Котомафия• 13 августа в 16:47
Спасибо советчице за вкусный салат с баклажан?
Єто вкуснятина
12
2
Плету корзинки• 13 августа в 16:50
Приятного аппетита) Я ничего из ингредиентов салата не ем, поэтому вашу радость не могу разделить)
9
3
1
1
Пушап Мі мі• 13 августа в 16:52
сейчас такое раздолье для овощных фантазий. баклажаны, перец, помидоры, кабачки, зелень...миксуй как хочешь, добавляй сыр, травы, разные заправки.
8
Ленивица-красавица• 13 августа в 16:52
я роблю овочі гриль: баклажан, кабачок, перець, морква, шампіньони, зелень, часник і заправка як у вас
9
Не за Будка• 13 августа в 16:52
Мій найулюбленіший оцей. Всім рекомендую. Вже тут давала, дівчата дякували.
Смачний і гарячим і холодним
Смачний і гарячим і холодним
13
1
ЯниЯ• 13 августа в 16:58
Тю, всю жизнь такой ем. Самое банальное и быстрое, что можно придумать из баклажан. Думала нет таких, кто о нем не знает.
1
1
Неначасі• 13 августа в 17:01
Я люблю баклажани (обсмажені з часником), перець, курка, сир, цибуля, помідор, оливки, сметана або майонез.
2
БезникаЯ• 13 августа в 17:05
Ответ дляНеначасі
Руками))
я спрашивала автора
то что вы все готовите руками оно и видно
то что вы все готовите руками оно и видно
2
2
1
Гомосноб• 13 августа в 17:05
Для лінивих мої два рецепти. Може й не дуже корисні, але швидше й простіше вже просто не може бути. 1. Баклажани наколоти виделкою та відправити в мікрохвильову на 5хв. Тим часом нарізаємо великими шматочками помідорки, півкільцями синю цибулю солоденьку, чосничок дрібнимо з зеленю. В оригінальному рецепті радять баклажани опісля чистити, але я лінива, тож просто дістаю і коли трохи остигунь, нарізаю не дрібно й змішуючи все разом. З морською сіллю та домашньою олійкою - це бімба, а не салат!
5
Наполеон Бонапарт• 13 августа в 17:10
Ответ дляГомосноб
Для лінивих мої два рецепти. Може й не дуже корисні, але швидше й простіше вже просто не може бути. 1. Баклажани наколоти виделкою та відправити в мікрохвильову на 5хв. Тим часом нарізаємо великими шматочками помідорки, півкільцями синю цибулю солоденьку, чосничок дрібнимо з зеленю. В оригінальному рецепті радять баклажани опісля чистити, але я лінива, тож просто дістаю і коли трохи остигунь, нарізаю не дрібно й змішуючи все разом. З морською сіллю та домашньою олійкою - це бімба, а не салат!
А баклажани не гіркі виходять?
2
Гомосноб• 13 августа в 17:13
2. Салатик, то наркотик мій. В арсеналі мають бути смачні сухарики з магазину, ті, що беруть під пивасик зазвичай. Шкідливість сухариків рятуємо домашніми смачнючими помідорами з тих, що бабусі продають. Туди цибулю соковиту непекучу, зелень і майонез. Швиденько вимішуємо й одразу їмо, поки сухарики хрумкотять.
Обидва салати робити хвилину, ні, пів хвилини, а з´їдаються не набагато швидше. Всім смачного!
Обидва салати робити хвилину, ні, пів хвилини, а з´їдаються не набагато швидше. Всім смачного!
7
3
Фиона Шрековна• 13 августа в 17:14
Ответ дляГомосноб
2. Салатик, то наркотик мій. В арсеналі мають бути смачні сухарики з магазину, ті, що беруть під пивасик зазвичай. Шкідливість сухариків рятуємо домашніми смачнючими помідорами з тих, що бабусі продають. Туди цибулю соковиту непекучу, зелень і майонез. Швиденько вимішуємо й одразу їмо, поки сухарики хрумкотять.
Обидва салати робити хвилину, ні, пів хвилини, а з´їдаються не набагато швидше. Всім смачного!
Обидва салати робити хвилину, ні, пів хвилини, а з´їдаються не набагато швидше. Всім смачного!
Прикольно. Майже цезар)
1
Гомосноб• 13 августа в 17:19
Ответ дляФиона Шрековна
Прикольно. Майже цезар)
Та де там! По енергозатратам цей салат виграє значно, бо над цезарем треба трохи заморочитися. А тут три секунди лівою рукою, і прошу до столу. В літню спеку це тросто фантастична страва!
3
Zorka Mila• 13 августа в 17:23
Так, авторе, напишіть як готувати овочі. Вони ж не в сирому вигляді
1
Істеріомама• 13 августа в 17:24
Ответ дляНе за Будка
Мій найулюбленіший оцей. Всім рекомендую. Вже тут давала, дівчата дякували.
Смачний і гарячим і холодним
Смачний і гарячим і холодним
подтверждаю, уже раз 5 его делала за лето))
1
ГейТуда• 13 августа в 17:29
Мне нравится салат с хрустящими баклажанами.
Порезать их брусками, посолить и дать постоять. Промыть обвалять в крахмале. Обжарить в растительном масле. С баклажанам добавить помидор, кинзу, сыр комо инсалата и сбрызнуть терияки. Получается вкусно
Порезать их брусками, посолить и дать постоять. Промыть обвалять в крахмале. Обжарить в растительном масле. С баклажанам добавить помидор, кинзу, сыр комо инсалата и сбрызнуть терияки. Получается вкусно
2
Гомосноб• 13 августа в 17:30
Ответ дляНаполеон Бонапарт
А баклажани не гіркі виходять?
Ні, не гіркі. Зараз вже такі сорти баклажанів, що не має потреби солити, заливати, промивати. Принаймні, я просто тушки синьобокі запікаю, а потім шматками нарізаю. Навіть не чищу шкіру, мені так смачніше. Хвости зрізаю перед запіканням.
2
автор
Котомафия
• 13 августа в 17:33
Ответ дляОбнемашечка
Красивый. Это все жарится или как?
Я пожарила,гриля нет,лук сырой маринованый.
автор
Котомафия
• 13 августа в 17:34
Ответ дляБезникаЯ
так а как готовить то?
Думаю на гриле,но я на сковородке
автор
Котомафия
• 13 августа в 17:36
Ответ дляГомосноб
Для лінивих мої два рецепти. Може й не дуже корисні, але швидше й простіше вже просто не може бути. 1. Баклажани наколоти виделкою та відправити в мікрохвильову на 5хв. Тим часом нарізаємо великими шматочками помідорки, півкільцями синю цибулю солоденьку, чосничок дрібнимо з зеленю. В оригінальному рецепті радять баклажани опісля чистити, але я лінива, тож просто дістаю і коли трохи остигунь, нарізаю не дрібно й змішуючи все разом. З морською сіллю та домашньою олійкою - це бімба, а не салат!
Я не лінива я наприклад люблю баклажани і кабачки з шкурою
1
автор
Котомафия
• 13 августа в 17:38
Ответ дляНаполеон Бонапарт
А баклажани не гіркі виходять?
Я незнаю де люди беруть гіркі баклажани,у мене ніколи вони не гіркі
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Назад Комментарии к ответу