22 мая в 10:33

Какие простые салаты из листьев салата вы готовите?

В огороде много выросло)
Швабристка 22 мая в 10:34
1
Листя салат + часник + лимонний сік. Помідорку можна додати, але люблю просто так
1 5
Ворожу на каві 22 мая в 10:34
2
Добавляю в любой салат.
Повелитель бітка 22 мая в 10:35
3
В тому році робила, нам дуже сподобався.
Порвати листя салату, додати нарізану кубиками варену моркву і яйця, тільки яйця не різати а потовкти товкушкою для пюрешки, ще додати зелену цибулю і заправити майонезом або сметаною. Дуже смачно.
4 3
Бутерброд и я 22 мая в 10:36
4
Листя, цибуля, помідор, тунець консервований, оцет виноградний, олія оливкова, кунжут, можу ще пармезану потери.
3
Перша леді колгоспу 22 мая в 10:36
5
Салат+помидоры+огурцы+укроп+масло
1
Барабасиха 22 мая в 10:36
6
Капуста, салат, кукуруза, огурец, лук, горчица французская, иногда корейская морковка или яйца...заправляю соевый соус + терияки, подс масло
1
Христя в тiстi 22 мая в 10:42
7
Типо цезарь.
Порвала листики салата, порезала помидоры, жаренная куриная грудка, яйцо, затерла пармезаном и соус для цезаря
Чаюри 22 мая в 10:46
8
Листя салату, трохи помідора, і невеличкі шматочкі червоної риби (я сама солю шматочки і виходить недорого, завжди є у морозилці), ще зверху трохи насінням льону посипаю, лікар порадив. А заправляти не заправляю, мені такий салат без заправки смачний. Можна замість риби ще яйце, але тоді треба заправляти.
Чаюри 22 мая в 10:48
9
Ответ дляПовелитель бітка
В тому році робила, нам дуже сподобався.
Порвати листя салату, додати нарізану кубиками варену моркву і яйця, тільки яйця не різати а потовкти товкушкою для пюрешки, ще додати зелену цибулю і заправити майонезом або сметаною. Дуже смачно.
Щось не уявляю навіть який буде результат, спробую задля цікавості, дякую.
Повелитель бітка 22 мая в 10:49
10
Ответ дляЧаюри
Щось не уявляю навіть який буде результат, спробую задля цікавості, дякую.
Чоловік каже, що йому чимось олів´є на смак нагадує,а мені просто смачно.
Барабан для дорослих 22 мая в 11:19
11
Листя салату порвати, зварити в круту пару яєць (залежно скільки салату буде). Жовтки потовкти , додати сіль, цукор, лимонний сік і сметану. Білки порізати кубиками, висипати на салат, зверху полити соусом з жовтків.
Кто крайний? 22 мая в 11:34
12
Мы зелень просто так едим, без заправки.
1
Stepa_nida 22 мая в 11:52
13
Роблю різноманітні овочеві, залежно від того, що є в холодильнику. Основну ставку роблю на дрессінги та додатки. Серед наших фаворитів:
- часникова або базилікова олія,
- ложка тертого пармезану,
- додавання до олій домашнього яблучного чи сливового оцету, плюс трохи гірчиці,
- бальзамічний густий крем,
- суміш обсмаженого насіння.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!