Дівчата, допоможіть, завжди у мене була закваска для домашнього квасу (на окрошку), яка робиться зі спеціальних дріжжів (не знаю так правильно називаються, їх бабусі продають)))). В лютому довелося все покинути та виїзжати, зрозуміло, що закваску ми взяти не подумали... Хто може поділитися у м. Івано-Франківськ або вислати по пошті?
Корочка Хлеба• 01 июля 2022
Раньше Vivo делало закваску, сейчас сняли с производства.
Я перешла на обычные сухие дрожжи. Разницы не вижу.
Я перешла на обычные сухие дрожжи. Разницы не вижу.
Птица-синица• 05 июля 2022
Ответ дляok1904
Може зацікавить , рецепт з книжки за 1968 рік
Вау, те що треба, дякую!
Птица-синица• 05 июля 2022
Ответ дляok1904
І ще з однієї книжки, з корисною інфою.
Квас- жива, корисна їжа,
Зверніть увагу на стародавній рецепт «яблучанка»
Квас- жива, корисна їжа,
Зверніть увагу на стародавній рецепт «яблучанка»
Дуже дякую, буду пробувати!
Птица-синица• 05 июля 2022
Ответ дляok1904
Я ще різні трави можу додати, мяту, базилік, тмін та інше.
Коли напій на рослинній основ скис- то він ожив, це друге життя!
Коли напій на рослинній основ скис- то він ожив, це друге життя!
За мяту також чула, але мені спочатку звичайний щоб вийшов))
Назад Комментарии к ответу