anonim_218
09 августа в 03:18

На якій олії ви смажите?

Купую не рафіновану соняшникову, краще змінити на оливкову, ніколи її не брала?!
anonim_14
Криниця щастя 09 августа в 03:19
1
На оливковом
like 1
anonim_7
Коварная Зая 09 августа в 03:19
2
обычное масло
heart 1
anonim_118
ИграйМойГормон 09 августа в 03:20
3
Обычное рафинированое масло. Розумниця, Олейна и т.д.
like 1 heart 7
anonim_195
ПоЗиТиВнАя 09 августа в 03:22
4
Нерафинированная для салатов ведь?
like 8
anonim_146
Файна дівка 09 августа в 03:22
5
На нерафінованій соняшниковій краще не смажити. Так само оливкова для смаження має назву Pomace, краще соняшникова рафінована, інші рослинні, топлене вершкове масло.
heart 1 like 7
anonim_109
60 метрів сметани 09 августа в 03:24
6
Гхі (топлене масло).
Олівкова має специфічний запах і смак. Мені не подобається. Взагалі олівкова не подобається.
like 9
noavatar
Love_Love_Love_ 09 августа в 03:26
7
На різних в основному гхі і кокосова, часто оливкова. Інколи можу і на маслі, але рідко. На соняшниковій давним давно не смажу
like 4
anonim_146
Файна дівка 09 августа в 03:28
8
Ответ дляПоЗиТиВнАя
Нерафинированная для салатов ведь?
Так, вона горить та має присмак.
like 4
anonim_159
Булку Дай 09 августа в 03:31
9
Оливковая уже много лет
like 1
anonim_146
Файна дівка 09 августа в 03:32
10
оливкове масло Pomace для смаження, екстра вірджін для холодного споживання, не для високих t.,Але часник з перчиком для пасти та стейку можна посмажити.
like 3 heart 2
anonim_85
ПриснитсяЖЕ 09 августа в 03:35
11
На кукурузній рафінованій.
like 2
anonim_153
PORKA 09 августа в 03:38
12
Обычная рафинированная Олейна. Вкус блюд на оливковом не нравится.
like 5
anonim_146
Файна дівка 09 августа в 03:44
13
Вершкове горить, тому додаю до нього соняшникове краплю. Це для омлетів, грибів, яєць, Овочі та рибу смажу на краплі помаче або сухій сковороді/пергаменті при кінці додаю оливкову з лимоном в спреї. А так класична універсальна рафінована олія Чумак,:)
like 4 heart 2
anonim_49
Кумася 09 августа в 04:18
14
Жарить можно на кокосовом или гхи
face_with_tears_of_joy 2 like 1 woman_facepalming 3 heart 1
anonim_101
Суцільна зрада 09 августа в 04:42
15
Рафінована соняшникова. Грінки на кунжутній.
noavatar
nutty 09 августа в 05:13
16
Кукурузная и соевая
anonim_54
Ушла и Пришла 09 августа в 06:02
17
Не смажу
dislike 1 face_with_tears_of_joy 2 like 1
anonim_82
Не пириживай 09 августа в 07:00
18
Взагалі не вживаю рослинні олії. Вони прозапальні. Крім оливкової, коксової.
Смажу тільки на салі, маслі вершковому смальці.
like 2 heart 2
anonim_55
КошкинДом 09 августа в 07:03
19
только свинной жир.
like 1 heart 1
anonim_97
Крапипопка 09 августа в 07:10
20
Ответ дляНе пириживай
Взагалі не вживаю рослинні олії. Вони прозапальні. Крім оливкової, коксової.
Смажу тільки на салі, маслі вершковому смальці.
Льняну ще можна потроху. І авокадо, але то дорого.
anonim_15
ЖенаАйтишнеГа 09 августа в 08:03
21
На високоолеїновій соняшниковій для смаження.
anonim_82
Я Вас не боюся 09 августа в 08:11
22
На кокосовій
noavatar
дякую аж підскакую 09 августа в 08:16
23
Гхи и кокосовое
anonim_64
Стефанія 09 августа в 08:29
24
Оливкова чи виноград кісточок.
На не рафін смажити не можна! Ну як не можна, можна))) але правильно на рафін і бажано не соняшниковій
heart 1
anonim_18
ЯспАкойнаЯ 09 августа в 08:56
25
На оливковом и кокосовом
anonim_22
КрестьянинДиор 09 августа в 09:14
26
Ответ дляКумася
Жарить можно на кокосовом или гхи
С детства не очень люблю топленое сливочное масло, сейчас новомодно его гхи называют.
Мама все на нем готовила, подсолнечное было для жарки рыбы и заправки салатов. Не то чтобы совсем не вкусно, но часто на нем готовить нежелательно, потом хочешь чтобы вся еда была со вкусом сливочного масла и без уже не интересно))
anonim_22
КрестьянинДиор 09 августа в 09:16
27
Жарю на оливковом, подсолнечном рафинированном, бараньем курдючке, сливочном масле.
anonim_194
Флюорография гуся 09 августа в 12:47
28
Ответ дляКрапипопка
Льняну ще можна потроху. І авокадо, але то дорого.
На них нельзя жарить!
anonim_49
Кумася 09 августа в 13:37
29
Ответ дляКрестьянинДиор
С детства не очень люблю топленое сливочное масло, сейчас новомодно его гхи называют.
Мама все на нем готовила, подсолнечное было для жарки рыбы и заправки салатов. Не то чтобы совсем не вкусно, но часто на нем готовить нежелательно, потом хочешь чтобы вся еда была со вкусом сливочного масла и без уже не интересно))
Это масло очищенное от молочных белков , казеина. При чем здесь мода когда речь о здоровье?
noavatar
Vassa73 09 августа в 13:53
30
Самые безопасные для здоровья-оливковое,авокадо и кокосовое.Из животных-сливочное(топленое,гхи)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого