Тётя Хрюша• 07 марта в 19:24
Страва номер 1 української кухні
Що саме з української кухні ви готуєте практично щодня ?
Едимнаморе• 07 марта в 19:25
Чаще всего борщ. Но не каждый день. Вареники с вишней наверное лепила бы летом каждый день пока сезон, обожаю их)
9
Я супер-пупер• 07 марта в 19:26
Гречку обожаю последне время , яйцо 🥚 всмятку и салат это завтрак ну и борщ
автор
Тётя Хрюша
• 07 марта в 19:26
Ответ дляПП-шница
Гречку, пшоно :)
У мене ці гарніри теж майже щодня. Гречка точно.
3
Психологічка• 07 марта в 19:27
Ничего. Мы же не в германии живём- где блюд раз, два и все
Я люблю разнообразие и украинская кухня мне его дает
Я люблю разнообразие и украинская кухня мне его дает
автор
Тётя Хрюша
• 07 марта в 19:29
Ответ дляВидна міленіалка
Найчастіше - печеню в горщиках
Це щось нове для мене. Це м´ясо з овочами ?
Видна міленіалка• 07 марта в 19:30
Ответ дляТётя Хрюша
Це щось нове для мене. Це м´ясо з овочами ?
Російською - жаркое.
Варіантів маса, і з овочами, і з печерицями
Варіантів маса, і з овочами, і з печерицями
Вмію заміряти найкраще• 07 марта в 19:30
Ответ дляТётя Хрюша
Це щось нове для мене. Це м´ясо з овочами ?
Это жаркое
автор
Тётя Хрюша
• 07 марта в 19:32
Ответ дляВмію заміряти найкраще
Это жаркое
Ясно, дякую
Це хороша ідея. Конкретно у мене останні пару місяців це холодець. Практично щодня маю. І ще пшоняний пиріг дуже часто.
Це хороша ідея. Конкретно у мене останні пару місяців це холодець. Практично щодня маю. І ще пшоняний пиріг дуже часто.
Мальчижка• 07 марта в 19:32
Ну не прямо щодня,але дуже часто у нас на столі борщ.
А так страв дуже багато у нас, одні і ті ж не готуються,періодично готую все- голубці, вареники на пару з різними начинками( картопля,капуста,сир,вишні)( це те що часто)
А так страв дуже багато у нас, одні і ті ж не готуються,періодично готую все- голубці, вареники на пару з різними начинками( картопля,капуста,сир,вишні)( це те що часто)
1
Оно само купилось• 07 марта в 19:32
Получается, что ничего. Борщ, вареники -пару раз в месяц. Как-то ближе итальянская и средиземноморская кухня: овощи, морепродукты, паста.
1
Вмію заміряти найкраще• 07 марта в 19:33
Ответ дляТётя Хрюша
Ясно, дякую
Це хороша ідея. Конкретно у мене останні пару місяців це холодець. Практично щодня маю. І ще пшоняний пиріг дуже часто.
Це хороша ідея. Конкретно у мене останні пару місяців це холодець. Практично щодня маю. І ще пшоняний пиріг дуже часто.
Розкажіть про пшоняний пиріг, будь ласка. Оце вже точно для мене щось нове)
автор
Тётя Хрюша
• 07 марта в 19:33
Ответ дляСкрипяСердцем
Сырники считается)?
О , так) це ж супер десерт. Один з самих улюблених у мене )) тільки що лінь ліпити та смажити.
1
Смешнюча• 07 марта в 19:39
Для мене то борщ. Готувати ні, але їсти в стані майже щодня.
І не набридає ж, скотиняка смачна!
І не набридає ж, скотиняка смачна!
5
автор
Тётя Хрюша
• 07 марта в 19:42
Ответ дляВмію заміряти найкраще
Розкажіть про пшоняний пиріг, будь ласка. Оце вже точно для мене щось нове)
Я колись вичитала, що у давній українській кухні пшоно взагалі було повсякденним і популярною була випічка з нього , а точні рецепти ніде не знайшла і тому переробила стандартний бабусин пиріг з пшеничним борошном на пшоняний.
Потрібен кисляк (десь 500 мл)
1-2 яйця (якщо велике, то 1)
пшоняне борошно (замішую на око, щоб була приблизно консистенція густої сметани )
сіль
неповна чайна ложка соди , яку погасити оцтом.
Заливаю тісто у силіконову форму, ставлю у духовку десь на 30-40 хвилин. Коли як, бо у мене газова піч і раз на раз не приходиться. Сірником перевіряю готовність. Перш ніж дістати з форми треба повністю охолодити.
Начиння готую з вершків і меду.
Його можна робити солодким, додавати горіхи, яблука. Це більш такий інтуїтивний рецепт.
Потрібен кисляк (десь 500 мл)
1-2 яйця (якщо велике, то 1)
пшоняне борошно (замішую на око, щоб була приблизно консистенція густої сметани )
сіль
неповна чайна ложка соди , яку погасити оцтом.
Заливаю тісто у силіконову форму, ставлю у духовку десь на 30-40 хвилин. Коли як, бо у мене газова піч і раз на раз не приходиться. Сірником перевіряю готовність. Перш ніж дістати з форми треба повністю охолодити.
Начиння готую з вершків і меду.
Його можна робити солодким, додавати горіхи, яблука. Це більш такий інтуїтивний рецепт.
автор
Тётя Хрюша
• 07 марта в 19:43
Ответ дляСмешнюча
Для мене то борщ. Готувати ні, але їсти в стані майже щодня.
І не набридає ж, скотиняка смачна!
І не набридає ж, скотиняка смачна!
Так, взагалі не набридає. Ще ж можна купу варіацій готувати.
Жена брата Админа• 07 марта в 19:46
Борщ, банош, бограч роблю досить часто. Не те щоб кожен день, але раз на тиждень щось із цього у мене точно буває
2
Тантрический кекс• 07 марта в 19:50
З української хіба що борщ готую і не щодня. От ввечері зроблю гречку з морквою і качкою,не впевнена що це укр кухня,мені здається що я це взагалі вигадала, як плов з качкою і гречкою))
1
автор
Тётя Хрюша
• 07 марта в 19:52
Ответ дляТантрический кекс
З української хіба що борщ готую і не щодня. От ввечері зроблю гречку з морквою і качкою,не впевнена що це укр кухня,мені здається що я це взагалі вигадала, як плов з качкою і гречкою))
Цікава ідея!
Вмію заміряти найкраще• 07 марта в 20:01
Ответ дляТётя Хрюша
Я колись вичитала, що у давній українській кухні пшоно взагалі було повсякденним і популярною була випічка з нього , а точні рецепти ніде не знайшла і тому переробила стандартний бабусин пиріг з пшеничним борошном на пшоняний.
Потрібен кисляк (десь 500 мл)
1-2 яйця (якщо велике, то 1)
пшоняне борошно (замішую на око, щоб була приблизно консистенція густої сметани )
сіль
неповна чайна ложка соди , яку погасити оцтом.
Заливаю тісто у силіконову форму, ставлю у духовку десь на 30-40 хвилин. Коли як, бо у мене газова піч і раз на раз не приходиться. Сірником перевіряю готовність. Перш ніж дістати з форми треба повністю охолодити.
Начиння готую з вершків і меду.
Його можна робити солодким, додавати горіхи, яблука. Це більш такий інтуїтивний рецепт.
Потрібен кисляк (десь 500 мл)
1-2 яйця (якщо велике, то 1)
пшоняне борошно (замішую на око, щоб була приблизно консистенція густої сметани )
сіль
неповна чайна ложка соди , яку погасити оцтом.
Заливаю тісто у силіконову форму, ставлю у духовку десь на 30-40 хвилин. Коли як, бо у мене газова піч і раз на раз не приходиться. Сірником перевіряю готовність. Перш ніж дістати з форми треба повністю охолодити.
Начиння готую з вершків і меду.
Його можна робити солодким, додавати горіхи, яблука. Це більш такий інтуїтивний рецепт.
Дякую! А пшоняну муку купуєте чи сама робите в кавомолці?
ПуГоФФка• 07 марта в 20:02
Ответ дляПсихологічка
Ничего. Мы же не в германии живём- где блюд раз, два и все
Я люблю разнообразие и украинская кухня мне его дает
Я люблю разнообразие и украинская кухня мне его дает
Хах, в Германии норм такая нац кухня
автор
Тётя Хрюша
• 07 марта в 20:03
Ответ дляВмію заміряти найкраще
Дякую! А пшоняну муку купуєте чи сама робите в кавомолці?
Купую в інтернеті. Думаю, що і самостійно можно змолоти.
Назад Комментарии к ответу