07 июня в 18:07

Яка олія найкорисніша для смаження їжі?

А_мій_самий_самий 07 июня в 18:08
1
Сливочное масло
2
ГонУрова дівка 07 июня в 18:08
2
сливочное масло
Пасхальний тролік 07 июня в 18:09
3
Никакое, жарка вредная хоть на каком масле.
оксюморон 07 июня в 18:10
4
Топлёное сливочное масло (то, что модно называть гхи)
3
Альфасамка 07 июня в 18:12
5
варити
Вподобайден 07 июня в 18:15
6
Смалець, топлене масло, масло ГХІ, кокосова олія , авокадо
3
Я така бойова 07 июня в 18:15
7
Масло гхи
Вподобайден 07 июня в 18:15
8
Ответ дляоксюморон
Топлёное сливочное масло (то, что модно называть гхи)
Це різні масла, різний час приготування і температура
1
Б´ю байдики 07 июня в 18:15
9
Ответ дляоксюморон
Топлёное сливочное масло (то, что модно называть гхи)
Гхі - це назва з Індії, там його так називають вже не одну тисячу років. І спосіб приготування відрізняється від просто перетопленого масла.

Найкраще - це тваринні жири: смалець, баранячий жир та гхі. З олій - кокосова та пальмова. У крайньому випадку, кукурудзяна.
2
Я така бойова 07 июня в 18:15
10
Ответ дляПасхальний тролік
Никакое, жарка вредная хоть на каком масле.
И что теперь, вообще не жарить?
1
автор Байрактара 07 июня в 18:18
11
Ответ дляЯ така бойова
Масло гхи
Дякую. Подивилася - доволі не дешеве масло...
Вподобайден 07 июня в 18:18
12
Ответ дляБайрактара
Дякую. Подивилася - доволі не дешеве масло...
Я топлю сама. З фермерського масла
1
автор Байрактара 07 июня в 18:20
13
А як на смак їжа смажена на цьому маслі? Так розумію, воно схоже на звичайне вершкове масло
Кумедна 07 июня в 18:22
14
Ответ дляБайрактара
Дякую. Подивилася - доволі не дешеве масло...
смалець дешевий.
і картопля на ньому або курка - ням-ням :)
1
Я така бойова 07 июня в 18:23
15
Ответ дляБайрактара
А як на смак їжа смажена на цьому маслі? Так розумію, воно схоже на звичайне вершкове масло
Во время жарки масло гхи источает своеобразный запах. Но пожаренная на нем еда ничем не отличается от еды, пожаренной на растительном масле
Кумедна 07 июня в 18:23
16
Ответ дляБайрактара
А як на смак їжа смажена на цьому маслі? Так розумію, воно схоже на звичайне вершкове масло
я овочі смажу, то на смак справді як на вершковому маслі посмажене.
Кумедна 07 июня в 18:24
17
Ответ дляЯ така бойова
Во время жарки масло гхи источает своеобразный запах. Но пожаренная на нем еда ничем не отличается от еды, пожаренной на растительном масле
та лише поки не нагріється.
як нагрілось то вже просто маслом пахне :)
Вподобайден 07 июня в 18:24
18
Ответ дляБайрактара
А як на смак їжа смажена на цьому маслі? Так розумію, воно схоже на звичайне вершкове масло
Якісне має горіховий присмак. Його можна і в кашу, карполю, навіть на хліб. Дуже смачне масло
Я така бойова 07 июня в 18:25
19
Ответ дляКумедна
та лише поки не нагріється.
як нагрілось то вже просто маслом пахне :)
Да
жижифреймут 07 июня в 18:28
20
Масло и сало, олию даже не покупаю
1
Лукава_Кiшка 07 июня в 18:29
21
Ответ дляоксюморон
Топлёное сливочное масло (то, что модно называть гхи)
А чим топлене масло відрізняється від неторленого? І по суті масло ростопиться на сковорідці по любому. Чи важливо щоб воно двічі розтоплювалось?
автор Байрактара 07 июня в 18:40
22
Дякую за відповіді)
оксюморон 07 июня в 18:46
23
Ответ дляВподобайден
Це різні масла, різний час приготування і температура
Ага, розкажіть... А ще руками незайманих дівиць при повному місяці робиться 😂 і тому ціна космос.
Тантрический кекс 07 июня в 18:54
24
Смажу на кукурудзяній олії
Вподобайден 07 июня в 21:00
25
Ответ дляоксюморон
Ага, розкажіть... А ще руками незайманих дівиць при повному місяці робиться 😂 і тому ціна космос.
Вам я нічого розказувати не буду. Вартість якісного жиру низька бути не може. Для вас космос для мене доступна
1 1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!