СКИБИДЫШь• 12 апреля в 19:28
Сметана з цукром не збилась(
Рідке стало, як молоко.
Можна врятувати такий крем?
Можна врятувати такий крем?
автор
СКИБИДЫШь
• 12 апреля в 19:29
Ответ дляПомеха справа
Вона так завжди себе поводить. Ви яку брали?
15 %, яка була…
5
2
Капуста Маша• 12 апреля в 19:30
Ответ дляСКИБИДЫШь
15 %, яка була…
треба жирну збивати
додайте желатин
додайте желатин
Не обижаюсь• 12 апреля в 19:30
А як можна воду збити? Я брала 20% сметану ще й на друшляк відкидала. Тоді збивалася.
4
Помеха справа• 12 апреля в 19:30
Ответ дляСКИБИДЫШь
15 %, яка була…
Ну вона від цукру дійсно лише тече. Треба брати домашню супер жирну.
1
1
мегамоСГ• 12 апреля в 19:31
Ответ дляСКИБИДЫШь
15 %, яка була…
Збивається 25%, 30%
Або 20% відвішена.
А 15 - самі бачите.
Зробіть з цього заварний сметанний. Теж смачно.
Або 20% відвішена.
А 15 - самі бачите.
Зробіть з цього заварний сметанний. Теж смачно.
Помеха справа• 12 апреля в 19:33
А ви на що будете той крем мастити?
Я таку рідку сметану з цукром заливаю у форму з сухим бісквітом, бісквіт за ніч в себе забирає вологу, крем гусне, все чудово виходить. Тільки у формі треба все це заливати, щоб не витекло.
Я таку рідку сметану з цукром заливаю у форму з сухим бісквітом, бісквіт за ніч в себе забирає вологу, крем гусне, все чудово виходить. Тільки у формі треба все це заливати, щоб не витекло.
1
автор
СКИБИДЫШь
• 12 апреля в 19:34
Ответ дляПомеха справа
А ви на що будете той крем мастити?
Я таку рідку сметану з цукром заливаю у форму з сухим бісквітом, бісквіт за ніч в себе забирає вологу, крем гусне, все чудово виходить. Тільки у формі треба все це заливати, щоб не витекло.
Я таку рідку сметану з цукром заливаю у форму з сухим бісквітом, бісквіт за ніч в себе забирає вологу, крем гусне, все чудово виходить. Тільки у формі треба все це заливати, щоб не витекло.
Медовик
Помеха справа• 12 апреля в 19:35
Ответ дляСКИБИДЫШь
Медовик
Ні, не вийде. Загущуйте штучно чи реально сметанне желе зробіть.
Пушап Мі мі• 12 апреля в 19:35
Ответ дляСКИБИДЫШь
Медовик
Добавьте загуститель и взбейте ещё раз. Или просто так намажьте, будет супер пропитанный торт.
Аноним ФЕЯ• 12 апреля в 19:36
Купіть щось з цього. Сметана ніколи не збивається з цукром на густо, від цукру вона моментально рідне. Для густого крему треба брати вершки з цукром.
Чтооооооооооо?• 12 апреля в 19:55
Ответ дляРостки жимолости
А с чего она должна была взбиться, интересно))?
Може тому що в кожному другому рецепті в інтернеті написано «збийте сметану з цукром». І ніде не вказано, що вона повинна бути домашньою. І так, 20% магазинна сметана також тече
Куколка-мяуколка• 12 апреля в 20:05
Ответ дляСКИБИДЫШь
Медовик
На медовик я сметану не взбиваю, а лише перемішую з пудрою
1
Ло Шарик• 12 апреля в 20:26
Ответ дляReintTycha
Домашня?
Магазинна і не зібється
Магазинна і не зібється
15% домашня не буває
Все буде• 12 апреля в 20:46
Ответ дляСКИБИДЫШь
Медовик
Лучший крем - это на 300г баночку сметаны 15% добавить 2,5ст л сахара и перемешать аккуратно, пусть постоит мин 15 и опять перемешать. Все. Густой вкусный крем, отлично пропитывает, я не люблю жирный крем
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу