Бюст Березуцкого• 05 декабря 2024
Вчера тема была, и вот он приехал
https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3644573#a88...
Таки отсыпали мне жареных каштанов🥂 я рада😎
Аромат-настроение.. захотелось сразу новых впечатлений, неизведанного и сложного
Таки отсыпали мне жареных каштанов🥂 я рада😎
Аромат-настроение.. захотелось сразу новых впечатлений, неизведанного и сложного
Солоденька цукОрка• 05 декабря 2024
я тоже бухать чуть позже собираюсь. но, конечно, не такое забористое
4
1
Оскорбляю всячески• 05 декабря 2024
А я тюльки літрову банку замаринувала. З цибулькою, бальзамічним оцетом
Якщо захочу нових вражень, незвіданного та складного - просто зап´ю тюльку склянкою молока.
Якщо захочу нових вражень, незвіданного та складного - просто зап´ю тюльку склянкою молока.
2
автор
Бюст Березуцкого
• 05 декабря 2024
Ответ дляОскорбляю всячески
А я тюльки літрову банку замаринувала. З цибулькою, бальзамічним оцетом
Якщо захочу нових вражень, незвіданного та складного - просто зап´ю тюльку склянкою молока.
Якщо захочу нових вражень, незвіданного та складного - просто зап´ю тюльку склянкою молока.
Вы изысканная леди, сразу видно
Оскорбляю всячески• 05 декабря 2024
Ответ дляАлесс
Дайте рецепт
Та нема ніякого рецепту)
Купуєте солену тюльку, видаляєте голови і нутрощі.
Цибулю чистите та ріжете напівкільцями.
В банку складаєте шарами цибулю та чищену тюльку, додаєте за смаком оцет (в мене бальзамічний, але можна і винний, і простий), можна дрібку коріандра, якщо любите пряний смак, і соняшникову олію.
Закриваєте банку, ставите на день-два в холодильник, періодично струшуєте банку, щоб маринад рівномірно розподілявся по рибі.
Все.
Купуєте солену тюльку, видаляєте голови і нутрощі.
Цибулю чистите та ріжете напівкільцями.
В банку складаєте шарами цибулю та чищену тюльку, додаєте за смаком оцет (в мене бальзамічний, але можна і винний, і простий), можна дрібку коріандра, якщо любите пряний смак, і соняшникову олію.
Закриваєте банку, ставите на день-два в холодильник, періодично струшуєте банку, щоб маринад рівномірно розподілявся по рибі.
Все.
2
Ответ дляОскорбляю всячески
Та нема ніякого рецепту)
Купуєте солену тюльку, видаляєте голови і нутрощі.
Цибулю чистите та ріжете напівкільцями.
В банку складаєте шарами цибулю та чищену тюльку, додаєте за смаком оцет (в мене бальзамічний, але можна і винний, і простий), можна дрібку коріандра, якщо любите пряний смак, і соняшникову олію.
Закриваєте банку, ставите на день-два в холодильник, періодично струшуєте банку, щоб маринад рівномірно розподілявся по рибі.
Все.
Купуєте солену тюльку, видаляєте голови і нутрощі.
Цибулю чистите та ріжете напівкільцями.
В банку складаєте шарами цибулю та чищену тюльку, додаєте за смаком оцет (в мене бальзамічний, але можна і винний, і простий), можна дрібку коріандра, якщо любите пряний смак, і соняшникову олію.
Закриваєте банку, ставите на день-два в холодильник, періодично струшуєте банку, щоб маринад рівномірно розподілявся по рибі.
Все.
Я думала вы из свежомороженой делаете)
Оскорбляю всячески• 05 декабря 2024
Ответ дляАлесс
Я думала вы из свежомороженой делаете)
Це ще простіше: миєте, даєте стекти воді, і засолюєте)) на 1 кг риби 2 ст л солі і 1 ст л цукру. Це для малосольної. Якщо хочете більш солону, беріть більше солі. Добре перемішуєте, і залишаєте на 12 годин. Потім чистите, і маринуєте, як я вище написала.
1
1
Ответ дляОскорбляю всячески
Це ще простіше: миєте, даєте стекти воді, і засолюєте)) на 1 кг риби 2 ст л солі і 1 ст л цукру. Це для малосольної. Якщо хочете більш солону, беріть більше солі. Добре перемішуєте, і залишаєте на 12 годин. Потім чистите, і маринуєте, як я вище написала.
Дякую👍
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу