07 марта в 19:24

Страва номер 1 української кухні

Що саме з української кухні ви готуєте практично щодня ?
ПП-шница 07 марта в 19:25
1
Гречку, пшоно :)
4
Едимнаморе 07 марта в 19:25
2
Чаще всего борщ. Но не каждый день. Вареники с вишней наверное лепила бы летом каждый день пока сезон, обожаю их)
9
Я супер-пупер 07 марта в 19:26
3
Гречку обожаю последне время , яйцо 🥚 всмятку и салат это завтрак ну и борщ
автор Тётя Хрюша 07 марта в 19:26
4
Ответ дляПП-шница
Гречку, пшоно :)
У мене ці гарніри теж майже щодня. Гречка точно.
3
Психологічка 07 марта в 19:27
5
Ничего. Мы же не в германии живём- где блюд раз, два и все
Я люблю разнообразие и украинская кухня мне его дает
Зам. зав. Анонима 07 марта в 19:27
6
Каждый день? Ничего, наверное. Борщ раз два в месяц.
Видна міленіалка 07 марта в 19:28
7
Найчастіше - печеню в горщиках
автор Тётя Хрюша 07 марта в 19:29
8
Ответ дляВидна міленіалка
Найчастіше - печеню в горщиках
Це щось нове для мене. Це м´ясо з овочами ?
ПоЗиТиВнАя 07 марта в 19:29
9
Бутерброды точно каждый день.
Клин_Кляйн 07 марта в 19:30
10
А почему гречка это украинское блюдо?
Его во всем сссре готовили.
1
Видна міленіалка 07 марта в 19:30
11
Ответ дляТётя Хрюша
Це щось нове для мене. Це м´ясо з овочами ?
Російською - жаркое.
Варіантів маса, і з овочами, і з печерицями
Вмію заміряти найкраще 07 марта в 19:30
12
Ответ дляТётя Хрюша
Це щось нове для мене. Це м´ясо з овочами ?
Это жаркое
СкрипяСердцем 07 марта в 19:31
13
Сырники считается)?
1
автор Тётя Хрюша 07 марта в 19:32
14
Ответ дляВмію заміряти найкраще
Это жаркое
Ясно, дякую
Це хороша ідея. Конкретно у мене останні пару місяців це холодець. Практично щодня маю. І ще пшоняний пиріг дуже часто.
Мальчижка 07 марта в 19:32
15
Ну не прямо щодня,але дуже часто у нас на столі борщ.
А так страв дуже багато у нас, одні і ті ж не готуються,періодично готую все- голубці, вареники на пару з різними начинками( картопля,капуста,сир,вишні)( це те що часто)
1
Оно само купилось 07 марта в 19:32
16
Получается, что ничего. Борщ, вареники -пару раз в месяц. Как-то ближе итальянская и средиземноморская кухня: овощи, морепродукты, паста.
1
Вмію заміряти найкраще 07 марта в 19:33
17
Ответ дляТётя Хрюша
Ясно, дякую
Це хороша ідея. Конкретно у мене останні пару місяців це холодець. Практично щодня маю. І ще пшоняний пиріг дуже часто.
Розкажіть про пшоняний пиріг, будь ласка. Оце вже точно для мене щось нове)
автор Тётя Хрюша 07 марта в 19:33
18
Ответ дляСкрипяСердцем
Сырники считается)?
О , так) це ж супер десерт. Один з самих улюблених у мене )) тільки що лінь ліпити та смажити.
1
Не будь КакСвета 07 марта в 19:36
19
Налисники з сиром або з м´ясом
3
ЛЮБА 07 марта в 19:39
20
Не каждый день , но часто- бограч ,банош , борщ , вареники с вишней ( летом ) и к ним подливку ( из измельченых вишен , сахара и крахмала ), сырники, блины .
1 1
Смешнюча 07 марта в 19:39
21
Для мене то борщ. Готувати ні, але їсти в стані майже щодня.
І не набридає ж, скотиняка смачна!
5
мистерЛяпсус 07 марта в 19:42
22
Я б їла борщ щодня, якби хто варив
автор Тётя Хрюша 07 марта в 19:42
23
Ответ дляВмію заміряти найкраще
Розкажіть про пшоняний пиріг, будь ласка. Оце вже точно для мене щось нове)
Я колись вичитала, що у давній українській кухні пшоно взагалі було повсякденним і популярною була випічка з нього , а точні рецепти ніде не знайшла і тому переробила стандартний бабусин пиріг з пшеничним борошном на пшоняний.

Потрібен кисляк (десь 500 мл)
1-2 яйця (якщо велике, то 1)
пшоняне борошно (замішую на око, щоб була приблизно консистенція густої сметани )
сіль
неповна чайна ложка соди , яку погасити оцтом.

Заливаю тісто у силіконову форму, ставлю у духовку десь на 30-40 хвилин. Коли як, бо у мене газова піч і раз на раз не приходиться. Сірником перевіряю готовність. Перш ніж дістати з форми треба повністю охолодити.
Начиння готую з вершків і меду.
Його можна робити солодким, додавати горіхи, яблука. Це більш такий інтуїтивний рецепт.
автор Тётя Хрюша 07 марта в 19:43
24
Ответ дляСмешнюча
Для мене то борщ. Готувати ні, але їсти в стані майже щодня.
І не набридає ж, скотиняка смачна!
Так, взагалі не набридає. Ще ж можна купу варіацій готувати.
Жена брата Админа 07 марта в 19:46
25
Борщ, банош, бограч роблю досить часто. Не те щоб кожен день, але раз на тиждень щось із цього у мене точно буває
2
Тантрический кекс 07 марта в 19:50
26
З української хіба що борщ готую і не щодня. От ввечері зроблю гречку з морквою і качкою,не впевнена що це укр кухня,мені здається що я це взагалі вигадала, як плов з качкою і гречкою))
1
автор Тётя Хрюша 07 марта в 19:52
27
Ответ дляТантрический кекс
З української хіба що борщ готую і не щодня. От ввечері зроблю гречку з морквою і качкою,не впевнена що це укр кухня,мені здається що я це взагалі вигадала, як плов з качкою і гречкою))
Цікава ідея!
Вмію заміряти найкраще 07 марта в 20:01
28
Ответ дляТётя Хрюша
Я колись вичитала, що у давній українській кухні пшоно взагалі було повсякденним і популярною була випічка з нього , а точні рецепти ніде не знайшла і тому переробила стандартний бабусин пиріг з пшеничним борошном на пшоняний.

Потрібен кисляк (десь 500 мл)
1-2 яйця (якщо велике, то 1)
пшоняне борошно (замішую на око, щоб була приблизно консистенція густої сметани )
сіль
неповна чайна ложка соди , яку погасити оцтом.

Заливаю тісто у силіконову форму, ставлю у духовку десь на 30-40 хвилин. Коли як, бо у мене газова піч і раз на раз не приходиться. Сірником перевіряю готовність. Перш ніж дістати з форми треба повністю охолодити.
Начиння готую з вершків і меду.
Його можна робити солодким, додавати горіхи, яблука. Це більш такий інтуїтивний рецепт.
Дякую! А пшоняну муку купуєте чи сама робите в кавомолці?
ПуГоФФка 07 марта в 20:02
29
Ответ дляПсихологічка
Ничего. Мы же не в германии живём- где блюд раз, два и все
Я люблю разнообразие и украинская кухня мне его дает
Хах, в Германии норм такая нац кухня
автор Тётя Хрюша 07 марта в 20:03
30
Ответ дляВмію заміряти найкраще
Дякую! А пшоняну муку купуєте чи сама робите в кавомолці?
Купую в інтернеті. Думаю, що і самостійно можно змолоти.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого