sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Стиль, Мода, Бренды - Бренды
anonim_195
Бюст Березуцкого• 05 декабря 2024

Вчера тема была, и вот он приехал

https://sovet.kidstaff.com.ua/question-3644573#a88...
Таки отсыпали мне жареных каштанов🥂 я рада😎
Аромат-настроение.. захотелось сразу новых впечатлений, неизведанного и сложного
8 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_16
Солоденька цукОрка• 05 декабря 2024
1
я тоже бухать чуть позже собираюсь. но, конечно, не такое забористое
face_with_tears_of_joy 4 like 1
anonim_123
Оскорбляю всячески• 05 декабря 2024
2
А я тюльки літрову банку замаринувала. З цибулькою, бальзамічним оцетом
Якщо захочу нових вражень, незвіданного та складного - просто зап´ю тюльку склянкою молока.
like 2
noavatar
Алесс• 05 декабря 2024
3
Ответ дляОскорбляю всячески
А я тюльки літрову банку замаринувала. З цибулькою, бальзамічним оцетом
Якщо захочу нових вражень, незвіданного та складного - просто зап´ю тюльку склянкою молока.
Дайте рецепт
anonim_195
автор Бюст Березуцкого • 05 декабря 2024
4
Ответ дляОскорбляю всячески
А я тюльки літрову банку замаринувала. З цибулькою, бальзамічним оцетом
Якщо захочу нових вражень, незвіданного та складного - просто зап´ю тюльку склянкою молока.
Вы изысканная леди, сразу видно
anonim_123
Оскорбляю всячески• 05 декабря 2024
5
Ответ дляАлесс
Дайте рецепт
Та нема ніякого рецепту)
Купуєте солену тюльку, видаляєте голови і нутрощі.
Цибулю чистите та ріжете напівкільцями.
В банку складаєте шарами цибулю та чищену тюльку, додаєте за смаком оцет (в мене бальзамічний, але можна і винний, і простий), можна дрібку коріандра, якщо любите пряний смак, і соняшникову олію.
Закриваєте банку, ставите на день-два в холодильник, періодично струшуєте банку, щоб маринад рівномірно розподілявся по рибі.
Все.
heart 2
noavatar
Алесс• 05 декабря 2024
6
Ответ дляОскорбляю всячески
Та нема ніякого рецепту)
Купуєте солену тюльку, видаляєте голови і нутрощі.
Цибулю чистите та ріжете напівкільцями.
В банку складаєте шарами цибулю та чищену тюльку, додаєте за смаком оцет (в мене бальзамічний, але можна і винний, і простий), можна дрібку коріандра, якщо любите пряний смак, і соняшникову олію.
Закриваєте банку, ставите на день-два в холодильник, періодично струшуєте банку, щоб маринад рівномірно розподілявся по рибі.
Все.
Я думала вы из свежомороженой делаете)
anonim_123
Оскорбляю всячески• 05 декабря 2024
7
Ответ дляАлесс
Я думала вы из свежомороженой делаете)
Це ще простіше: миєте, даєте стекти воді, і засолюєте)) на 1 кг риби 2 ст л солі і 1 ст л цукру. Це для малосольної. Якщо хочете більш солону, беріть більше солі. Добре перемішуєте, і залишаєте на 12 годин. Потім чистите, і маринуєте, як я вище написала.
heart 1 like 1
noavatar
Алесс• 06 декабря 2024
8
Ответ дляОскорбляю всячески
Це ще простіше: миєте, даєте стекти воді, і засолюєте)) на 1 кг риби 2 ст л солі і 1 ст л цукру. Це для малосольної. Якщо хочете більш солону, беріть більше солі. Добре перемішуєте, і залишаєте на 12 годин. Потім чистите, і маринуєте, як я вище написала.
Дякую👍
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff