anonim_7
08 сентября в 14:33

не виходять сирники

люблю сирники, де відчувається сир.
мені ж виходять такі як булка більше, бо даю забагато муки.
якщо даю муки менше - оця верхня кірочка відстає і робиться просто каша(((
woman_facepalming 2 face_with_tears_of_joy 1 like 1
anonim_169
Як_наготую... 08 сентября в 14:34
1
Я делаю с манкой и всегда супер
like 10
anonim_79
Зоряний Шлях 08 сентября в 14:35
2
Беріть творог ’Біло’ - і все у вас вийде.
На упаковку сиру (350 гр) невелике яйце, і одна столова ложка з гіркою борошна. І буде супер.
anonim_63
Дуболом 08 сентября в 14:35
3
Не перетирайте сир до кінця. Будуть крупинки відчуватися. Хоча є такий сир, що і не перетреться)
face_with_tears_of_joy 1 woman_facepalming 1
noavatar
Like-995b 08 сентября в 14:35
4
Ответ дляЯк_наготую...
Я делаю с манкой и всегда супер
И я. Никогда муку не добавляла, беру творог 5%
anonim_92
МЧСница 08 сентября в 14:36
5
Висоцька згадалася, вибачте
face_with_tears_of_joy 9
anonim_169
Як_наготую... 08 сентября в 14:36
6
Ответ дляLike-995b
И я. Никогда муку не добавляла, беру творог 5%
Да, и я так. Ещё с 9% люблю ,просто чуть дольше набухает
like 2
anonim_93
Лика-прилипка 08 сентября в 14:36
7
Беріть сир нерідкий, не дуже жирний, не давайте багато яйця - тоді і не доведеться забивати борошном. Я додаю зовсім трохи борошна
like 2
anonim_27
Млинці зі смайликом 08 сентября в 14:38
8
Сир , мабуть, рідкий. Треба додати 1 столову ложку манки, яйце, перемішати, зліпити невеликі сирники.
Окремо в тарілочці змішати сухарі дрібні з борошном кукурудзяним.
Добре обваляти сирники в суміші борошна і сухарів і покласти на добре розігріту сковорідку з маслом. Не накривати.
П.с: я не помилилась - в середину борошно не додаю!! Лише трохи манки.
noavatar
Elena_Kiev_Solomenskiy 08 сентября в 14:37
9
нужно у баб брать плотный творог
anonim_67
ПП-шница 08 сентября в 14:37
10
Творог не берите жирный. Возьмите 5%и перетрите. На пачку творога 2 ложки муки кладу
like 1
anonim_7
автор Пацан к успеху шел 08 сентября в 14:37
11
Ответ дляЗоряний Шлях
Беріть творог ’Біло’ - і все у вас вийде.
На упаковку сиру (350 гр) невелике яйце, і одна столова ложка з гіркою борошна. І буде супер.
я також брала біля 300 грам упаковку, 1 яйце, але муки давала 3 ложки.
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
anonim_93
Лика-прилипка 08 сентября в 14:37
12
Ответ дляПацан к успеху шел
я також брала біля 300 грам упаковку, 1 яйце, але муки давала 3 ложки.
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
На 300 можна один жовток
like 1
anonim_67
ПП-шница 08 сентября в 14:38
13
Ответ дляЛика-прилипка
На 300 можна один жовток
Да, это лучше
anonim_79
Зоряний Шлях 08 сентября в 14:39
14
Ответ дляПацан к успеху шел
я також брала біля 300 грам упаковку, 1 яйце, але муки давала 3 ложки.
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
Ну значить у вас сир вологий, я теж таке проходила. Сир має бути сухим, так, що відкриваєте упаковку, а там ні конденсату, ні юшечки. Ну і яйце не велетень, а так, категорія С1 )
anonim_7
автор Пацан к успеху шел 08 сентября в 14:38
15
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
нужно у баб брать плотный творог
я беру або напівжирний, або жирний
noavatar
Like-995b 08 сентября в 14:38
16
Ответ дляПацан к успеху шел
я також брала біля 300 грам упаковку, 1 яйце, але муки давала 3 ложки.
ну якщо одну - то реально вони рідкі, і оця верхня кірочка піджарюється і відліпляється
Не берите крупинками творог. Берите в брикетах , его и перетирать не надо , яиц не добавляйте много . Я на две пачки одно маленькое беру
anonim_67
ПП-шница 08 сентября в 14:38
17
Ответ дляПацан к успеху шел
я беру або напівжирний, або жирний
Жирный плывет
like 2
anonim_7
автор Пацан к успеху шел 08 сентября в 14:38
18
Ответ дляЗоряний Шлях
Ну значить у вас сир вологий, я теж таке проходила. Сир має бути сухим, так, що відкриваєте упаковку, а там ні конденсату, ні юшечки. Ну і яйце не велетень, а так, категорія С1 )
гм..
а як його зсушити? бо або нежирний, а якщо жирніше - то і вологіший
anonim_60
Фокус-Покус 08 сентября в 14:40
19
Хоть с мукой, хоть с манкой, все равно, главное не класть ее много. На три пачки творога (ок 600 г) 2 яйца и 5л муки/ манки. Творог пастообразный или крупинками перебить блендером. Всегда выходят.
like 4 dislike 1
anonim_79
Зоряний Шлях 08 сентября в 14:40
20
Ответ дляПацан к успеху шел
гм..
а як його зсушити? бо або нежирний, а якщо жирніше - то і вологіший
Я беру білоцерківський в грудках, 350 грам, 5%. Якщо 9 - ну може на півложки більше борошна буде. З іншими сирами, особливо в брикетах по 180 грам, у мене гірші сирники виходять.
anonim_169
Як_наготую... 08 сентября в 14:42
21
Я сегодня своим пончики творожные делала, надо пойти себе сырников нажарить
Какой ник в тему😅😅
heart 4
anonim_79
Зоряний Шлях 08 сентября в 14:42
22
Ответ дляФокус-Покус
Хоть с мукой, хоть с манкой, все равно, главное не класть ее много. На три пачки творога (ок 600 г) 2 яйца и 5л муки/ манки. Творог пастообразный или крупинками перебить блендером. Всегда выходят.
Випадково підгоріли, чи ви такі любите?
woman_facepalming 2 like 1
anonim_60
Фокус-Покус 08 сентября в 14:43
23
Творог беру всегда такого типа, в пачках, именно на сырники. Жирность все равно какая.
anonim_51
задумчивая мордочка 08 сентября в 14:42
24
Ответ дляElena_Kiev_Solomenskiy
нужно у баб брать плотный творог
Немає різниці який творог, якщо відсутнє розуміння причини невдалих сирників.
anonim_60
Фокус-Покус 08 сентября в 14:43
25
Ответ дляЗоряний Шлях
Випадково підгоріли, чи ви такі любите?
Да, все любят румяные.
face_with_tears_of_joy 2 like 2
anonim_135
Мию вікна у мороз 08 сентября в 14:43
26
Запекаю в духовке эту массу
Меньше возни, больше пользы
anonim_7
автор Пацан к успеху шел 08 сентября в 14:44
27
Ответ дляМию вікна у мороз
Запекаю в духовке эту массу
Меньше возни, больше пользы
на пергаменті?
anonim_51
задумчивая мордочка 08 сентября в 14:44
28
Ответ дляФокус-Покус
Творог беру всегда такого типа, в пачках, именно на сырники. Жирность все равно какая.
Я завжди беру різний. Можу заміксувати жирний і нежирний, але загалом має бути +-5%
noavatar
T_Sp 08 сентября в 14:44
29
А як Ви робите? Мене навчили і завжди виходить: творог, 1 жовток, родзинки, вимочені в кипʼятку, в борошні лиш обкатати, цукру теж не сиплю. На сковороду. Виходять прекрасні.
face_with_tears_of_joy 1
anonim_46
Миллениалка 08 сентября в 14:45
30
Хорошие сырники получаются только из домашнего сухого творога.
face_with_tears_of_joy 5
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Ще з цiкавого