Майданщица• 10 ноября в 17:54
Основне м´ясне блюдо на свято. Порадьте.
Дівчата, хто вміє і любить готувати, треба ваша порада. Що можна приготувати на домашнє свято як основну страву. М´ясо, не риба. На 6-8 персон.
Шось останнім часом голова не варить, щоб щось цікаве вигадати.
Дякую за поради і гарного вечора!
Шось останнім часом голова не варить, щоб щось цікаве вигадати.
Дякую за поради і гарного вечора!
фан L.O.S.T.• 10 ноября в 17:55
Отбивные с грибами или помидорами и сыром. У нас они всегда всем нравятся)
2
6
Місячне Сяйво• 10 ноября в 17:56
Ответ дляЯ не чарівниця вам
Стейки
Стейк нужно есть с пылу с жару так сказать. Обычно в праздничном застолье все так накидываются закусками и салатами, что горячее подолгу стоит на столе. Стейк это больше самостоятельное блюдо, а не банкетное
1
13
Оновлена версія• 10 ноября в 17:56
Для меня самое лучшее мясное блюдо это мясо на гриле. Стейк, шашлык ( на уличном гриле конечно)
1
3
Я пані прохана...• 10 ноября в 17:57
Качка запечена з мандаринами або з яблуками, рисом і чорносливом, індиче стегно запечене з шампіньйонами, куряче філе з грибами з вершками і часником.
4
Лепетун• 10 ноября в 17:58
Зробіть класику домашнього частування - медальйони з грибами та сиром або з ананасом та сиром
1
4
Місячне Сяйво• 10 ноября в 17:58
Ответ дляЯ пані прохана...
Качка запечена з мандаринами або з яблуками, рисом і чорносливом, індиче стегно запечене з шампіньйонами, куряче філе з грибами з вершками і часником.
Я бы даже не утку целиком предложила, а только утиную грудку. Максимум мяса и сочности, минимум готовки, очень вкусно
Привіт з ботойбіччя• 10 ноября в 18:00
Ответ дляЖінка з перцем
Крученики. Є моя тема, усі хвалять
Блин, дайте два
1
Я не чарівниця вам• 10 ноября в 18:00
Ответ дляМісячне Сяйво
Стейк нужно есть с пылу с жару так сказать. Обычно в праздничном застолье все так накидываются закусками и салатами, что горячее подолгу стоит на столе. Стейк это больше самостоятельное блюдо, а не банкетное
Ніколи не стоїть довго, спочатку легкі закуски, потім стейки, які одразу з´їдають
Ждун с Нибиру• 10 ноября в 18:00
Я завжди стегенця курячі запікаю зі скоринкою - легко, швидко, складно зіпсувати.
Або мясо по-французьки, курячі стейки з ананасом
Або мясо по-французьки, курячі стейки з ананасом
4
автор
Майданщица
• 10 ноября в 18:00
Ответ дляТвоя подружайка
Галантин из курицы сделайте. Или крученики
Щось нове, погуглю.
Привіт з ботойбіччя• 10 ноября в 18:00
Ответ дляТріль підпільний
мясо по-французски, курицу запечь
Поддерживаю, мясо по-французски
1
Я пані прохана...• 10 ноября в 18:04
Ответ дляМісячне Сяйво
Я бы даже не утку целиком предложила, а только утиную грудку. Максимум мяса и сочности, минимум готовки, очень вкусно
Да, запекти кілька грудок теж красиво. Не всі люблять ті руки-ноги.
3
whenallissaidanddone• 10 ноября в 18:05
Ответ дляОшеламиссимо
Ребра стрічкою запекти.
Тоже вариант, вкусно замариновать. Но может это на любителя, ребра жирные.
No problems• 10 ноября в 18:12
утка/курица с яблоками в медовом соусе - всегда со стола улетает, мясо под сыром с грибами/помидором/ананасом/просто луком.
100%• 10 ноября в 18:12
М´ясо по французьскі. Або як в дитинстві велика довга тарілка ладья з пюрешкою і тушене м´ясо із підливкою по краю. Коли останній раз приготувала гостям, то всі так обговорювали таку тарілку що була в дитинстві. Гарна тема для розмов із спогадами про дитинство зашла.
5
Водійка хімарса• 10 ноября в 18:30
В мене бувають: запечені реберця в глазурі, крученики з різними начинками, відбивні в сирній шубці, кусок шинки запечений, гомілки курячі фаршировані.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу