sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Молочные продукты
anonim_30
СКИБИДЫШь• 12 апреля в 19:28

Сметана з цукром не збилась(

Рідке стало, як молоко.
Можна врятувати такий крем?
28 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_14
маминаБубочка• 12 апреля в 19:28
1
Загуститель добавьте
like 2
anonim_63
Помеха справа• 12 апреля в 19:28
2
Вона так завжди себе поводить. Ви яку брали?
dislike 1 like 1
anonim_30
автор СКИБИДЫШь • 12 апреля в 19:29
3
Ответ дляПомеха справа
Вона так завжди себе поводить. Ви яку брали?
15 %, яка була…
woman_facepalming 5 dislike 2
anonim_3
Капуста Маша• 12 апреля в 19:30
4
Ответ дляСКИБИДЫШь
15 %, яка була…
треба жирну збивати
додайте желатин
anonim_167
Не обижаюсь• 12 апреля в 19:30
5
А як можна воду збити? Я брала 20% сметану ще й на друшляк відкидала. Тоді збивалася.
like 4
anonim_63
Помеха справа• 12 апреля в 19:30
6
Ответ дляСКИБИДЫШь
15 %, яка була…
Ну вона від цукру дійсно лише тече. Треба брати домашню супер жирну.
like 1 dislike 1
noavatar
Oks234• 12 апреля в 19:30
7
15 прцентів не збивається , тільки після 30,
anonim_100
мегамоСГ• 12 апреля в 19:31
8
Ответ дляСКИБИДЫШь
15 %, яка була…
Збивається 25%, 30%
Або 20% відвішена.

А 15 - самі бачите.
Зробіть з цього заварний сметанний. Теж смачно.
anonim_14
Христя в тiстi• 12 апреля в 19:32
9
добавте згущувач
anonim_49
Ростки жимолости• 12 апреля в 19:32
10
А с чего она должна была взбиться, интересно))?
like 3
anonim_63
Помеха справа• 12 апреля в 19:33
11
А ви на що будете той крем мастити?
Я таку рідку сметану з цукром заливаю у форму з сухим бісквітом, бісквіт за ніч в себе забирає вологу, крем гусне, все чудово виходить. Тільки у формі треба все це заливати, щоб не витекло.
heart 1
anonim_30
автор СКИБИДЫШь • 12 апреля в 19:34
12
Ответ дляПомеха справа
А ви на що будете той крем мастити?
Я таку рідку сметану з цукром заливаю у форму з сухим бісквітом, бісквіт за ніч в себе забирає вологу, крем гусне, все чудово виходить. Тільки у формі треба все це заливати, щоб не витекло.
Медовик
anonim_63
Помеха справа• 12 апреля в 19:35
13
Ответ дляСКИБИДЫШь
Медовик
Ні, не вийде. Загущуйте штучно чи реально сметанне желе зробіть.
anonim_11
Пушап Мі мі• 12 апреля в 19:35
14
Ответ дляСКИБИДЫШь
Медовик
Добавьте загуститель и взбейте ещё раз. Или просто так намажьте, будет супер пропитанный торт.
noavatar
Аноним ФЕЯ• 12 апреля в 19:36
15
Купіть щось з цього. Сметана ніколи не збивається з цукром на густо, від цукру вона моментально рідне. Для густого крему треба брати вершки з цукром.
attached-photo
noavatar
Мerida• 12 апреля в 19:36
16
Из 15 и не получится крем никогда
noavatar
ReintTycha• 12 апреля в 19:39
17
Домашня?
Магазинна і не зібється
noavatar
ReintTycha• 12 апреля в 19:41
18
Ответ дляСКИБИДЫШь
15 %, яка була…
Тю.
То норм..домашню купуйте
anonim_205
Сапай вазони• 12 апреля в 19:48
19
Я завжди згущувач додаю, якщо сматана не жирна
anonim_60
Угги в горошек• 12 апреля в 19:51
20
Можно добавить немного крахмала, 1 ст.л.
anonim_28
Чтооооооооооо?• 12 апреля в 19:55
21
Ответ дляРостки жимолости
А с чего она должна была взбиться, интересно))?
Може тому що в кожному другому рецепті в інтернеті написано «збийте сметану з цукром». І ніде не вказано, що вона повинна бути домашньою. І так, 20% магазинна сметана також тече
anonim_192
Гидроусилитель руля• 12 апреля в 19:59
22
То такая сметана ,белая вода
anonim_99
Куколка-мяуколка• 12 апреля в 20:05
23
Ответ дляСКИБИДЫШь
Медовик
На медовик я сметану не взбиваю, а лише перемішую з пудрою
heart 1
noavatar
Seehund• 12 апреля в 20:05
24
У меня недавно сметана, заявленная как 30% растеклась, пришлось за загустителем бежать, ничего съели торт и никто не заметил.
anonim_4
Ло Шарик• 12 апреля в 20:26
25
Ответ дляReintTycha
Домашня?
Магазинна і не зібється
15% домашня не буває
noavatar
ReintTycha• 12 апреля в 20:30
26
Ответ дляЛо Шарик
15% домашня не буває
Тупанула
noavatar
ЛЮБА• 12 апреля в 20:35
27
Можно сделать заварной крем на сметане , посмотрите много рецептов есть . Просто загуститель вам не поможет
anonim_186
Все буде• 12 апреля в 20:46
28
Ответ дляСКИБИДЫШь
Медовик
Лучший крем - это на 300г баночку сметаны 15% добавить 2,5ст л сахара и перемешать аккуратно, пусть постоит мин 15 и опять перемешать. Все. Густой вкусный крем, отлично пропитывает, я не люблю жирный крем
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff