ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА• 26 июня 2015
Яка ціна цукру-рафінаду?
Цікавить не пересований,а рафінад. Хочу вафлі робити, от думаю чи дуже дорого (ніколи його не купувала)
автор
ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА
• 26 июня 2015
Взагалі потрібно спеціальний цукор в гранулах(той що не так тане),але прочитала,що може бути рафанад поколоти.
автор
ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА
• 26 июня 2015
Перловий цукор це обов´язковий інгредієнт і, на жаль, замінити його будь-яким іншим цукром не можна! Його білосніжні грудочки термостійкі, при високій температурі вони не плавляться і не карамелізуються, зберігаючи свою первинну форму.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу