sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - О продуктах и технике
anonim_75
ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА• 26 июня 2015

Яка ціна цукру-рафінаду?

Цікавить не пересований,а рафінад. Хочу вафлі робити, от думаю чи дуже дорого (ніколи його не купувала)
6 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_75
автор ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА • 26 июня 2015
1
О мені нік підходить. Я на велику якраз
anonim_216
УлыбАчка• 26 июня 2015
2
а что из сахара-песка вафли не получаются?
anonim_75
автор ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА • 26 июня 2015
3
ні не вийдуть. Плчитайте рецепт твердих вафель
anonim_75
автор ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА • 26 июня 2015
4
Взагалі потрібно спеціальний цукор в гранулах(той що не так тане),але прочитала,що може бути рафанад поколоти.
anonim_75
автор ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА • 26 июня 2015
5
Називається цукор перловий
anonim_75
автор ВЫЛЫСЫПЫДЫСТКА • 26 июня 2015
6
Перловий цукор це обов´язковий інгредієнт і, на жаль, замінити його будь-яким іншим цукром не можна! Його білосніжні грудочки термостійкі, при високій температурі вони не плавляться і не карамелізуються, зберігаючи свою первинну форму.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff