-під здорової курки, яйця.
Там даже не сальмонелла. На таком субстрате с огромной скоростью размножается любая патогенная флора.
noavatar
автор Наталя-4198 • 14 сентября 2019
14
Ответ дляЗалатавая
Сальмонела не гине при заморожуванні. Хіба що Ви використовуєте ще теплі, щойно з-під здорової курки, яйця.
Тірамісу Ви теж не їсте?
anonim_61
Залатавая• 14 сентября 2019
15
Ответ дляСКИБИДЫШь
Там даже не сальмонелла. На таком субстрате с огромной скоростью размножается любая патогенная флора.
Сальмонела - це найперше і найпростіше, про що можна подумати. Навіщо та доба в морозилці?-якщо вона виживає мінімум по півроку в заморозці. Немає вже кращого інгредієнту, ніж сирий жовток для акцентування смаку....
anonim_61
Залатавая• 14 сентября 2019
16
Ответ дляНаталя-4198
Тірамісу Ви теж не їсте?
окрім, як у себе вдома - не їм ніде.
Яйця для цього десерту я беру лише зі свого господарства.
noavatar
автор Наталя-4198 • 14 сентября 2019
17
Ответ дляЗалатавая
окрім, як у себе вдома - не їм ніде.
Яйця для цього десерту я беру лише зі свого господарства.
Ну ці канапе ми теж їли з домашніх яєць)
anonim_84
СКИБИДЫШь• 14 сентября 2019
18
Ответ дляЗалатавая
Сальмонела - це найперше і найпростіше, про що можна подумати. Навіщо та доба в морозилці?-якщо вона виживає мінімум по півроку в заморозці. Немає вже кращого інгредієнту, ніж сирий жовток для акцентування смаку....
Ну, если яйца от здоровой курицы, никакая сальмонелла там не поселится. Зато другое поселится. (и тёплые яйца - не гарантия :) Только адекватная тепловая обработка. Или 100% уверенность в том, что курица здорова).

Замораживают, наверное, чтобы желток форму сохранил.
anonim_151
Тень льва• 14 сентября 2019
19
Ответ дляСКИБИДЫШь
У гостей животы не болели?
Замороженные и оттаявшие продукты - идеальная питательная среда для бактерий всяческих нехороших.

Ну, и зелёный лук... не для праздничного стола. Воняет от всех потом очень долго.
Серьезно? Так что, масло сливочное, в морозилке нельзя хранить? Я серьезно, не шутя спрашиваю )
anonim_61
Залатавая• 14 сентября 2019
20
Ответ дляСКИБИДЫШь
Ну, если яйца от здоровой курицы, никакая сальмонелла там не поселится. Зато другое поселится. (и тёплые яйца - не гарантия :) Только адекватная тепловая обработка. Или 100% уверенность в том, что курица здорова).

Замораживают, наверное, чтобы желток форму сохранил.
Навіть якщо курка нездорова, сальмонели в яйці немає. Вона потрапляє із забрудненої поверхні всередину через декілька годин зберігання. Саме тому я кажу, що якщо ще теплі яйця (тобто, зберігання коротке), то їх же можна одразу помити - і все - небезпеки немає.
А щодо повторного заморожування-розслідування, то я з Вами і так згідна.
anonim_61
Залатавая• 14 сентября 2019
21
Ответ дляТень льва
Серьезно? Так что, масло сливочное, в морозилке нельзя хранить? Я серьезно, не шутя спрашиваю )
Ну, якщо Ви масло розпакуєте, помнете в руках, потім запакуєте, заморозите, а потім розморозите, то існує шанс щось підчепити. Просто яйце все ж таки багатший субстрат для мікроорганізмів, ніж масло.
anonim_84
СКИБИДЫШь• 14 сентября 2019
22
Ответ дляТень льва
Серьезно? Так что, масло сливочное, в морозилке нельзя хранить? Я серьезно, не шутя спрашиваю )
Масло можно. Бактерии любят белковые субстраты, углеводные.
anonim_151
Тень льва• 14 сентября 2019
23
Ответ дляЗалатавая
Ну, якщо Ви масло розпакуєте, помнете в руках, потім запакуєте, заморозите, а потім розморозите, то існує шанс щось підчепити. Просто яйце все ж таки багатший субстрат для мікроорганізмів, ніж масло.
Спасибо, поняла ) Просто вырвала из контекста фразу, и подумала, что лучше совсем не замораживать )
anonim_151
Тень льва• 14 сентября 2019
24
Ответ дляСКИБИДЫШь
Масло можно. Бактерии любят белковые субстраты, углеводные.
Спасибо ) Всю жизнь храню зачем-то масло в морозилке - так запереживала ))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff