Пацан к успеху шел• 08 сентября в 14:33
не виходять сирники
люблю сирники, де відчувається сир.
мені ж виходять такі як булка більше, бо даю забагато муки.
якщо даю муки менше - оця верхня кірочка відстає і робиться просто каша(((
мені ж виходять такі як булка більше, бо даю забагато муки.
якщо даю муки менше - оця верхня кірочка відстає і робиться просто каша(((
2
1
1
Зоряний Шлях• 08 сентября в 14:35
Беріть творог ’Біло’ - і все у вас вийде.
На упаковку сиру (350 гр) невелике яйце, і одна столова ложка з гіркою борошна. І буде супер.
На упаковку сиру (350 гр) невелике яйце, і одна столова ложка з гіркою борошна. І буде супер.
Дуболом• 08 сентября в 14:35
Не перетирайте сир до кінця. Будуть крупинки відчуватися. Хоча є такий сир, що і не перетреться)
1
1
Як_наготую...• 08 сентября в 14:36
Ответ дляLike-995b
И я. Никогда муку не добавляла, беру творог 5%
Да, и я так. Ещё с 9% люблю ,просто чуть дольше набухает
2
Лика-прилипка• 08 сентября в 14:36
Беріть сир нерідкий, не дуже жирний, не давайте багато яйця - тоді і не доведеться забивати борошном. Я додаю зовсім трохи борошна
2
Млинці зі смайликом• 08 сентября в 14:38
Сир , мабуть, рідкий. Треба додати 1 столову ложку манки, яйце, перемішати, зліпити невеликі сирники.
Окремо в тарілочці змішати сухарі дрібні з борошном кукурудзяним.
Добре обваляти сирники в суміші борошна і сухарів і покласти на добре розігріту сковорідку з маслом. Не накривати.
П.с: я не помилилась - в середину борошно не додаю!! Лише трохи манки.
Окремо в тарілочці змішати сухарі дрібні з борошном кукурудзяним.
Добре обваляти сирники в суміші борошна і сухарів і покласти на добре розігріту сковорідку з маслом. Не накривати.
П.с: я не помилилась - в середину борошно не додаю!! Лише трохи манки.
ПП-шница• 08 сентября в 14:37
Творог не берите жирный. Возьмите 5%и перетрите. На пачку творога 2 ложки муки кладу
1
автор
Пацан к успеху шел
• 08 сентября в 14:37
Ответ дляЗоряний Шлях
Беріть творог ’Біло’ - і все у вас вийде.
На упаковку сиру (350 гр) невелике яйце, і одна столова ложка з гіркою борошна. І буде супер.
На упаковку сиру (350 гр) невелике яйце, і одна столова ложка з гіркою борошна. І буде супер.
я також брала біля 300 грам упаковку, 1 яйце, але муки давала 3 ложки.
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
Лика-прилипка• 08 сентября в 14:37
Ответ дляПацан к успеху шел
я також брала біля 300 грам упаковку, 1 яйце, але муки давала 3 ложки.
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
На 300 можна один жовток
1
Зоряний Шлях• 08 сентября в 14:39
Ответ дляПацан к успеху шел
я також брала біля 300 грам упаковку, 1 яйце, але муки давала 3 ложки.
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
Ну значить у вас сир вологий, я теж таке проходила. Сир має бути сухим, так, що відкриваєте упаковку, а там ні конденсату, ні юшечки. Ну і яйце не велетень, а так, категорія С1 )
автор
Пацан к успеху шел
• 08 сентября в 14:38
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
нужно у баб брать плотный творог
я беру або напівжирний, або жирний
Ответ дляПацан к успеху шел
я також брала біля 300 грам упаковку, 1 яйце, але муки давала 3 ложки.
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
Не берите крупинками творог. Берите в брикетах , его и перетирать не надо , яиц не добавляйте много . Я на две пачки одно маленькое беру
ПП-шница• 08 сентября в 14:38
Ответ дляПацан к успеху шел
я беру або напівжирний, або жирний
Жирный плывет
2
автор
Пацан к успеху шел
• 08 сентября в 14:38
Ответ дляЗоряний Шлях
Ну значить у вас сир вологий, я теж таке проходила. Сир має бути сухим, так, що відкриваєте упаковку, а там ні конденсату, ні юшечки. Ну і яйце не велетень, а так, категорія С1 )
гм..
а як його зсушити? бо або нежирний, а якщо жирніше - то і вологіший
а як його зсушити? бо або нежирний, а якщо жирніше - то і вологіший
Фокус-Покус• 08 сентября в 14:40
Хоть с мукой, хоть с манкой, все равно, главное не класть ее много. На три пачки творога (ок 600 г) 2 яйца и 5л муки/ манки. Творог пастообразный или крупинками перебить блендером. Всегда выходят.
4
1
Зоряний Шлях• 08 сентября в 14:40
Ответ дляПацан к успеху шел
гм..
а як його зсушити? бо або нежирний, а якщо жирніше - то і вологіший
а як його зсушити? бо або нежирний, а якщо жирніше - то і вологіший
Я беру білоцерківський в грудках, 350 грам, 5%. Якщо 9 - ну може на півложки більше борошна буде. З іншими сирами, особливо в брикетах по 180 грам, у мене гірші сирники виходять.
Як_наготую...• 08 сентября в 14:42
4
Зоряний Шлях• 08 сентября в 14:42
Ответ дляФокус-Покус
Хоть с мукой, хоть с манкой, все равно, главное не класть ее много. На три пачки творога (ок 600 г) 2 яйца и 5л муки/ манки. Творог пастообразный или крупинками перебить блендером. Всегда выходят.
Випадково підгоріли, чи ви такі любите?
2
1
Фокус-Покус• 08 сентября в 14:43
задумчивая мордочка• 08 сентября в 14:42
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
нужно у баб брать плотный творог
Немає різниці який творог, якщо відсутнє розуміння причини невдалих сирників.
Фокус-Покус• 08 сентября в 14:43
Ответ дляЗоряний Шлях
Випадково підгоріли, чи ви такі любите?
Да, все любят румяные.
2
2
автор
Пацан к успеху шел
• 08 сентября в 14:44
Ответ дляМию вікна у мороз
Запекаю в духовке эту массу
Меньше возни, больше пользы
Меньше возни, больше пользы
на пергаменті?
задумчивая мордочка• 08 сентября в 14:44
Ответ дляФокус-Покус
Творог беру всегда такого типа, в пачках, именно на сырники. Жирность все равно какая.
Я завжди беру різний. Можу заміксувати жирний і нежирний, але загалом має бути +-5%
Миллениалка• 08 сентября в 14:45
Хорошие сырники получаются только из домашнего сухого творога.
5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Назад Комментарии к ответу