Усатая полосатая• 11 ноября в 13:30
Як смачно піджарити курочку? Допоможіть
1
3
Чу Ча• 11 ноября в 13:33
А как ее можно пожарить невкусно?
Вывалить на сковородку и по 5 минут на сильном огне с каждой стороны обжарьте.
Вывалить на сковородку и по 5 минут на сильном огне с каждой стороны обжарьте.
2
6
автор
Усатая полосатая
• 11 ноября в 13:34
Ответ дляЧу Ча
А как ее можно пожарить невкусно?
Вывалить на сковородку и по 5 минут на сильном огне с каждой стороны обжарьте.
Вывалить на сковородку и по 5 минут на сильном огне с каждой стороны обжарьте.
В муку і яйце треба?
Мрію про пончик• 11 ноября в 13:34
Це ви її в майонезі перебабрали?
Тоді смачно вже не вийде.
Тоді смачно вже не вийде.
4
1
2
1
4
3
Чу Ча• 11 ноября в 13:35
Ответ дляУсатая полосатая
В муку і яйце треба?
по желанию
нравится в кляре - обваляйте в муке и обмакните в яйцо
огонь в этом случае не самый сильный, а то яйцо сгорит
нравится в кляре - обваляйте в муке и обмакните в яйцо
огонь в этом случае не самый сильный, а то яйцо сгорит
3
1
автор
Усатая полосатая
• 11 ноября в 13:37
Ответ дляМрію про пончик
Це ви її в майонезі перебабрали?
Тоді смачно вже не вийде.
Тоді смачно вже не вийде.
То сметана
Я ж дітям роблю
Я ж дітям роблю
3
1
Этожзвяздаяегообожаю• 11 ноября в 13:38
Обкачати в сухарях і обсмажити, можна в паніровку натерти трошки пармезана.
Якщо маєте час, то зробити подушку з цибулі і перцю, викласти на неї курку, зверху помідори і можна баклажан і запекти в духовці, за 10 хвилин до готовності потерти зверху моцарелу або інший сир.
Якщо маєте час, то зробити подушку з цибулі і перцю, викласти на неї курку, зверху помідори і можна баклажан і запекти в духовці, за 10 хвилин до готовності потерти зверху моцарелу або інший сир.
Весела моль• 11 ноября в 13:40
Ответ дляУсатая полосатая
То сметана
Я ж дітям роблю
Я ж дітям роблю
Якщо в сметані замаринували, то я б переклала в ємкість для запікання, на 180* в духовку десь хвилин на 30, потім зверху посилати сиром. Але так покласти, щоб кожна буда окремо, не налазили одна філешка на іншу.
Так щоб дітям сподобалось.
Так щоб дітям сподобалось.
3
автор
Усатая полосатая
• 11 ноября в 13:41
Ответ дляЭтожзвяздаяегообожаю
Обкачати в сухарях і обсмажити, можна в паніровку натерти трошки пармезана.
Якщо маєте час, то зробити подушку з цибулі і перцю, викласти на неї курку, зверху помідори і можна баклажан і запекти в духовці, за 10 хвилин до готовності потерти зверху моцарелу або інший сир.
Якщо маєте час, то зробити подушку з цибулі і перцю, викласти на неї курку, зверху помідори і можна баклажан і запекти в духовці, за 10 хвилин до готовності потерти зверху моцарелу або інший сир.
Ой в нас світла немає
Я теж думала в духовці робити
Є газова плита
Я теж думала в духовці робити
Є газова плита
Мрію про пончик• 11 ноября в 13:42
Ответ дляУсатая полосатая
То сметана
Я ж дітям роблю
Я ж дітям роблю
Це добре.
Якщо ви на курку в сметані намагатиметесь ще зробити кляр чи паніровку - смачно не буде. Яйце на сметані не триматиметься. Якщо обваляєте курку з сметаною в муці, а потім в клярі - вийде товстезний шар тіста на курці, який набереться жиру і буде просто фу.
Тож не ускладнюйте собі життя, доведіть курку до смаку по солі і спеціям, притрусіть зеленню і запечіть в пакеті для запікання або в пергаменті.
Якщо ви на курку в сметані намагатиметесь ще зробити кляр чи паніровку - смачно не буде. Яйце на сметані не триматиметься. Якщо обваляєте курку з сметаною в муці, а потім в клярі - вийде товстезний шар тіста на курці, який набереться жиру і буде просто фу.
Тож не ускладнюйте собі життя, доведіть курку до смаку по солі і спеціям, притрусіть зеленню і запечіть в пакеті для запікання або в пергаменті.
1
5
автор
Усатая полосатая
• 11 ноября в 13:42
Ответ дляЭтожзвяздаяегообожаю
Обкачати в сухарях і обсмажити, можна в паніровку натерти трошки пармезана.
Якщо маєте час, то зробити подушку з цибулі і перцю, викласти на неї курку, зверху помідори і можна баклажан і запекти в духовці, за 10 хвилин до готовності потерти зверху моцарелу або інший сир.
Якщо маєте час, то зробити подушку з цибулі і перцю, викласти на неї курку, зверху помідори і можна баклажан і запекти в духовці, за 10 хвилин до готовності потерти зверху моцарелу або інший сир.
В мене пармезан є
Все є
Але як його на сковородці зробити таку смакоту
Все є
Але як його на сковородці зробити таку смакоту
1
Анонім Завгосп• 11 ноября в 13:43
Ответ дляЧу Ча
А как ее можно пожарить невкусно?
Вывалить на сковородку и по 5 минут на сильном огне с каждой стороны обжарьте.
Вывалить на сковородку и по 5 минут на сильном огне с каждой стороны обжарьте.
Там маленькие кусочки. За 10 минут из них получиться знатная подошва.
2
автор
Усатая полосатая
• 11 ноября в 13:43
Ответ дляМрію про пончик
Це добре.
Якщо ви на курку в сметані намагатиметесь ще зробити кляр чи паніровку - смачно не буде. Яйце на сметані не триматиметься. Якщо обваляєте курку з сметаною в муці, а потім в клярі - вийде товстезний шар тіста на курці, який набереться жиру і буде просто фу.
Тож не ускладнюйте собі життя, доведіть курку до смаку по солі і спеціям, притрусіть зеленню і запечіть в пакеті для запікання або в пергаменті.
Якщо ви на курку в сметані намагатиметесь ще зробити кляр чи паніровку - смачно не буде. Яйце на сметані не триматиметься. Якщо обваляєте курку з сметаною в муці, а потім в клярі - вийде товстезний шар тіста на курці, який набереться жиру і буде просто фу.
Тож не ускладнюйте собі життя, доведіть курку до смаку по солі і спеціям, притрусіть зеленню і запечіть в пакеті для запікання або в пергаменті.
А може. Витру бумажним рушником ту сметану?
Мрію про пончик• 11 ноября в 13:44
Ответ дляУсатая полосатая
Ой в нас світла немає
Я теж думала в духовці робити
Є газова плита
Я теж думала в духовці робити
Є газова плита
Берете велику сковорідку, на дно кладете слой пергаменту, на нього курку з зеленню і можна з сиром, накриваете щільно пергаментом і під кришку на низький вогонь.
2
автор
Усатая полосатая
• 11 ноября в 13:45
Ответ дляМрію про пончик
Берете велику сковорідку, на дно кладете слой пергаменту, на нього курку з зеленню і можна з сиром, накриваете щільно пергаментом і під кришку на низький вогонь.
Але ж тоді вона неначе тушкнв буде
Без шкоринки?
Без шкоринки?
2
Мрію про пончик• 11 ноября в 13:47
Ответ дляУсатая полосатая
А може. Витру бумажним рушником ту сметану?
Якщо хочете саме смажену курку в клярі - то просушіть шматочки перед занурювання в кляр.
Я вище написала, спробуйте картуш з пергаменту зробити, курка буде соковита і не смажена, а томлена, і не жирна, що явно краще для дітей.
Я вище написала, спробуйте картуш з пергаменту зробити, курка буде соковита і не смажена, а томлена, і не жирна, що явно краще для дітей.
Мрію про пончик• 11 ноября в 13:47
Ответ дляУсатая полосатая
Але ж тоді вона неначе тушкнв буде
Без шкоринки?
Без шкоринки?
Так, томлена. Без скоринки.
автор
Усатая полосатая
• 11 ноября в 13:47
Ответ дляМрію про пончик
Якщо хочете саме смажену курку в клярі - то просушіть шматочки перед занурювання в кляр.
Я вище написала, спробуйте картуш з пергаменту зробити, курка буде соковита і не смажена, а томлена, і не жирна, що явно краще для дітей.
Я вище написала, спробуйте картуш з пергаменту зробити, курка буде соковита і не смажена, а томлена, і не жирна, що явно краще для дітей.
О дякую
Спробую цей метод
Спробую цей метод
1
Прагматик флегма• 11 ноября в 14:06
Ответ дляУсатая полосатая
То сметана
Я ж дітям роблю
Я ж дітям роблю
Моя дитина любить в соусі мед+гірчиця+соєвий + часник сушений
1
1
Этожзвяздаяегообожаю• 11 ноября в 14:50
Ответ дляУсатая полосатая
В мене пармезан є
Все є
Але як його на сковородці зробити таку смакоту
Все є
Але як його на сковородці зробити таку смакоту
Та й овочеву можна на сковороді зробити - обсмажили перший шар - цибулю і перець (можна додати 2 зубки дрібно порізаного часнику за 1 хв як забираєте, його не смажать довго), забрали, обсмажили з обох боків курку, забрали, обсмажили помідор і баклажан, забрали. Смажимо на сильному вогні до рум´янцю, а не до готовності. Виклали назад шарами в правильному порядку, додаємо 50-10 мл водички, і тушкуємо на середньому вогні 10-15 хв, під кришкою. Посипати сиром і ще 5 хв під кришкою. Ну, сир не буде рум´яний, але то таке.
2
Чу Ча• 11 ноября в 14:55
Ответ дляАнонім Завгосп
Там маленькие кусочки. За 10 минут из них получиться знатная подошва.
Там цельное филе. За 10 минут получится золотистая корочка и сочнейшая середина.
3
Анонім Завгосп• 11 ноября в 16:12
Ответ дляЧу Ча
Там цельное филе. За 10 минут получится золотистая корочка и сочнейшая середина.
Где вы там увидели цельное филе? Там кусочки типа филе миньен, это маленькие отростки от филе которые самая нежная часть. За 10 минут на большом огне они просто погибнут.
Чу Ча• 11 ноября в 18:41
Ответ дляАнонім Завгосп
Где вы там увидели цельное филе? Там кусочки типа филе миньен, это маленькие отростки от филе которые самая нежная часть. За 10 минут на большом огне они просто погибнут.
где вы там увидели кусочки типа филе миньон
это цельное филе, от которого отделили тот самый огрызок
это цельное филе, от которого отделили тот самый огрызок
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Назад Комментарии к ответу