Ангел-предохранитель• 08 апреля в 20:58
Как правильно довести домашнюю колбасу до готовности, что-бы была
вкусной?Просто запечь в духовке,или сварить в воде,а потом запечь в духовке или обжарить на сковороде?
Приму в дар• 08 апреля в 21:00
Я відварюю хв 20, тоді запікаю. Мені так сочніше. Якщо запікаю сиру, то сухенька виходить.
3
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 21:00
Ответ дляПриму в дар
Я відварюю хв 20, тоді запікаю. Мені так сочніше. Якщо запікаю сиру, то сухенька виходить.
А так виходить сочна?
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 21:01
Ответ дляВсеЧетко
Запікала у молоці. Дуже смачно
На деко молоко,а потім ковбасу?Чи в чому ви запікали?
Приму в дар• 08 апреля в 21:02
Ответ дляАнгел-предохранитель
А так виходить сочна?
Як відварити і трохи пропекти, то так, сочніше.
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 21:02
Ответ дляПриму в дар
Як відварити і трохи пропекти, то так, сочніше.
Дякую!
МастерЮля• 08 апреля в 21:05
В сковороде глубокой залить наполовину колбасу и проварить под крышкой до выкипания жидкости. Потом добавить масло и обжарить. Всегда так делаю)
3
Повітруля• 08 апреля в 21:05
Лучше запекать при температуре 200 градусов, минут 30. Так она будет зажаристая снаружи и сочная внутри. Ничего предварительно отваривать не надо.
4
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 21:06
Ответ дляМастерЮля
В сковороде глубокой залить наполовину колбасу и проварить под крышкой до выкипания жидкости. Потом добавить масло и обжарить. Всегда так делаю)
Масло растительное ?
Я тут с краю постою• 08 апреля в 21:07
Ніколи про таке не чула, а якщо ковбаса з магазину, та, що називається домашня, теж варто спочатку варити? Дуже цікаво, обовʼязково спробую.
До речі, може хтось знає, чи можливо у Києві десь дістати/замовити справжню домашню ковбасу? Так хочеться згадати той смак..
До речі, може хтось знає, чи можливо у Києві десь дістати/замовити справжню домашню ковбасу? Так хочеться згадати той смак..
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 21:15
Ответ дляЯ тут с краю постою
Ніколи про таке не чула, а якщо ковбаса з магазину, та, що називається домашня, теж варто спочатку варити? Дуже цікаво, обовʼязково спробую.
До речі, може хтось знає, чи можливо у Києві десь дістати/замовити справжню домашню ковбасу? Так хочеться згадати той смак..
До речі, може хтось знає, чи можливо у Києві десь дістати/замовити справжню домашню ковбасу? Так хочеться згадати той смак..
На ярмарках продают и сырую и готовую уже.
Айболитная• 08 апреля в 21:19
Ответ дляЯ тут с краю постою
Ніколи про таке не чула, а якщо ковбаса з магазину, та, що називається домашня, теж варто спочатку варити? Дуже цікаво, обовʼязково спробую.
До речі, може хтось знає, чи можливо у Києві десь дістати/замовити справжню домашню ковбасу? Так хочеться згадати той смак..
До речі, може хтось знає, чи можливо у Києві десь дістати/замовити справжню домашню ковбасу? Так хочеться згадати той смак..
На ринку дніпро жіночка привозить домашню ковбасу для запікання. В м´ясному павільйоні торгує.
Я тут с краю постою• 08 апреля в 21:25
Ответ дляАйболитная
На ринку дніпро жіночка привозить домашню ковбасу для запікання. В м´ясному павільйоні торгує.
Я живу зовсім поруч з цим ринком! Мʼясний павільйон який типу з домашніми саме так, окремо від ряду ларьків мʼясних?
Галя із Дарниці• 08 апреля в 21:27
Сиру домашню ковбасу варю 30 хв з лаврушкою, перцем горошком і кидаю цілу очищену цибулину. Далі обсмажую трошки на сковорідці. Супер, вся сім´я її любить.
1
Угги_в_горошек• 08 апреля в 21:29
Ответ дляГаля із Дарниці
Сиру домашню ковбасу варю 30 хв з лаврушкою, перцем горошком і кидаю цілу очищену цибулину. Далі обсмажую трошки на сковорідці. Супер, вся сім´я її любить.
Бульон от колбасы не пробовали? На нем что-то можно приготовить?
3
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 21:30
Галя із Дарниці• 08 апреля в 21:30
Ответ дляУгги_в_горошек
Бульон от колбасы не пробовали? На нем что-то можно приготовить?
Він смачний, доречі, виходить. Я то його не використовувала але думала над цим. На якусь підливку він би точно згодився.
Галя із Дарниці• 08 апреля в 21:31
Ответ дляАнгел-предохранитель
Как такая красивая получается?У меня всегда намного темнее выходит.
Тут може з курки, тому і світліша
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 21:31
Ответ дляГаля із Дарниці
Тут може з курки, тому і світліша
Наверное.
Анютины ласки• 08 апреля в 21:39
Ответ дляЯ тут с краю постою
Ніколи про таке не чула, а якщо ковбаса з магазину, та, що називається домашня, теж варто спочатку варити? Дуже цікаво, обовʼязково спробую.
До речі, може хтось знає, чи можливо у Києві десь дістати/замовити справжню домашню ковбасу? Так хочеться згадати той смак..
До речі, може хтось знає, чи можливо у Києві десь дістати/замовити справжню домашню ковбасу? Так хочеться згадати той смак..
Не хочете сама зробити?)
Насправді, не так і довго, але знаєш яке м’ясо туди поклав.
Насправді, не так і довго, але знаєш яке м’ясо туди поклав.
Я тут с краю постою• 08 апреля в 21:47
Ответ дляАнютины ласки
Не хочете сама зробити?)
Насправді, не так і довго, але знаєш яке м’ясо туди поклав.
Насправді, не так і довго, але знаєш яке м’ясо туди поклав.
Давно мрію насправді, навіть знайшла причандали до мʼясорубки потрібні. Пару разів купувала оболонку, але так і викидала.. Головне, я багато готую, але це не робила і ніяк не приступлюся. Може, все-таки зберусь нарешті.
Анютины ласки• 08 апреля в 21:49
Ответ дляЯ тут с краю постою
Давно мрію насправді, навіть знайшла причандали до мʼясорубки потрібні. Пару разів купувала оболонку, але так і викидала.. Головне, я багато готую, але це не робила і ніяк не приступлюся. Може, все-таки зберусь нарешті.
Зберіться) Я роблю, бо мама так звикла, слухаю її)).
Я вже і кишки не купую декілька років, а готову оболочку.
В мясорубці є ці причандали, але у мене ще є ручна така штучка, теж можна начинити.
Я вже і кишки не купую декілька років, а готову оболочку.
В мясорубці є ці причандали, але у мене ще є ручна така штучка, теж можна начинити.
Я тут с краю постою• 08 апреля в 22:00
Ответ дляАнютины ласки
Зберіться) Я роблю, бо мама так звикла, слухаю її)).
Я вже і кишки не купую декілька років, а готову оболочку.
В мясорубці є ці причандали, але у мене ще є ручна така штучка, теж можна начинити.
Я вже і кишки не купую декілька років, а готову оболочку.
В мясорубці є ці причандали, але у мене ще є ручна така штучка, теж можна начинити.
Дякую за мотивацію)
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 22:10
Ответ дляАнютины ласки
Зберіться) Я роблю, бо мама так звикла, слухаю її)).
Я вже і кишки не купую декілька років, а готову оболочку.
В мясорубці є ці причандали, але у мене ще є ручна така штучка, теж можна начинити.
Я вже і кишки не купую декілька років, а готову оболочку.
В мясорубці є ці причандали, але у мене ще є ручна така штучка, теж можна начинити.
Кроме мяса,сала, соли и перца,чеснока ,какие ингредиенты вы еще закладываете в колбасу?
Анютины ласки• 08 апреля в 22:11
Ответ дляАнгел-предохранитель
Кроме мяса,сала, соли и перца,чеснока ,какие ингредиенты вы еще закладываете в колбасу?
Ничего. Лист лавровый молотый ещё.
1
автор
Ангел-предохранитель
• 08 апреля в 22:12
Ответ дляАнютины ласки
Ничего. Лист лавровый молотый ещё.
А водичку в фарш не добавляете или молоко?
Точная копия плова• 08 апреля в 22:12
Ответ дляАнгел-предохранитель
Кроме мяса,сала, соли и перца,чеснока ,какие ингредиенты вы еще закладываете в колбасу?
Мені завжди подобалося насіння коріандру ціле ( не мелене). Як попаде на зуб дає приємний смак і багато часнику звісно
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
