Лиса Патрикевна• 04 января в 15:40
Скільки може зберігатися квашена капуста в погребі?
Стояла домашня капуста в 3-л банці десь приблизно місяць в погребі. Спробувала, ніби ок. Хрустка, без запаху стороннього і слизу. Таку можна їсти?
2
Алгонавт• 04 января в 15:43
Залежить від рецепту.
У моєї бабусі у 4-відерній каструлі з серпня до травня стояла, поки не закінчувалася.
Це без оцту у рецепті.
У погребі якраз така температура, як треба.
У моєї бабусі у 4-відерній каструлі з серпня до травня стояла, поки не закінчувалася.
Це без оцту у рецепті.
У погребі якраз така температура, як треба.
2
Завжди недо...• 04 января в 15:45
Ответ дляАлгонавт
Залежить від рецепту.
У моєї бабусі у 4-відерній каструлі з серпня до травня стояла, поки не закінчувалася.
Це без оцту у рецепті.
У погребі якраз така температура, як треба.
У моєї бабусі у 4-відерній каструлі з серпня до травня стояла, поки не закінчувалася.
Це без оцту у рецепті.
У погребі якраз така температура, як треба.
Ну з оцтом в льох ніхто не ставить, мова ж про квашену, а не мариновану.
3
Алгонавт• 04 января в 15:48
Ответ дляЗавжди недо...
Ну з оцтом в льох ніхто не ставить, мова ж про квашену, а не мариновану.
Яких я тільки рецептів не чула, тому і уточнила.
Булькаю• 04 января в 15:52
Квашеная капуста, как и помидоры, огурцы стоит отлично всю зиму и даже дольше.
Мы, в хороший урожайный год, до лета едим то, что с прошлого урожая квасим
Мы, в хороший урожайный год, до лета едим то, что с прошлого урожая квасим
2
автор
Лиса Патрикевна
• 04 января в 15:53
Ответ дляМинерАлочка
звісно можна, вона може всю зиму стояти
Ого, навіть не знала.
автор
Лиса Патрикевна
• 04 января в 15:53
Ответ дляАлгонавт
Залежить від рецепту.
У моєї бабусі у 4-відерній каструлі з серпня до травня стояла, поки не закінчувалася.
Це без оцту у рецепті.
У погребі якраз така температура, як треба.
У моєї бабусі у 4-відерній каструлі з серпня до травня стояла, поки не закінчувалася.
Це без оцту у рецепті.
У погребі якраз така температура, як треба.
Це якраз капуста бабусі, без оцту
Алгонавт• 04 января в 15:57
Ответ дляЛиса Патрикевна
Це якраз капуста бабусі, без оцту
Тоді чудово стоятиме і буде хрустіти і у березні.
Але важко втриматися, щоб не з´їсти раніше :)
Але важко втриматися, щоб не з´їсти раніше :)
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу