21 мая в 21:08

Чорнослив "зацвів". Як зберегти?

Потребую поради:що можна зробити з 7 кг чорносливу,котрий починає пліснявіти.
Купили на базарі.
Смачний,без кісточки,але вологий.
І ціна була хороша.
От і запаслась(
Кнопус 21 мая в 21:09
1
Теоретично просушити в духовці.
Але..
Банан-барабан 21 мая в 21:09
2
Викинути
ну або зжерти і почистити організм на унітазі
10
Кнопус 21 мая в 21:11
3
Ответ дляБанан-барабан
Викинути
ну або зжерти і почистити організм на унітазі
7 кг?)
Хіба що всією вулицею😅
7
Партизанка 21 мая в 21:13
4
Перебрати, промити, просушити, в морозилку
2
Пишу каліграфічно 21 мая в 21:13
5
выкинуть без вариантов. а вообще сухофрукты и орехи лучше в холодильнике хранить
автор Роздратована шкіра 21 мая в 21:13
6
Ответ дляБанан-барабан
Викинути
ну або зжерти і почистити організм на унітазі
Активно їмо.
Сполоснула і він нормальний
1 2
Гербарія сушу 21 мая в 21:14
7
Промыть, обсушить, перемолоть с орехами и медом. В банки и в холодильник
1 1
автор Роздратована шкіра 21 мая в 21:14
8
Ответ дляПишу каліграфічно
выкинуть без вариантов. а вообще сухофрукты и орехи лучше в холодильнике хранить
То лише трошки.
Промила в воді і використовую
Гл@ша 21 мая в 21:16
9
Сполосніть в горілці і потім в сушарку доводити, можна перемолоти з горіхами і залити медом.
ДеньгиНеСдаю 21 мая в 21:17
10
Перемийте, підсушіть на рушнику і киньте в морозилку порційно.
Кинг-Конгша 21 мая в 21:18
11
якщо ціна була хороша, то напевно він вже був не в кондиціі, краще викинути, ніж давитись пліснявою
автор Роздратована шкіра 21 мая в 21:19
12
Ответ дляКинг-Конгша
якщо ціна була хороша, то напевно він вже був не в кондиціі, краще викинути, ніж давитись пліснявою
Та де?
Я перероблю
Девальвация 21 мая в 21:22
13
Ответ дляРоздратована шкіра
Активно їмо.
Сполоснула і він нормальний
Сорян, а зачем купили аж 7 кг?
автор Роздратована шкіра 21 мая в 21:27
14
Ответ дляДевальвация
Сорян, а зачем купили аж 7 кг?
На три родини.
Хотіла передати,бо всі люблять
Раз одела не бу 21 мая в 21:31
15
7 кг ? Я б його5 років їла
Кукарачка 21 мая в 21:38
16
Зберегти в памʼяті
Кусман Сиру 21 мая в 21:52
17
Посушить в духовке, потом завернуть в пергамент для выпечки и хранить в холодильнике
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!