Кудряшка Сью• 03 сентября в 19:51
Як смачно приготувати серця?
Як ви їх готуєте?
Оля_с_киркою• 03 сентября в 19:54
Отварить потом с луком и морковью на сковороде на сливочном масле.
2
ЧукИГеки• 03 сентября в 19:55
Цибулька, серця обсмажити, сіль, спеції, борошно прям на них, обсмажити, залити водою, сметаною, тушкувати, зелень в кінці - неймовірні, обожнюю!
3
ЧукИГеки• 03 сентября в 19:55
Або замаринувати в спеціях, солі, часнику і сметані, нанизати на шпажки і спекти в духовці
1
ФсеСама• 03 сентября в 19:56
Курячі ви маєте на увазі , я люблю відварити зі спеціями, порізати соломкою, додати злегка підсмажену цибулю та моркву, заправити майонезом . Ще огірок солоний можно додати.
1
ФФФФристайла• 03 сентября в 20:25
Я люблю салат из сердца
Морковь по корейски лук маринованный майонез
Морковь по корейски лук маринованный майонез
Всім шампаньського• 04 сентября в 06:06
Ответ дляЧукИГеки
Цибулька, серця обсмажити, сіль, спеції, борошно прям на них, обсмажити, залити водою, сметаною, тушкувати, зелень в кінці - неймовірні, обожнюю!
Скільки по часу тушкуєте?
ЧукИГеки• 04 сентября в 13:04
Ответ дляВсім шампаньського
Скільки по часу тушкуєте?
Ой, не засікала, недовго, їх і просто обсмажити і їсти можна, вони дуже швидко готуються, пробую на смак. Але мова про курячі, індичі ж, мабуть, довше
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу