20 января 2021

м.Березань. Лікарня. Що скажете?

Я вражена,від лікарів Березанської лікарні.
Мою маму привезли по швидкій в лікарню.Вона в комі пролежала двоє з половиною суток,до неї не підключили ні апарат штучної вентеляції легень,бо так як вони сказали,у них немає такого апарату,коли я запитала чому їй не роблять КТ мені відповіли,що воно не працює,за ці двоє суток до неї прийшов тільки нач.мед і то хотів приписати їй коронавірус. За ввесь цей час їй тільки капали магнезію і кололи уколи,щоб знизити тиск.А коли ми вирішили перевезти її на Київ,то лікарі Березанської лікарні нам сказали,що вона не транспортабельна.Ми знайшли лікаря в Києві який дякуючи Богу приїхав в Березань і сказав,що її можна транспортувати.Моїй мамі тоеба було зробити операцію на протязі 2-х годин,але цього ніхто не зробив,у неї був крововилив у мозок.Коли уже ми визвади швидку Борис щоб перевезти її на Київ різко біля моєї мали з*явилися і нейрохірург,і заввідділення,і нач.мед. А коли задали питання зав відділення де вона була ці 2суток,що не з*являлася біля вкрай тяжко хворої,вона відповіла коротко
“У мене у сина було весілля,я що мала зіпсувати свято сину і їхати спасать вашу маму?”Якщо чесно ми були всі шлковані.
На сьогоднішній день моя мама в Києві їй зробили 2 операції,і як сказав нейро хірург із-за інтенсивної допомоги висококваліфікованих лікарів,які не зробили нічого,у неї в легенях зібрався гній і слиз.І якби ми її не привезли на Київ,то уже можна було б замовляти місце там де всі я думаю догадалися де.Зараз лікарі зробили все від них возможне і на сьогоднішній день ми молимо Бога,щоб допоміг їй прийти до тями,бо вона іще без сознанія.
Так що я хочу сказати цим.Не дай Бог комусь попасти у Березань до висококваліфікованих лікарів,бо з відти можна і не вийти.

https://m.facebook.com/groups/1685105725106146/per...
Интеллектуальные оладьи 20 января 2021
1
Для вас большая новость, что медики массово поувольнялись и продолжают увольняться, а обеспечение больниц никуда не годится? Надо было сразу вызывать Борис или Добробут.
Юпитерная 20 января 2021
2
а де кваліфіковані нейрохірурги в Березані? Ви ж знаєте, що то звичайна лікарня без спеціалізованого обладнання.
Весёлая морковка 20 января 2021
3
Я вижу ваше горе и дай Бог ваша мама вылезет из болезни. Но вы теперь , поняли, что в нашей стране на здоровье экономить нельзя( да и вообще, не только у нас.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!