30 апреля в 19:42

Чебуреки яке тісто краще?

Вперше хочу спробувати зробити чебуреки. Яке тісто краще читаю рецепти, є з горілкою, а є на мінеральній воді. Якесь краще вперше спробувати. Яке краще ліпиться?
Дама_с_караваем 30 апреля в 19:44
1
Вода, борошно, олія, сіль
4
Русланка з гілки 30 апреля в 19:46
2
Мені дуже сподобалось заварне, як на пельмені
1 2
автор Файна_зупка 30 апреля в 19:47
3
Ответ дляРусланка з гілки
Мені дуже сподобалось заварне, як на пельмені
Це яке?! Я взагалі не люблю тісто з якого щось треба ліпити. Не готую таке пельмені вареники пиріжки і тп.
ПолБатона 30 апреля в 19:49
4
Я так делаю:
3ст.Муки
3/4ст.Воды
1 Желток
0,5ч.л.Соли
1/3ст.Раст.Масла(без запаха)
Насыпать муку в миску,желток положить в стакан и долить воды что-бы получилось 3/4 стакана,туда-же высыпать соль и перемешать.Воду потехоньку лить в муку,одновременно размешивая круговым движением руки,до хлопьев.Влить раст.масло и замесить,но не долго,если сильно круто добавить немного воды.Это тесто получается слегка слоенным,дать полежать в Пакете 30-40 минут.
Русланка з гілки 30 апреля в 19:49
5
Ответ дляФайна_зупка
Це яке?! Я взагалі не люблю тісто з якого щось треба ліпити. Не готую таке пельмені вареники пиріжки і тп.
https://1000.menu/cooking/17476-zavarnoe-testo-na-...

Вибачте за сайт, що швидко знайшла. Я
Ще додаю 0.5-1ст л оцету, так тісто стає більш піддатливим.

Обожнюю гратися з тістом)
Женщинас 30 апреля в 19:49
6
Ответ дляФайна_зупка
Це яке?! Я взагалі не люблю тісто з якого щось треба ліпити. Не готую таке пельмені вареники пиріжки і тп.
Не слухайте адептів заварного тіста, справжні чебуреки з нього не роблять. Перша відповідь в темі вірна, сіль спочатку розчинити повністю в воді, щоб не лопались і сік не витікав.
3 3
ПолБатона 30 апреля в 19:50
7
Ответ дляФайна_зупка
Це яке?! Я взагалі не люблю тісто з якого щось треба ліпити. Не готую таке пельмені вареники пиріжки і тп.
Заварне це- 3 частини борошна + 1 частина окропу, трішки солі і олії 1 ст. ложку. Замісити, в пакет на 40 хв відпочити, і тісто готове!
ПолБатона 30 апреля в 19:50
8
Ответ дляФайна_зупка
Це яке?! Я взагалі не люблю тісто з якого щось треба ліпити. Не готую таке пельмені вареники пиріжки і тп.
..
JENYABEST 30 апреля в 19:51
9
Ответ дляФайна_зупка
Це яке?! Я взагалі не люблю тісто з якого щось треба ліпити. Не готую таке пельмені вареники пиріжки і тп.
Вам подойдет такой рецепт:
Берете тонкий лаваш, режете на квадраты, начинку ложите, и складываете треугольником, края смачиваете водой и они склеиваются, все жарите.
Очень классный рецепт завтра тоде сделаю, спасибо за напоминание.
1
Русланка з гілки 30 апреля в 19:52
10
Ответ дляЖенщинас
Не слухайте адептів заварного тіста, справжні чебуреки з нього не роблять. Перша відповідь в темі вірна, сіль спочатку розчинити повністю в воді, щоб не лопались і сік не витікав.
А ви впевнені, що з такого тіста сік витікає? Чи звагалі хоч раз з нього щось готували?
Про справжне не пишу! Запитали взагалі про тісто.

5 рокі ліплю вареники, пельмені і смажу чебуреки - тісто чудове!
1
Женщинас 30 апреля в 19:53
11
Ответ дляРусланка з гілки
А ви впевнені, що з такого тіста сік витікає? Чи звагалі хоч раз з нього щось готували?
Про справжне не пишу! Запитали взагалі про тісто.

5 рокі ліплю вареники, пельмені і смажу чебуреки - тісто чудове!
Я не сказала, що з заварного витікає, я сказала, що чебуреки з нього не роблять.
Женщинас 30 апреля в 19:54
12
Ответ дляРусланка з гілки
А ви впевнені, що з такого тіста сік витікає? Чи звагалі хоч раз з нього щось готували?
Про справжне не пишу! Запитали взагалі про тісто.

5 рокі ліплю вареники, пельмені і смажу чебуреки - тісто чудове!
Не чудові з нього чебуреки.
Русланка з гілки 30 апреля в 19:55
13
Ответ дляЖенщинас
Не чудові з нього чебуреки.
Само собою.

Есть только два мнения - мое и мое.
Гарного вечора
КонхфЭдкаТузик 30 апреля в 19:56
14
Ответ дляЖенщинас
Я не сказала, що з заварного витікає, я сказала, що чебуреки з нього не роблять.
Я роблю
Дуже тонко розкачується, але гарно ліпиться і не рветься.
Дама_с_караваем 30 апреля в 19:57
15
Ответ дляРусланка з гілки
А ви впевнені, що з такого тіста сік витікає? Чи звагалі хоч раз з нього щось готували?
Про справжне не пишу! Запитали взагалі про тісто.

5 рокі ліплю вареники, пельмені і смажу чебуреки - тісто чудове!
Витікає, як сіль класти в борошно.
Сіль потрібно розчинити у воді.
Русланка з гілки 30 апреля в 20:01
16
Ответ дляДама_с_караваем
Витікає, як сіль класти в борошно.
Сіль потрібно розчинити у воді.
Звичайно, сіль кладеться в середину вороник ( чи як його там...), перемішується, щоб все розчинилось.
Чесно, щоб не розчинилась, ще не пробувала так, тому цього моменту нажаль не знаю)
Дама_с_караваем 30 апреля в 20:03
17
Ответ дляРусланка з гілки
Звичайно, сіль кладеться в середину вороник ( чи як його там...), перемішується, щоб все розчинилось.
Чесно, щоб не розчинилась, ще не пробувала так, тому цього моменту нажаль не знаю)
Якщо сіль крупного помолу, можуть залишатися кристали, які рвуть тонке тісто. Я завжди розчиняю в рідині.
1
Русланка з гілки 30 апреля в 20:05
18
Ответ дляДама_с_караваем
Якщо сіль крупного помолу, можуть залишатися кристали, які рвуть тонке тісто. Я завжди розчиняю в рідині.
Дежу дякую за пораду, тепер буду знати ще один трюк
автор Файна_зупка 30 апреля в 20:06
19
Ответ дляДама_с_караваем
Якщо сіль крупного помолу, можуть залишатися кристали, які рвуть тонке тісто. Я завжди розчиняю в рідині.
В мене якраз зараз крупна. Дякую.
ЛЮБА 30 апреля в 20:07
20
Мне нравится заварное тесто , и тесто по рецепту самвела ( там мука с маслом подсолнечным перетерается ) , затем добавляется вода с солью , желтком и сахаром , замешивается тесто . Очень вкусные чебуреки , пузырчатое и вкусное тесто, хорошо катается . Если остаются на следующий день , то тесто не резиновое .
1
Лупаю цю скелю 30 апреля в 20:24
21
Ответ дляЛЮБА
Мне нравится заварное тесто , и тесто по рецепту самвела ( там мука с маслом подсолнечным перетерается ) , затем добавляется вода с солью , желтком и сахаром , замешивается тесто . Очень вкусные чебуреки , пузырчатое и вкусное тесто, хорошо катается . Если остаются на следующий день , то тесто не резиновое .
рецепт в студію
ЛЮБА 30 апреля в 20:47
22
Муку с маслом подсолнечным растереть руками , смешать воду, желток , соль и сахар , влить в муку и замесить тесто - даю постоять тесту 30-40 минут, делю на 12 шариков .
1
младокошкина 30 апреля в 21:21
23
Заварное на кипятке
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!