Обращеница• 25 июня в 14:02
що приготувати з фаршу
крім котлет, фрикадельок, голубців
Лукава Кішка• 25 июня в 14:05
Пережарить с луком, залить томатным соусом ( томатная паста, вода), специи, потушить. К любой пасте, каше.
Ленивица-красавица• 25 июня в 14:06
Лаваш с фаршем
Кабачок стучите с фаршем или начините его как лодочки/боченки
Кабачок стучите с фаршем или начините его как лодочки/боченки
автор
Обращеница
• 25 июня в 14:10
Ответ дляГонУрова дівка
Макароны по флотски
на них ж треба м´ясорубка. спочатку зварити - а потім помолоти
4
1
Бавовнятий Пупс• 25 июня в 14:11
Вчора теж дивилася на пакет з фаршем і думала що його робити ,швидко і смачно.
Приготувала «гречку по купечески «
Смачно!
Приготувала «гречку по купечески «
Смачно!
1
1
Щаслива 832• 25 июня в 14:24
Наша улюблена страва !
Вчора готувала, дуже смачно, зробила цілий протівень, можна сотейник, сковорідку без ручки.
В нас називають картошка по- французькі.
Перший слой- фарш посолити, поперчити, десь 0.5 -1 см, як любите.
Другий - цибуля порізати полукільцями або чверть кільця, посолити.
Третій - картопля тоненько нарізана , я ріжу на чверть, і потім на досточці ,сіль, перець.
Поливаємо тоненько з пакетика сметану, або сметана з майонезом змішана, або сам майонез .
І в духовку десь 30-40 хвилин, в мене газова , то я роблю на маленькому вогні.
В електричній буде швидше, якщо і верхній і нижній тен є.
Четвертий - тертий сир за 5 хвилин до кінця готування, можна без нього.
Вчора готувала, дуже смачно, зробила цілий протівень, можна сотейник, сковорідку без ручки.
В нас називають картошка по- французькі.
Перший слой- фарш посолити, поперчити, десь 0.5 -1 см, як любите.
Другий - цибуля порізати полукільцями або чверть кільця, посолити.
Третій - картопля тоненько нарізана , я ріжу на чверть, і потім на досточці ,сіль, перець.
Поливаємо тоненько з пакетика сметану, або сметана з майонезом змішана, або сам майонез .
І в духовку десь 30-40 хвилин, в мене газова , то я роблю на маленькому вогні.
В електричній буде швидше, якщо і верхній і нижній тен є.
Четвертий - тертий сир за 5 хвилин до кінця готування, можна без нього.
Лівий Локіть• 25 июня в 14:30
Ответ дляОбращеница
на них ж треба м´ясорубка. спочатку зварити - а потім помолоти
любые макароны сварить - фарш пожарить с луком и черным перцем- потом это все смешать - слив воду с макарон
Лівий Локіть• 25 июня в 14:31
Ответ дляВам телефонограмма
Вафлі з фаршем і плавленим сиром
вафли Артек?
1
Вам телефонограмма• 25 июня в 14:34
Ответ дляЛівий Локіть
вафли Артек?
😹😹 коржики вафельні намастити підсоленим та поперченим фаршем, тоненькими скибочками порізати плавлений сир або натерти і розмістити по фаршу, зверху накрити іншим вафельним коржиком, обмакнути в кляр зі збитого з сіллю яйця і посмажити. Досить смачно виходить. Продаються такі кружальця вафельні, спеціально для таких вафельних котлеток
Лівий Локіть• 25 июня в 15:02
Ответ дляВам телефонограмма
😹😹 коржики вафельні намастити підсоленим та поперченим фаршем, тоненькими скибочками порізати плавлений сир або натерти і розмістити по фаршу, зверху накрити іншим вафельним коржиком, обмакнути в кляр зі збитого з сіллю яйця і посмажити. Досить смачно виходить. Продаються такі кружальця вафельні, спеціально для таких вафельних котлеток
теперь поняла - а то еще с вафлями думала голову морочить
автор
Обращеница
• 25 июня в 15:58
Ответ дляЩаслива 832
Наша улюблена страва !
Вчора готувала, дуже смачно, зробила цілий протівень, можна сотейник, сковорідку без ручки.
В нас називають картошка по- французькі.
Перший слой- фарш посолити, поперчити, десь 0.5 -1 см, як любите.
Другий - цибуля порізати полукільцями або чверть кільця, посолити.
Третій - картопля тоненько нарізана , я ріжу на чверть, і потім на досточці ,сіль, перець.
Поливаємо тоненько з пакетика сметану, або сметана з майонезом змішана, або сам майонез .
І в духовку десь 30-40 хвилин, в мене газова , то я роблю на маленькому вогні.
В електричній буде швидше, якщо і верхній і нижній тен є.
Четвертий - тертий сир за 5 хвилин до кінця готування, можна без нього.
Вчора готувала, дуже смачно, зробила цілий протівень, можна сотейник, сковорідку без ручки.
В нас називають картошка по- французькі.
Перший слой- фарш посолити, поперчити, десь 0.5 -1 см, як любите.
Другий - цибуля порізати полукільцями або чверть кільця, посолити.
Третій - картопля тоненько нарізана , я ріжу на чверть, і потім на досточці ,сіль, перець.
Поливаємо тоненько з пакетика сметану, або сметана з майонезом змішана, або сам майонез .
І в духовку десь 30-40 хвилин, в мене газова , то я роблю на маленькому вогні.
В електричній буде швидше, якщо і верхній і нижній тен є.
Четвертий - тертий сир за 5 хвилин до кінця готування, можна без нього.
а картопля встигає приготуватись? не проварюєте спочатку?
і заливаєте трошки водою?
і заливаєте трошки водою?
Я погнала• 25 июня в 16:25
Ответ дляОбращеница
на них ж треба м´ясорубка. спочатку зварити - а потім помолоти
Кого крутить,?
Обжарить фарш с луком по желанию и завернуть в блины
Обжарить фарш с луком по желанию и завернуть в блины
Я погнала• 25 июня в 16:28
Ответ дляЛівий Локіть
вафли Артек?
Коржи для вафельнноого торта,или есть специально для бризолей.
Гляньте в ютюбе что такое бризоли
Гляньте в ютюбе что такое бризоли
Я погнала• 25 июня в 16:34
Ответ дляОбращеница
а картопля встигає приготуватись? не проварюєте спочатку?
і заливаєте трошки водою?
і заливаєте трошки водою?
Я бы сделала наоборот,картоффель кубиками снизу,а фарш сверху,или вообще смешать картоффель с фаршем,мне кажется так фарш пропитает картоффель.
Ешо помидор сверху, будет целая пица
Ешо помидор сверху, будет целая пица
1
Щаслива 832• 26 июня в 00:27
Ответ дляОбращеница
а картопля встигає приготуватись? не проварюєте спочатку?
і заливаєте трошки водою?
і заливаєте трошки водою?
Встигає, різала тонко декілька середніх картоплин .
Ні , сиру ложу.
Воду ні, бо сік дає цибуля та плюс суміш (сметани та майонезу) не дає засохнути
Ні , сиру ложу.
Воду ні, бо сік дає цибуля та плюс суміш (сметани та майонезу) не дає засохнути
1
Щаслива 832• 25 июля в 17:45
Ответ дляОбращеница
а картопля встигає приготуватись? не проварюєте спочатку?
і заливаєте трошки водою?
і заливаєте трошки водою?
Так, встигає.
Там і так буде’ вода.’ Стільки, що іноді нахиляю на уголог трохи , та вичерпую ложкою зайву.
Лук дасть сок плюс сметана або майонез рідкі.
Там і так буде’ вода.’ Стільки, що іноді нахиляю на уголог трохи , та вичерпую ложкою зайву.
Лук дасть сок плюс сметана або майонез рідкі.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу