Королева Сарказма• 13 января 2022
Просто интересно
В свете сегодняшних тем, просто интересно, как вы считаете:
Настоящее ли масло жирностью 72%
Настоящее ли масло жирностью 72%
Результат:
вже голосів:
54
35 (64.81%)
Да, настоящее
16 (29.63%)
Нет, я свято верю в мифы
3 (5.56%)
Свой вариант
Пугачиха• 13 января 2022
Ответ дляКлин_Кляйн
настоящее ли молоко с 2,5% жирностью?)
Разведенное водой. Но настоящее
Клин_Кляйн• 13 января 2022
Ответ дляВорона
можно подробнее про мифы?
сливочное масло 72% не бывает. спреды - любой жирности.
сливочное масло 72% не бывает. спреды - любой жирности.
можно) вы как раз повторили миф)
Клин_Кляйн• 13 января 2022
Ответ дляВорона
а можете аргументировать свое мнение?
это не мое мнение
Козяка-маляка• 13 января 2022
Ответ дляВорона
можно подробнее про мифы?
сливочное масло 72% не бывает. спреды - любой жирности.
сливочное масло 72% не бывает. спреды - любой жирности.
Клин_Кляйн• 13 января 2022
Ответ дляВорона
а можете аргументировать свое мнение?
тут тема утром была, можете почитать, если интересно, чтоб я не повторялась https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3074583
автор
Королева Сарказма
• 13 января 2022
Ответ дляВорона
можно подробнее про мифы?
сливочное масло 72% не бывает. спреды - любой жирности.
сливочное масло 72% не бывает. спреды - любой жирности.



Я такая - жду трамвая• 13 января 2022
Ответ дляПугачиха
Разведенное водой. Но настоящее
Нет, оно порошковое. У меня на него аллергия. На настоящее у меня нету аллергии
Пугачиха• 13 января 2022
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Нет, оно порошковое. У меня на него аллергия. На настоящее у меня нету аллергии
А где вы берете то настоящее? У бабуль?
А порошок из чего делают?
А порошок из чего делают?
автор
Королева Сарказма
• 13 января 2022
Ответ дляРедисочка
Это спред, при чем тут мифы? )
При том что это не спред
буреЛОМКА• 13 января 2022
Ответ дляКоролева Сарказма
При том что это не спред
Нормально написать своё мнение можете
Масло то то , спред то то и молоко и тд
А то миф не миф, правы не правы(((
Масло то то , спред то то и молоко и тд
А то миф не миф, правы не правы(((
ОйЙой• 13 января 2022
В СССР было бутербродное масло вообще вроде около 60%, что они туда бадяжили?
Я такая - жду трамвая• 13 января 2022
Ответ дляПугачиха
А где вы берете то настоящее? У бабуль?
А порошок из чего делают?
А порошок из чего делают?
Из настоящего пастеризованного и фиг знает что они туда добавляют. Знаю что для жирности дают стиральный порошок и это уже не секрет
Не у бабуль, а у бабушки в деревне. Раз в месяц, но пьем настоящее. Есть с чем сравнить
Не у бабуль, а у бабушки в деревне. Раз в месяц, но пьем настоящее. Есть с чем сравнить
автор
Королева Сарказма
• 13 января 2022
вершкове масло
Масло, що його виробляють з вершків та (або) продуктів переробляння молока, яке має специфічний притаманний йому смак, запах та пластичну консистенцію за температури (12 ± 2) °С, з вмістом молочного жиру не меншим ніж 61,5 %, що становить однорідну емульсію типу «вода в жирі»
солодковершкове масло
Вид вершковото масла, що його виробляють з пастеризованих наггуральних вершків
кисловершкове масло
Вид вершкового масла, що його виробляють з пастеризованих вершків, сквашених чистими культурами молочнокислих бактерій
солоне вершкове масло
Вид вершкового масла, що його виробляють з додаванням кухонної солі
топлене масло: молочний жир
Група масла з масовою часткою жиру не меншою ніж 99,0 % (99,8 %), отримане з вершкового масла, під сирного масла, маспа-сирцю або вершків видаленням практично всієї вологи тз інших, окрім жиру, твердих речовин
вершкове масло екстра
Група вершкового масла з масовою часткою жиру аід 80,0 % до 85,0 %
вершкове масло селянське
Група вершкового масла з масовою часткою жиру від 72,5 % до 79,9вершкове масло бутербродне
Група вершкового масла з-масовою часткою жиру від 61,5 % до 72,4 %.
КЛАСИФІКАЦІЯ
Масло, залежно від масової частки жиру, поділяють на групи:
вершкове масло екстра;
вершкове масло селянське;
вершкове масло бутербродне;
топлене масло (молочний жир).
Вершкове масло, залежно від технологічних особливостей та органолептичних показників, поділяють на види;
солодковершкове та солоне солодковершкове;
кисповершкове та солоне кисловершкове.
Коди ДКПП, згідно з ДК 016 [1], наведено у додатку А.
ЗАГАЛЬНІ ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
Масло повинно відповідати вимогам цього стандарту. Масло виробляють за технологічною інструкцією, дотримуючись санітарних правил для молокопереробних підприємств ДСП 4.4.4.011 [2].
Характеристики
За органолептичними показниками масло повинно відповідати вимогам, наведеним у твапиці і. ..,..5.2.2 Масло виробляють без поділу на сорти.
Таблиця 1 — Органолептичні показники
Масло, що його виробляють з вершків та (або) продуктів переробляння молока, яке має специфічний притаманний йому смак, запах та пластичну консистенцію за температури (12 ± 2) °С, з вмістом молочного жиру не меншим ніж 61,5 %, що становить однорідну емульсію типу «вода в жирі»
солодковершкове масло
Вид вершковото масла, що його виробляють з пастеризованих наггуральних вершків
кисловершкове масло
Вид вершкового масла, що його виробляють з пастеризованих вершків, сквашених чистими культурами молочнокислих бактерій
солоне вершкове масло
Вид вершкового масла, що його виробляють з додаванням кухонної солі
топлене масло: молочний жир
Група масла з масовою часткою жиру не меншою ніж 99,0 % (99,8 %), отримане з вершкового масла, під сирного масла, маспа-сирцю або вершків видаленням практично всієї вологи тз інших, окрім жиру, твердих речовин
вершкове масло екстра
Група вершкового масла з масовою часткою жиру аід 80,0 % до 85,0 %
вершкове масло селянське
Група вершкового масла з масовою часткою жиру від 72,5 % до 79,9вершкове масло бутербродне
Група вершкового масла з-масовою часткою жиру від 61,5 % до 72,4 %.
КЛАСИФІКАЦІЯ
Масло, залежно від масової частки жиру, поділяють на групи:
вершкове масло екстра;
вершкове масло селянське;
вершкове масло бутербродне;
топлене масло (молочний жир).
Вершкове масло, залежно від технологічних особливостей та органолептичних показників, поділяють на види;
солодковершкове та солоне солодковершкове;
кисповершкове та солоне кисловершкове.
Коди ДКПП, згідно з ДК 016 [1], наведено у додатку А.
ЗАГАЛЬНІ ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ
Масло повинно відповідати вимогам цього стандарту. Масло виробляють за технологічною інструкцією, дотримуючись санітарних правил для молокопереробних підприємств ДСП 4.4.4.011 [2].
Характеристики
За органолептичними показниками масло повинно відповідати вимогам, наведеним у твапиці і. ..,..5.2.2 Масло виробляють без поділу на сорти.
Таблиця 1 — Органолептичні показники
Пугачиха• 13 января 2022
Ответ дляЯ такая - жду трамвая
Из настоящего пастеризованного и фиг знает что они туда добавляют. Знаю что для жирности дают стиральный порошок и это уже не секрет
Не у бабуль, а у бабушки в деревне. Раз в месяц, но пьем настоящее. Есть с чем сравнить
Не у бабуль, а у бабушки в деревне. Раз в месяц, но пьем настоящее. Есть с чем сравнить
А какой жир в стиральном порошке?????
Порошок частично растворяет жир. Как это возможно
Порошок частично растворяет жир. Как это возможно
Я такая - жду трамвая• 13 января 2022
И даже масло 82% чаще всего не настоящее
Иногда делаю сама масло взбиваю по старинке
И творог сама делаю
Иногда делаю сама масло взбиваю по старинке
И творог сама делаю
автор
Королева Сарказма
• 13 января 2022
Ответ длябуреЛОМКА
Нормально написать своё мнение можете
Масло то то , спред то то и молоко и тд
А то миф не миф, правы не правы(((
Масло то то , спред то то и молоко и тд
А то миф не миф, правы не правы(((
Можете открыть дсту в конце концов?
буреЛОМКА• 13 января 2022
Ответ дляКоролева Сарказма
Можете открыть дсту в конце концов?
Ага ясно, это такая тема, поищи сам, докапайсяю а автор только будет завуалированно писать и решать кто прав а кто нет)))
Печенюшка• 13 января 2022
Ответ дляПугачиха
Разведенное водой. Но настоящее
Масло тоже разведеное с пальмой, но типа настоящее))
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу