25 апреля в 17:35

Залежалі вершки.

Забула про домашні вершки в холодильнику. Їм десь 2 тижні. Плісняви нема, але ясно, що не свіжі. Що з ними можна зробити ?
Рожайтретьего 25 апреля в 17:37
1
В тесто, конечно.
3
Невгамовна Бу 25 апреля в 17:37
2
Тісто,мясо протушкувати,запіканку
2
автор Парова машина 25 апреля в 17:38
3
Ответ дляНевгамовна Бу
Тісто,мясо протушкувати,запіканку
Дякую, а як в тісто можна ввести ? Попередньо розвести водою ? Вони дуже густі, майже як масло.
Невгамовна Бу 25 апреля в 17:39
4
Ответ дляПарова машина
Дякую, а як в тісто можна ввести ? Попередньо розвести водою ? Вони дуже густі, майже як масло.
Зробіть на них пісочне тісто.Замість масла використайте.Розводити не потрібно.Ви куштували ? Не гірчать?
2
Золота орда 25 апреля в 17:40
5
Ответ дляПарова машина
Дякую, а як в тісто можна ввести ? Попередньо розвести водою ? Вони дуже густі, майже як масло.
То зробіть сметану
автор Парова машина 25 апреля в 17:40
6
Ответ дляНевгамовна Бу
Зробіть на них пісочне тісто.Замість масла використайте.Розводити не потрібно.Ви куштували ? Не гірчать?
Дякую, це хороша ідея з пісочним тістом !
Зовсім трошки є гіркоти.
1
Невловимий Джо 25 апреля в 17:47
7
Стушить на них грибы, печень, курочку
Или испечь что-то , заменив в рецепте ними масло
автор Парова машина 25 апреля в 17:49
8
Ответ дляНевловимий Джо
Стушить на них грибы, печень, курочку
Или испечь что-то , заменив в рецепте ними масло
Дякую! Про гриби навіть і не подумала, а це ж і справді чудове поєднання.
Хи хи, ну ну 25 апреля в 17:59
9
Ответ дляПарова машина
Дякую! Про гриби навіть і не подумала, а це ж і справді чудове поєднання.
Я б панкейки спекла
1 1
автор Парова машина 25 апреля в 20:01
10
Ответ дляХи хи, ну ну
Я б панкейки спекла
А як Ви їх робите , якщо не секрет ?
Хи хи, ну ну 25 апреля в 20:16
11
Ответ дляПарова машина
А як Ви їх робите , якщо не секрет ?
Рецепт в грамах не пам´ятаю, погугліть.
у вершки чи сметану додати розпушувач, почекати пока піде реакція, почне пінитися,
Збити міксером яйця з цукром, дрібкою солі
Потім все з´єднати і додати борошно
Я ще додаю ванілін чи ванільний цукор і декілька ложок олії у тісто
Гарненько все перемішати і залишити хвилин на 15-20 щоб тісто розстоялося
Тісто має бути як дуже густа сметана
Розігріваєте суху сковорідку
ОЛІЮ НА СКОВОРІДКУ НЕ ДОДАЄТЕ
ПЕЧЕТЕ НА СУХІЙ СКОВОРОДІ, ЯКЩО ПРИЛИПАТИМЕ МОЖНА ЗМАСТИТИ СКОВОРОДУ ШМАТОЧКОМ САЛА
написала капслоком бо це важливо
Панкейки печуться без олії, бо на олії це вже оладки
На середину сковорідки наливаєте неповний черпак тіста і чекаєте поки на панкейку з´являться ніби дірочки, як тільки зверху весь панкейк вкрився дірочками можна перевертати
Я люблю панкейки, вони не жирні, без олії, сухі, пухкі і смачні
Рекомендую. Я вчилася по інтернету їх робити, тож погугліть відео рецепти
Цукру багато не давайте, бо може пригорати через надмір цукру в тісті
Панкейки можна їсти з медом, варенням, сиропом, сметаною
Смачного!
Треба й собі приготувати. Давно щось не пекла панкейки))
1
автор Парова машина 25 апреля в 20:18
12
Ответ дляХи хи, ну ну
Рецепт в грамах не пам´ятаю, погугліть.
у вершки чи сметану додати розпушувач, почекати пока піде реакція, почне пінитися,
Збити міксером яйця з цукром, дрібкою солі
Потім все з´єднати і додати борошно
Я ще додаю ванілін чи ванільний цукор і декілька ложок олії у тісто
Гарненько все перемішати і залишити хвилин на 15-20 щоб тісто розстоялося
Тісто має бути як дуже густа сметана
Розігріваєте суху сковорідку
ОЛІЮ НА СКОВОРІДКУ НЕ ДОДАЄТЕ
ПЕЧЕТЕ НА СУХІЙ СКОВОРОДІ, ЯКЩО ПРИЛИПАТИМЕ МОЖНА ЗМАСТИТИ СКОВОРОДУ ШМАТОЧКОМ САЛА
написала капслоком бо це важливо
Панкейки печуться без олії, бо на олії це вже оладки
На середину сковорідки наливаєте неповний черпак тіста і чекаєте поки на панкейку з´являться ніби дірочки, як тільки зверху весь панкейк вкрився дірочками можна перевертати
Я люблю панкейки, вони не жирні, без олії, сухі, пухкі і смачні
Рекомендую. Я вчилася по інтернету їх робити, тож погугліть відео рецепти
Цукру багато не давайте, бо може пригорати через надмір цукру в тісті
Панкейки можна їсти з медом, варенням, сиропом, сметаною
Смачного!
Треба й собі приготувати. Давно щось не пекла панкейки))
Вау, дуже Вам дякую за подробиці та нюанси рецепту! Спробую ! Так шкода тих вершків. Ну що я за хазяйка така
Хи хи, ну ну 25 апреля в 20:19
13
Ответ дляПарова машина
Вау, дуже Вам дякую за подробиці та нюанси рецепту! Спробую ! Так шкода тих вершків. Ну що я за хазяйка така
У вас все вийде! Чекаємо фотозвіт
1
автор Парова машина 25 апреля в 20:22
14
Ответ дляХи хи, ну ну
У вас все вийде! Чекаємо фотозвіт
Добре, але певно вже не сьогодні посмажу )
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!