ФруктЕщеТот• Изменено 06 сентября в 10:48
Є курина грудка- що з неї зробити?
Крім супу
Леся Українка• 06 сентября в 10:55
Я вчера суп с фрикадельками сделала, перемолола грудку и все.
Фарш не покупаю, делаю сама.
Фарш не покупаю, делаю сама.
1
Я не чарівниця вам• 06 сентября в 11:08
порізати дрібно, додати або ряжанки, або сметани, гриби за наявності, посолити, потушити.
Сплюшка• 06 сентября в 11:15
Я люблю куриную грудку с шампиньонами и сметаной или сливками протушить.
Майская киска• 06 сентября в 11:22
я відбиваю , додаю сіль -перець- спеції. завертаю рулетиком у харчову плівку, тоді в пакет і варю десь годинку. соковито , смачно.
всередину можна сир ще додати
всередину можна сир ще додати
Вообще не факт• 06 сентября в 11:35
Не знаю, у меня она не получается. Это твердое безвкусное мясо.
1
1
булоТАЙминуло• 06 сентября в 11:46
просто цікаво, а що ви їсте зодня? тому що в нашій мім,ї наприклад, куряча грудка майже щодня в раціоні
тому дивно чути запитання що з нею робиьи
це ж як би базовий продукт
тому дивно чути запитання що з нею робиьи
це ж як би базовий продукт
Моль Моллівна• 06 сентября в 11:47
Ответ дляВообще не факт
Не знаю, у меня она не получается. Это твердое безвкусное мясо.
А ви запікали у фользі? Ніжне і соковите, вона у своєму соці печеться. Вибирайте філе більш м´яке на дотик, не дуже велике, велике інколи з крупними волокнами, мені теж не подобається. Маринуєте (я: сіль, спеції для курки, гірчиця обов´язково, вона дає м´якість і можна краплю майонезу). У фольгу, в форму і печете закриту хвилин 25-30. Тоді нарізаю слайсами і так їмо або на бутери - дуже соковито, аж мокро)
Моль Моллівна• 06 сентября в 11:53
По темі: якраз суп ніколи і не готую з грудки)
Відбивні, запечена, різані котлети, по типу плову, але з гречкою діти люблять, підливи сметанкові
Відбивні, запечена, різані котлети, по типу плову, але з гречкою діти люблять, підливи сметанкові
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу