03 апреля в 22:07

Що готуєте дітям в школу на перекус?

Вітаю, колеги
Поділіться досвідом, хто що готує дітям в школу на перекус.
Моїй 14, харчуватися в їдальні вже не круто, а от на перекус в ланч боксах в цьому році в класі мода повернулася. Печиво і чіпси не тягають, тепер матусі вивертаються кулінарними фантазіями.
Я своїй клала: нагетси з курячої грудки, різні бутерброди в бутербродниці, лавашні рулетики, крученики з курки з сиром всередині (хз як вони називаються правильно), випічка зі слоєного тіста і тіста філо. Тобто йде щось невеличкими шматочками, що можна швидко з´їсти, але щоб не куплене, а заготовлене вдома. Овочі-фрукти теж кладу, ну з цим все зрозуміло. А що ще можна зготувати, трохи фантазія вичерпалася.
Поділіться рецептами, буду вдячна ❤️
6 1 1
Кукусикиииииии 03 апреля в 22:08
1
Орехи любит? Полезно, калорийно.
1
Like-995b 03 апреля в 22:08
2
Не заморачиваюсь. Домашняя шаурма, бутерброды с ветчиной и сыром, чай и выпечка.
Сладко-соленая 03 апреля в 22:08
3
В мене діти з 11 років готують саду ланч бокси самі
2 2
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:08
4
Ответ дляКукусикиииииии
Орехи любит? Полезно, калорийно.
Любить, але як окрему їжу не сприймає, тільки як смаколик.
Кумедний ґудзик 03 апреля в 22:09
5
Ничего или яблоко, банан. Утром плотный завтрак, обед дома.
2
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:10
6
Ответ дляLike-995b
Не заморачиваюсь. Домашняя шаурма, бутерброды с ветчиной и сыром, чай и выпечка.
Вони один поперед одним вмістом ланчбоксів хвастають. Треба різноманіття, щоб лузером не бути
14 1
Сонячний день 03 апреля в 22:10
7
В нас є електрогриль, то роблю паніні, вафлі, шауруму кручу, вона в мене не розкисає, сирники даю, млинці з різними начиками, печиво печу. Яблуко/банан не хоче брать.
1
Like-995b 03 апреля в 22:11
8
Ответ дляТектологиня 80lv
Вони один поперед одним вмістом ланчбоксів хвастають. Треба різноманіття, щоб лузером не бути
А , у нас такого нет) почти никому ничего вообще не кладут , мой угощает часто
2
Тоскующая 03 апреля в 22:11
9
В Інстаграмі мільярд кулінарних пабліків. Там можна все, що забажаєш, знайти. Так само в Тік-тоці.
Спробуйте приготувати кембаб або суші. Всі мамці-кулінарки випадуть в осадок)))
2
Папина дочка 03 апреля в 22:12
10
Моя щ зайвою вагою кладу:
Сирні палички,ковбаски, рулетики з крабів( в продажі є), салямікі, овочі, олівкі,масліни, яєчка перепилині,курячу грудку печені, мяско порізане на кубики печене, йогурт без цукру і мандаринки чи яблучка.
2 1
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:12
11
Ответ дляСладко-соленая
В мене діти з 11 років готують саду ланч бокси самі
Їм зараз стільки задають, що ще тільки ланчбокси збирати залишилося((
Як є час, вона готує, але як їх завантажують навчанням, я сама не даю.
1
Без Баяна 03 апреля в 22:12
12
Я вже і не пам´ятаю що це, готувати зранку судочок до школи. Дитина майже три роки дома вчиться .Рік корони +-, та 3- й рік війни.Для мене ці дописи, як фантастика і щось нездійсненне.
Ми в Миколаєві.
10
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:13
13
Ответ дляСонячний день
В нас є електрогриль, то роблю паніні, вафлі, шауруму кручу, вона в мене не розкисає, сирники даю, млинці з різними начиками, печиво печу. Яблуко/банан не хоче брать.
О, вафлі і сирники ще не брали, дякую. А як Ви крутите шаурму, щоб не розкисала? Бо в мене м´якшає(((
КаваЗМолоком 03 апреля в 22:14
14
Ответ дляТектологиня 80lv
Вони один поперед одним вмістом ланчбоксів хвастають. Треба різноманіття, щоб лузером не бути
Похоже, у них челлендж : чья невысокородная мать первой за*ьется и закажет нормальный пролетарский обед в столовке .
5 2
мимАпроходила 03 апреля в 22:15
15
Окрім буферів, фруктів, горіхів іноді ще купую пастилу, діти називають ’корисні цукерки’.
Я не уявляю, коли ви все це встигаєте готувати.

Із екзотики, пам´ятаю, що мені мама давала в школу чорний хліб з салом 🤣 подруги точно будуть вражені.
2
raven_i 03 апреля в 22:18
16
Я лінива, на шаурму о 7й ранці не здатна, та ще й сніданок на всіх готуй, і бажано різноманітний. Плюс донька ланчбокс взагалі не носить, лише поїльник, тож у мене лише 2 варіанти. Перший - це два тости, поміж якими масло+сир+шинка+салат, або спеціальні булочки купую замість тостів типу ’студентські’. Другий - купую в магазині регулярно свіжу готову випічку на її смак, це різні ролліні, піцетти, пиріжки з яблуками чи капустою.
Ну ще інколи може погодитись взяти домашню піцу, якщо є шматочок, або іншу мою випічку. Донька вранці непогано снідає - яєчня, вівсянка з фруктами, тож сендвіч на перекус цілком підходить, а в обід чекаю її вдома з нормальним першим.
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:15
17
Ответ дляТоскующая
В Інстаграмі мільярд кулінарних пабліків. Там можна все, що забажаєш, знайти. Так само в Тік-тоці.
Спробуйте приготувати кембаб або суші. Всі мамці-кулінарки випадуть в осадок)))
Суши скільки не крутила, несмачно чомусь в мене виходить((
А от кебаб треба спробувати, дякую!
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:16
18
Ответ дляПапина дочка
Моя щ зайвою вагою кладу:
Сирні палички,ковбаски, рулетики з крабів( в продажі є), салямікі, овочі, олівкі,масліни, яєчка перепилині,курячу грудку печені, мяско порізане на кубики печене, йогурт без цукру і мандаринки чи яблучка.
Дякую! Підчерпнула ідеї))
Цідило правди 03 апреля в 22:17
19
Ответ дляТектологиня 80lv
Вони один поперед одним вмістом ланчбоксів хвастають. Треба різноманіття, щоб лузером не бути
Так вы ребёнку хотите давать еду с собой, чтобы он тоже перед другими хвастался или чтобы голодным не был?
2
Сонячний день 03 апреля в 22:17
20
Ответ дляТектологиня 80lv
О, вафлі і сирники ще не брали, дякую. А як Ви крутите шаурму, щоб не розкисала? Бо в мене м´якшає(((
Не знаю, в нас є м´ясний магазин і в ньму класний лаваш продають, на ньму нічого не написано, може пекарня якась їм привозить, він м´який і не розкисає.
Іноді Кулінічі беру.
Ще, останнім часом дуже часто роблю з тіктока рецепт, там на лаваш фарш викладають і фаршем вниз обжарюють, потім в середину сир, зелень, помідори ложать і навпіл згинають. Дуже красиво і смачно.
Тоскующая 03 апреля в 22:17
21
Ответ дляТектологиня 80lv
Суши скільки не крутила, несмачно чомусь в мене виходить((
А от кебаб треба спробувати, дякую!
А ви заправляли рис маринадом з цукру і рисового оцту? Бо саме правильний смак рису роблять суші смачними.
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:18
22
Ответ дляБез Баяна
Я вже і не пам´ятаю що це, готувати зранку судочок до школи. Дитина майже три роки дома вчиться .Рік корони +-, та 3- й рік війни.Для мене ці дописи, як фантастика і щось нездійсненне.
Ми в Миколаєві.
Моя 5 років на домашньому навчанні була через здоров´я(( То тепер я їй згодна перо з попи полярної сови приготувати, аби тільки ходила...
4 2
Інесса -5c9a 03 апреля в 22:19
23
Банан, горіхи, печиво, сухофрукти, бублики, сік, чай, бутери, випічка.
ПультОт_БМВ 03 апреля в 22:20
24
У меня нет времени готовить. Сама готовт перекус по настроению от 10 лет.
1
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:21
25
Ответ дляКаваЗМолоком
Похоже, у них челлендж : чья невысокородная мать первой за*ьется и закажет нормальный пролетарский обед в столовке .
Я б вже давно за***лась. Але в столовці реально у них несмачно і некорисно(( Основа - макарони і булки на закуску, зрідка каші з куркою в пір´ях, а з овочів переважно капуста, яку доньці неможна.
Тоскующая 03 апреля в 22:21
26
Ответ дляТектологиня 80lv
Суши скільки не крутила, несмачно чомусь в мене виходить((
А от кебаб треба спробувати, дякую!
Ось канал в інстаграм цікавий. Може стане в пригоді
https://www.instagram.com/plaiiialq?igsh=cWdnYXlpb...
Бойцовская 03 апреля в 22:22
27
Ответ дляLike-995b
А , у нас такого нет) почти никому ничего вообще не кладут , мой угощает часто
Це щось автор більше сама хоче таким чином самоствердитися, по-моєму. Моїй теж 14, такого немає в класі. Даю перекус, але без кулінарних фанатизмів. В мене на це немає так багато часу
1
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:22
28
Ответ дляЦідило правди
Так вы ребёнку хотите давать еду с собой, чтобы он тоже перед другими хвастался или чтобы голодным не был?
Я хочу поєднати обидва варіанти. Думаю, нічого поганого в цьому немає
1
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:23
29
Ответ дляСонячний день
Не знаю, в нас є м´ясний магазин і в ньму класний лаваш продають, на ньму нічого не написано, може пекарня якась їм привозить, він м´який і не розкисає.
Іноді Кулінічі беру.
Ще, останнім часом дуже часто роблю з тіктока рецепт, там на лаваш фарш викладають і фаршем вниз обжарюють, потім в середину сир, зелень, помідори ложать і навпіл згинають. Дуже красиво і смачно.
Дякую за ідею!
автор Тектологиня 80lv 03 апреля в 22:23
30
Ответ дляТоскующая
Ось канал в інстаграм цікавий. Може стане в пригоді
https://www.instagram.com/plaiiialq?igsh=cWdnYXlpb...
Дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!