Замороженная селедка• 30 сентября в 22:41
куряче філе, куплене на тиждень, зберігаєте в морозильнику?
чи просто в холодильнику?
КараПузовна• 30 сентября в 22:44
Курку магазинну готую протягом 12 годин, у неї швидко з,´являється запах. Якщо треба довше ,-морожу.
автор
Замороженная селедка
• 30 сентября в 22:44
Ответ дляДобрая свекровь
В морозилке
одразу ріжете, чи потім при розморожці?
КараПузовна• 30 сентября в 22:45
Ответ дляЧу Ча
В нулевой камере
Оце крута річ, але у нас в квартирі нема.
Неправдиша• 30 сентября в 22:45
В зоні свіжості.
Там температура +1…+3
Тиждень м’ясо можа тримати
Спеціально обирали холодильник з цим відділенням 12 років тому
Там температура +1…+3
Тиждень м’ясо можа тримати
Спеціально обирали холодильник з цим відділенням 12 років тому
КараПузовна• 30 сентября в 22:46
Ответ дляЗамороженная селедка
одразу ріжете, чи потім при розморожці?
Не мені, але якщо є час, то завжди ріжу перед заморозкою, потім возитися менше.
Добрая свекровь• 30 сентября в 22:46
Ответ дляЗамороженная селедка
одразу ріжете, чи потім при розморожці?
Не режу, раскладываю в разные пакеты(если много). Потом придумаю, что из него готовить.
1
жижифреймут• 30 сентября в 23:27
Звісно, в морозилці, за тиждень в холодильнику воно вже буде не айс. Морожу цілим
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу