Лінива, не каюсь• 07 октября в 15:51
Сирники без яєць, багато білка рецепт
Хочу поділитись з вами простими сирниками, багато білку, мало жиру, без муки та яєць
Можливо хтось захоче приготувати))
Додаю фото рецепт та харчову цінність на 100 грамів
Цукор можна зменшити
Пекла в духовці на пергаменті по 10 хв двох сторін на 160, бо в мене електропіч
Можливо хтось захоче приготувати))
Додаю фото рецепт та харчову цінність на 100 грамів
Цукор можна зменшити
Пекла в духовці на пергаменті по 10 хв двох сторін на 160, бо в мене електропіч
1
2
5
автор
Лінива, не каюсь
• 07 октября в 15:53
Ответ дляМизимец
Так покажите конечный результат.
Не пишні, але я такі тоненькі ліплю
1
1
1
автор
Лінива, не каюсь
• 07 октября в 15:54
Ответ дляПацелуйнитуда
А що поганого в яйці чи просто жовтку? Це ж корисно
Алергія
5
автор
Лінива, не каюсь
• 07 октября в 15:55
Ответ дляВот Она Я
«Без муки». А манка це якась принципово інша субстанція?
Не люблю смак муки якщо обмакувати з двох боків і перебільшити з нею
3
Тирамісу на терасі• 07 октября в 15:59
Так манка это та же мука. Лучше уже тогда рисовую или кокосовую муку. И запечь в духовке без масла. Не развалятся они там стопроцентно
2
автор
Лінива, не каюсь
• 07 октября в 15:59
Ответ дляТирамісу на терасі
Так манка это та же мука. Лучше уже тогда рисовую или кокосовую муку. И запечь в духовке без масла. Не развалятся они там стопроцентно
Я вот хочу попробовать с ней сделать
Но никогда не готовила, опасаюсь
А вкус сильно меняется?
Но никогда не готовила, опасаюсь
А вкус сильно меняется?
Виннипуховна• 07 октября в 16:01
Не їм яєць років 12. Готую на манній крупі теж, ідеальні. Ще запіканка дуже класна, тільки там манку треба попередньо в молоці замочувати
2
автор
Лінива, не каюсь
• 07 октября в 16:01
Ответ дляВиннипуховна
Не їм яєць років 12. Готую на манній крупі теж, ідеальні. Ще запіканка дуже класна, тільки там манку треба попередньо в молоці замочувати
Класс, поділіться рецептом)
Тирамісу на терасі• 07 октября в 16:01
Ответ дляЛінива, не каюсь
Я вот хочу попробовать с ней сделать
Но никогда не готовила, опасаюсь
А вкус сильно меняется?
Но никогда не готовила, опасаюсь
А вкус сильно меняется?
Вкус нормально, но она не клейкая, как манка или обычная мука. Поэтому или немного псилиума нужно добавить, в аптеке продаётся и в отделах диабетиков, и в духовке запечь, или очень аккуратно на сковородке.
1
Бесконечность-не предел• 07 октября в 16:03
Продукти зі зниженим або нульовим вмістом жиру- харчове сміття
2
4
автор
Лінива, не каюсь
• 07 октября в 16:04
Ответ дляБесконечность-не предел
Продукти зі зниженим або нульовим вмістом жиру- харчове сміття
Потрібен баланс, щоб добирати норму всього)
1
Бесконечность-не предел• 07 октября в 16:06
Замість муки додаю кокосова стружку і трохи в рисовий муці обкачую перед смаженням
Смажу на кокосовій олії
Смажу на кокосовій олії
1
Квітка Миру• 07 октября в 16:07
Как вы едите эти обезжиренные сырники?
Они ж в горле застряют.
Для меня вкусные сырники из жирного творога + жареные на масле.
И нет, от жиров не толстеют.
Я 176/58.
Они ж в горле застряют.
Для меня вкусные сырники из жирного творога + жареные на масле.
И нет, от жиров не толстеют.
Я 176/58.
3
2
Бесконечность-не предел• 07 октября в 16:11
Ответ дляЛінива, не каюсь
Потрібен баланс, щоб добирати норму всього)
Я не хочу з вами сперечатись
Просто знаю що молочні знежирені продукти навіть небезпечні для здоров´я
Краще вже взагалі не вживати
Але ж то особиста справа кожного і я нікого не засуджую, просто для інформації
Просто знаю що молочні знежирені продукти навіть небезпечні для здоров´я
Краще вже взагалі не вживати
Але ж то особиста справа кожного і я нікого не засуджую, просто для інформації
2
Красавица писяная• 07 октября в 16:13
Ответ дляКвітка Миру
Как вы едите эти обезжиренные сырники?
Они ж в горле застряют.
Для меня вкусные сырники из жирного творога + жареные на масле.
И нет, от жиров не толстеют.
Я 176/58.
Они ж в горле застряют.
Для меня вкусные сырники из жирного творога + жареные на масле.
И нет, от жиров не толстеют.
Я 176/58.
Це справа смаків. Я теж люблю знежирений сир, просто так навіть, жирний мені не лізе і несмачно.
Покращена• 07 октября в 16:21
Ответ дляЛінива, не каюсь
Не люблю смак муки якщо обмакувати з двох боків і перебільшити з нею
Я делаю с рисовой мукой и нет этого привеуса муки пшеничной. Попробуйте, вам должно понравиться.
1
Партизанка• 07 октября в 16:46
Ответ дляКвітка Миру
Как вы едите эти обезжиренные сырники?
Они ж в горле застряют.
Для меня вкусные сырники из жирного творога + жареные на масле.
И нет, от жиров не толстеют.
Я 176/58.
Они ж в горле застряют.
Для меня вкусные сырники из жирного творога + жареные на масле.
И нет, от жиров не толстеют.
Я 176/58.
Да да, толстеют только от воздуха, жир тут ни при чем.
1
Квітка Миру• 07 октября в 16:48
Ответ дляПартизанка
Да да, толстеют только от воздуха, жир тут ни при чем.
То не треба жерти по пів відра, а потім на обезжирених дієтах сидіти.
Пацелуйнитуда• 07 октября в 16:57
Ответ дляЛінива, не каюсь
Я вот хочу попробовать с ней сделать
Но никогда не готовила, опасаюсь
А вкус сильно меняется?
Но никогда не готовила, опасаюсь
А вкус сильно меняется?
На кукурудзяному я робила сирники - вийшло Г, не сподобалося
Виннипуховна• 08 октября в 00:57
Ответ дляЛінива, не каюсь
Класс, поділіться рецептом)
Будь ласка. Все можна пропорційно зменшити, бо це на ціле деко:) Просто еталонна виходить
автор
Лінива, не каюсь
• 08 октября в 12:59
Ответ дляВиннипуховна
Будь ласка. Все можна пропорційно зменшити, бо це на ціле деко:) Просто еталонна виходить
Спасибо!)
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу