Изменено 23 апреля в 10:32

дівчата, накидайте ідей по салатам, будь ласка. але без ананасів

який салат полюбляєте і подобається вашим гостям? дякую!
4
Бяки-козяки 23 апреля в 10:33
1
гарячий сала з курячою печінкою і апельсинами, дуже смачний
ПоЗиТиВнАя 23 апреля в 10:35
2
Тбилиси, шопский, Цезарь, греческий
1
Кому там слова не давали 23 апреля в 10:35
3
Жаренная говяжья печенка, жареные шампиньоны с луком, соленый огурчик и яйцо. Заправить майонезом
5 3
Гірчинка 23 апреля в 10:35
4
Ответ дляБяки-козяки
гарячий сала з курячою печінкою і апельсинами, дуже смачний
Можна рецепт?
2
Бибер-анонимер 23 апреля в 10:36
5
греческий
цезарь
микс зелени с огурцом, авокадо и сейчас редисом
нисуаз
1 2
автор Бабка-байкерша 23 апреля в 10:36
6
у мене вже слюна по пояс
1 3
Пластилин_Колец 23 апреля в 10:37
7
Теплый салат с говядиной
Куплю орехи 23 апреля в 10:37
8
Картошка яйца кукуруза лук помидоры огурцы майонез или сметана
Пекинка яблоки виноград кешью тли фисташки майонез можно еще сыр
1 1
Бяки-козяки 23 апреля в 10:37
9
.
Бяки-козяки 23 апреля в 10:39
10
Ответ дляГірчинка
Можна рецепт?
Мікс салату, томат апельсин шматочками, печінка обсмажена на вершковому маслі з часником ( часник обсмажели і дістали а потім печінку обсмажили там Додаючи трошки соку з апельсина) Заправка олія, дюжонська гірчиця, мед, соєвий соус, сік з четвертинки апельсина,куштувати і довести по смаку. Заправити салат на верх викласти гарно печінку і подавати, жуде смачно ну в моїй родині люблять таке легке і щось новеньке.
1 1
Гірчинка 23 апреля в 10:40
11
Ответ дляБяки-козяки
Мікс салату, томат апельсин шматочками, печінка обсмажена на вершковому маслі з часником ( часник обсмажели і дістали а потім печінку обсмажили там Додаючи трошки соку з апельсина) Заправка олія, дюжонська гірчиця, мед, соєвий соус, сік з четвертинки апельсина,куштувати і довести по смаку. Заправити салат на верх викласти гарно печінку і подавати, жуде смачно ну в моїй родині люблять таке легке і щось новеньке.
Дякую!
Кондуктор трамвая 23 апреля в 10:40
12
Ответ дляБяки-козяки
гарячий сала з курячою печінкою і апельсинами, дуже смачний
Апельсины это как ананасы почти в салате))
2 5
Бяки-козяки 23 апреля в 10:40
13
Ответ дляГірчинка
Дякую!
Печінка має бути карамелізована з запеченою скоринкою, не пропарена а саме засмажена
1
Бяки-козяки 23 апреля в 10:41
14
Ответ дляКондуктор трамвая
Апельсины это как ананасы почти в салате))
Абсолютно інше, вони зовсім інакше смакують підкреслюють смак печінки і додають пікнтності
1 1
Рубаю олівлє 23 апреля в 10:41
15
Грецький
Капрезе
Запечені баклажани, перець, свіжий огірок, помідор, часник, зелень, цибуля червона
Зелена цибуля, редиска, творог
1
ТАЗератти 23 апреля в 10:45
16
Печінка, огірки, помідори, консервована кукурудза, зелень. Смачно і з олією, і з майонезом. Чоловік любить, щоб ще варені яйця туди порізати. Замість пекінки любимо цвітну капусту класти, але тільки, коли вона молода
1
13чудоСВЕТА 23 апреля в 10:53
17
Ответ дляКому там слова не давали
Жаренная говяжья печенка, жареные шампиньоны с луком, соленый огурчик и яйцо. Заправить майонезом
За что вы так со мной, я теперь хочу такой салат!!
1
Скорая помощь 23 апреля в 11:27
18
Ответ дляБяки-козяки
Мікс салату, томат апельсин шматочками, печінка обсмажена на вершковому маслі з часником ( часник обсмажели і дістали а потім печінку обсмажили там Додаючи трошки соку з апельсина) Заправка олія, дюжонська гірчиця, мед, соєвий соус, сік з четвертинки апельсина,куштувати і довести по смаку. Заправити салат на верх викласти гарно печінку і подавати, жуде смачно ну в моїй родині люблять таке легке і щось новеньке.
Як би ще навчитися смажити печінку. В мене не вдасться. Тверда виходить
Бяки-козяки 23 апреля в 11:34
19
Ответ дляСкорая помощь
Як би ще навчитися смажити печінку. В мене не вдасться. Тверда виходить
По 3 хвилини з кожної сторони, проколоти подивитись ци немає сукрову, якщо є то ще до 2 хв з кожної сторони, не бійтесь експерементуйте, все вдасться
1
Квітка папороті 23 апреля в 11:44
20
Ответ дляБяки-козяки
Печінка має бути карамелізована з запеченою скоринкою, не пропарена а саме засмажена
Карамелізована, то в цукровой скоринці.
Квітка папороті 23 апреля в 11:47
21
Ответ дляБяки-козяки
По 3 хвилини з кожної сторони, проколоти подивитись ци немає сукрову, якщо є то ще до 2 хв з кожної сторони, не бійтесь експерементуйте, все вдасться
Якщо експериментувати з курячою печінкою, то в лікарню можна попасти. ЇЇ треба добре прожарювати. Напівсиру можна тільки яловичу.
Бяки-козяки 23 апреля в 11:47
22
Ответ дляКвітка папороті
Карамелізована, то в цукровой скоринці.
Ну до печінки додається сік апельсину і мед, можливо я пропустила мед в написанні рецепту , при смаженні.
Бяки-козяки 23 апреля в 11:48
23
Ответ дляКвітка папороті
Якщо експериментувати з курячою печінкою, то в лікарню можна попасти. ЇЇ треба добре прожарювати. Напівсиру можна тільки яловичу.
Ну не експерементуйте, я ж написала що потрібно перевіряти щоб була готова.
Квітка папороті 23 апреля в 11:58
24
Ответ дляБяки-козяки
Ну до печінки додається сік апельсину і мед, можливо я пропустила мед в написанні рецепту , при смаженні.
То ви не повар і трошки плутаєте термінологію і заплутуєте ще більше. Карамелізація, це коли ви льєте жир на сковородку, всипаете туди цукор, і смажите в расплавленому цукрі, в карамелі. Ви писали мед в заправці.
Бяки-козяки 23 апреля в 12:00
25
Ответ дляКвітка папороті
То ви не повар і трошки плутаєте термінологію і заплутуєте ще більше. Карамелізація, це коли ви льєте жир на сковородку, всипаете туди цукор, і смажите в расплавленому цукрі, в карамелі. Ви писали мед в заправці.
Вибачте я не знала що цей форум виключно для спеціалістів, і що всі рецепти тут залишили виключно кухарі.
Квітка папороті 23 апреля в 12:07
26
Ответ дляБяки-козяки
Вибачте я не знала що цей форум виключно для спеціалістів, і що всі рецепти тут залишили виключно кухарі.
То ви спершу про експерименти пишете людині з курячою печінкою, а потім пишете карамелізація, там де її нема. Якщо ділитесь рецептами то ділиться так, щоб всі вижили після ваших порад. Салат може бути смачним, але не можна експериментувати, тільки по технології.
2
Бяки-козяки 23 апреля в 12:10
27
Ответ дляКвітка папороті
То ви спершу про експерименти пишете людині з курячою печінкою, а потім пишете карамелізація, там де її нема. Якщо ділитесь рецептами то ділиться так, щоб всі вижили після ваших порад. Салат може бути смачним, але не можна експериментувати, тільки по технології.
Слухайте це просто куряча печінка, я дала пораду що вона має бути саме смажена а не парена , що не так ? Я взагалі не вам то писала, вам немає до чого причепитись ? Пристали до слова карамелізована ( я мала на увазі засмажена не парена ) Там не тільки одне слово було написано мене зрозуміли, а ви зі своїм розбором мені голову морочите.
3
Зараз все скажу 23 апреля в 14:02
28
Шуба и греческий мои любимые
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!