Дівчата, шукаю рецепт печива смачного, простого і щоб легко було працювати з тістом і щоб добре видавлювалося формочками. І ще рецепт цілої качки в духовці. Качку цілу не готувала ніколи
Ділюся отаким рецептом печива, вчора пекла. Дуже смачне, але не добре видавлюється формочками і не дуже красиве виходить. Цукру треба на третину менше на мій смак
Ділюся отаким рецептом печива, вчора пекла. Дуже смачне, але не добре видавлюється формочками і не дуже красиве виходить. Цукру треба на третину менше на мій смак
1
2
1
Качку замочити на ніч в підсоленій воді
Натираю суміш сіль і перець ( всередині і ззовні )
Далі в середину качки апельсини, можна яблука, зубки часнику
Мʼясо у рукав ( грудкою донизу )
Ставлю в холодну духовку на 180 градусів три години на 3 кг ( режим верх і низ )
Щоб отримати хрустку скоринку, за 15 хвилин до кінця готування розрізаю рукав і даю м’ясу підрум’янитися.
М’ясо виходить ніжним, соковитим і з апетитною рум’яною скоринкою.
Натираю суміш сіль і перець ( всередині і ззовні )
Далі в середину качки апельсини, можна яблука, зубки часнику
Мʼясо у рукав ( грудкою донизу )
Ставлю в холодну духовку на 180 градусів три години на 3 кг ( режим верх і низ )
Щоб отримати хрустку скоринку, за 15 хвилин до кінця готування розрізаю рукав і даю м’ясу підрум’янитися.
М’ясо виходить ніжним, соковитим і з апетитною рум’яною скоринкою.
3
Ответ дляСhanelKa
Качку замочити на ніч в підсоленій воді
Натираю суміш сіль і перець ( всередині і ззовні )
Далі в середину качки апельсини, можна яблука, зубки часнику
Мʼясо у рукав ( грудкою донизу )
Ставлю в холодну духовку на 180 градусів три години на 3 кг ( режим верх і низ )
Щоб отримати хрустку скоринку, за 15 хвилин до кінця готування розрізаю рукав і даю м’ясу підрум’янитися.
М’ясо виходить ніжним, соковитим і з апетитною рум’яною скоринкою.
Натираю суміш сіль і перець ( всередині і ззовні )
Далі в середину качки апельсини, можна яблука, зубки часнику
Мʼясо у рукав ( грудкою донизу )
Ставлю в холодну духовку на 180 градусів три години на 3 кг ( режим верх і низ )
Щоб отримати хрустку скоринку, за 15 хвилин до кінця готування розрізаю рукав і даю м’ясу підрум’янитися.
М’ясо виходить ніжним, соковитим і з апетитною рум’яною скоринкою.
Скажіть, а що ви робите з отими колодочками? Просто зняти шкірку і викинути після приготування? Обсмалити нема можливості, витягнути всі нереально
klaraneill• 24 декабря 2024
вчера была хорошая тема про утку, так и задайте в поиск ’утка’, там много полезных советов
1
Имбирное печенье
Основа
сахар 100 грамм
мед или патока 165 грамм
молотый имбирь 1,5 ч.л.
молотый душистый перец 1 ч.л.
молотая корица 1 ч.л.
молотая гвоздика 1 ч.л.
сода 2 ч.л.
сливочное масло 125 грамм
яйца 1 шт.
пшеничная мука 525 грамм
Глазурь
белки 1 шт. сахарная пудра 150 грамм
Кладем в кастрюлю сахар, мед, и все специи. Нагреваем, но не кипит, снимаем с огня. Добавляем соду, размешиваем. Смесь должна сильно вспениться.
Добавляем масло и перемешиваем. Смесь должна остыть! Вбиваем яйцо и быстро перемешиваем. Важно мешать интенсивно, чтобы яйцо не свернулось. Сыплем муку и замешиваем пластичное тесто. Муку лучше добавлять постепенно, чтобы иметь возможность контролировать консистенцию теста и при необходимости добавить ее чуть меньше.
Делим тесто пополам, одну часть заворачиваем в пленку и откладываем в сторону. Остальное тесто раскатываем в пласт толщиной 0,5 см и вырезаем формочками печенье. Если вы собираетесь вешать печенье на елку – перед выпеканием в каждой печеньке делаем отверстие для нитки или ленты.
Кладем на противень и выпекаем в разогретой до 170 градусов духовке 12-14 минут, пока не зарумянятся края. Повторяем с оставшимся тестом.
Больше 10 лет пеку по такому рецепту
Основа
сахар 100 грамм
мед или патока 165 грамм
молотый имбирь 1,5 ч.л.
молотый душистый перец 1 ч.л.
молотая корица 1 ч.л.
молотая гвоздика 1 ч.л.
сода 2 ч.л.
сливочное масло 125 грамм
яйца 1 шт.
пшеничная мука 525 грамм
Глазурь
белки 1 шт. сахарная пудра 150 грамм
Кладем в кастрюлю сахар, мед, и все специи. Нагреваем, но не кипит, снимаем с огня. Добавляем соду, размешиваем. Смесь должна сильно вспениться.
Добавляем масло и перемешиваем. Смесь должна остыть! Вбиваем яйцо и быстро перемешиваем. Важно мешать интенсивно, чтобы яйцо не свернулось. Сыплем муку и замешиваем пластичное тесто. Муку лучше добавлять постепенно, чтобы иметь возможность контролировать консистенцию теста и при необходимости добавить ее чуть меньше.
Делим тесто пополам, одну часть заворачиваем в пленку и откладываем в сторону. Остальное тесто раскатываем в пласт толщиной 0,5 см и вырезаем формочками печенье. Если вы собираетесь вешать печенье на елку – перед выпеканием в каждой печеньке делаем отверстие для нитки или ленты.
Кладем на противень и выпекаем в разогретой до 170 градусов духовке 12-14 минут, пока не зарумянятся края. Повторяем с оставшимся тестом.
Больше 10 лет пеку по такому рецепту
1
Ответ дляAnnaOst
Скажіть, а що ви робите з отими колодочками? Просто зняти шкірку і викинути після приготування? Обсмалити нема можливості, витягнути всі нереально
Я не дуже розумію що таке колодочки?
Шкірку я не чіпаю. Хто як хоче -так і їсть потім ( я люблю без ) але вона так пропікається, що сама відстає в тарілці і кісточки самі від мʼяса легко відстають.
Шкірку я не чіпаю. Хто як хоче -так і їсть потім ( я люблю без ) але вона так пропікається, що сама відстає в тарілці і кісточки самі від мʼяса легко відстають.
Ответ дляДождливая
Имбирное печенье
Основа
сахар 100 грамм
мед или патока 165 грамм
молотый имбирь 1,5 ч.л.
молотый душистый перец 1 ч.л.
молотая корица 1 ч.л.
молотая гвоздика 1 ч.л.
сода 2 ч.л.
сливочное масло 125 грамм
яйца 1 шт.
пшеничная мука 525 грамм
Глазурь
белки 1 шт. сахарная пудра 150 грамм
Кладем в кастрюлю сахар, мед, и все специи. Нагреваем, но не кипит, снимаем с огня. Добавляем соду, размешиваем. Смесь должна сильно вспениться.
Добавляем масло и перемешиваем. Смесь должна остыть! Вбиваем яйцо и быстро перемешиваем. Важно мешать интенсивно, чтобы яйцо не свернулось. Сыплем муку и замешиваем пластичное тесто. Муку лучше добавлять постепенно, чтобы иметь возможность контролировать консистенцию теста и при необходимости добавить ее чуть меньше.
Делим тесто пополам, одну часть заворачиваем в пленку и откладываем в сторону. Остальное тесто раскатываем в пласт толщиной 0,5 см и вырезаем формочками печенье. Если вы собираетесь вешать печенье на елку – перед выпеканием в каждой печеньке делаем отверстие для нитки или ленты.
Кладем на противень и выпекаем в разогретой до 170 градусов духовке 12-14 минут, пока не зарумянятся края. Повторяем с оставшимся тестом.
Больше 10 лет пеку по такому рецепту
Основа
сахар 100 грамм
мед или патока 165 грамм
молотый имбирь 1,5 ч.л.
молотый душистый перец 1 ч.л.
молотая корица 1 ч.л.
молотая гвоздика 1 ч.л.
сода 2 ч.л.
сливочное масло 125 грамм
яйца 1 шт.
пшеничная мука 525 грамм
Глазурь
белки 1 шт. сахарная пудра 150 грамм
Кладем в кастрюлю сахар, мед, и все специи. Нагреваем, но не кипит, снимаем с огня. Добавляем соду, размешиваем. Смесь должна сильно вспениться.
Добавляем масло и перемешиваем. Смесь должна остыть! Вбиваем яйцо и быстро перемешиваем. Важно мешать интенсивно, чтобы яйцо не свернулось. Сыплем муку и замешиваем пластичное тесто. Муку лучше добавлять постепенно, чтобы иметь возможность контролировать консистенцию теста и при необходимости добавить ее чуть меньше.
Делим тесто пополам, одну часть заворачиваем в пленку и откладываем в сторону. Остальное тесто раскатываем в пласт толщиной 0,5 см и вырезаем формочками печенье. Если вы собираетесь вешать печенье на елку – перед выпеканием в каждой печеньке делаем отверстие для нитки или ленты.
Кладем на противень и выпекаем в разогретой до 170 градусов духовке 12-14 минут, пока не зарумянятся края. Повторяем с оставшимся тестом.
Больше 10 лет пеку по такому рецепту
Я таким же рецептом користуюсь тільки ще +1 столову ложку какао добавляю, мені подобаються більш темний колір печива.
А ще зараз є дуже класна приправа, так і називається, для імбирного печива, досить зручно, все вже в одному пакеті.
А ще зараз є дуже класна приправа, так і називається, для імбирного печива, досить зручно, все вже в одному пакеті.
Саме смачне просте печиво , яке я робила і їла.
250 г сметани бажано пожирніше
200 г масла або маргарина ( найкраще смальця, знаю фукаючих, я теж була з їх числа, але спробувала і зрозуміла в своєму похилому віці,що це найкраще для випічки)
мука приблизно 3 стакана - не міряю, скільки візьме
щепотка солі.
Все перемішать, дать постоять 20-30 хвилин
Розкатать, випікать 15 хвилин, пересипать сахарною пудрою.
Воно розтає в роті.
250 г сметани бажано пожирніше
200 г масла або маргарина ( найкраще смальця, знаю фукаючих, я теж була з їх числа, але спробувала і зрозуміла в своєму похилому віці,що це найкраще для випічки)
мука приблизно 3 стакана - не міряю, скільки візьме
щепотка солі.
Все перемішать, дать постоять 20-30 хвилин
Розкатать, випікать 15 хвилин, пересипать сахарною пудрою.
Воно розтає в роті.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу