Міняйловна• 17 апреля в 04:38
Що Вам допомогло схуднути?
Поділіться, будь ласка,що допомогло схуднути та утримати вагу? Я важу 106 кг, хочу худнути щоб вагітніти і вагітність гарно відходити.
До цього худла п´ять років назад, до 67 кг з 87. На суворій дієті та метформіні, але потім, після схудення за два роки добрала до 106((((
До цього худла п´ять років назад, до 67 кг з 87. На суворій дієті та метформіні, але потім, після схудення за два роки добрала до 106((((
6
1
3
Love_Love_Love_• 17 апреля в 04:55
Дефіцит калорій, баланс бжу, режим прийому їжі, елементарні вправи щодня, режим сну.
1
22
Айболитная• 17 апреля в 05:03
Самое эффективное, это влюбиться. Больше секса в жизни. Я не шучу.
Больше движения. Заведите собаку, активной породы, и гуляйте с ней, три раза в день.
И последнее, уменьшить порцию еды, в два раза. Ешьте, что хотите, но порция меньше.
Больше движения. Заведите собаку, активной породы, и гуляйте с ней, три раза в день.
И последнее, уменьшить порцию еды, в два раза. Ешьте, что хотите, но порция меньше.
1
4
14
энциклопУдия• 17 апреля в 05:20
Вот хочу слабительное попить почистить,а то сру раз в неделю(
1
1
15
Дівка в намисті• 17 апреля в 05:25
Почему набрали? Два года ваша стрелка на весах неуклонно двигалась вправо и вы ничего не делали?
15
5
1
Соседушка• 17 апреля в 05:48
Худеют только от дефицита калорий. Как его достичь - способов куча
1
12
Бжоли-бандерівці• 17 апреля в 05:51
Ответ дляСоседушка
Худеют только от дефицита калорий. Как его достичь - способов куча
Нет, не только
6
9
Мальчижка• 17 апреля в 05:55
Підрахунок калорій. У 2000 році схудла зі 100кг до 65, без спорту, на 1200ккал. Зараз вага вже коливається між 67 і 70кг. Просто так і живу на 1200-1500ккал. Меню достатньо просте, поживне, і головне -ситне. М´ясо, крупи, багато овочів. Десерт також спокійно входить в калораж, зранку на роботі з кавою їм якусь печенюху. Все добре, звикла.
Але з нами тоді в центрі, де я худла, і психолог працював. Щоб не було оцього ’відпрацьовування’ якогось свята, щоб схуднення не переросло в рхп.
Але з нами тоді в центрі, де я худла, і психолог працював. Щоб не було оцього ’відпрацьовування’ якогось свята, щоб схуднення не переросло в рхп.
11
Бжоли-бандерівці• 17 апреля в 05:56
Ответ дляМальчижка
Підрахунок калорій. У 2000 році схудла зі 100кг до 65, без спорту, на 1200ккал. Зараз вага вже коливається між 67 і 70кг. Просто так і живу на 1200-1500ккал. Меню достатньо просте, поживне, і головне -ситне. М´ясо, крупи, багато овочів. Десерт також спокійно входить в калораж, зранку на роботі з кавою їм якусь печенюху. Все добре, звикла.
Але з нами тоді в центрі, де я худла, і психолог працював. Щоб не було оцього ’відпрацьовування’ якогось свята, щоб схуднення не переросло в рхп.
Але з нами тоді в центрі, де я худла, і психолог працював. Щоб не було оцього ’відпрацьовування’ якогось свята, щоб схуднення не переросло в рхп.
Можете написать примерное меню одного дня?
3
1
1
Бжоли-бандерівці• 17 апреля в 05:58
Ответ дляМальчижка
Наприклад?
В моем случае я считала - было до одного места. Стала резко счастливой - все само слетело
2
7
1
1
1
Мальчижка• 17 апреля в 06:00
Ответ дляБжоли-бандерівці
Можете написать примерное меню одного дня?
У мене звичайне меню, я ж написала, розписувати не буду. Є купа прикладів в інтернеті.
8
Мальчижка• 17 апреля в 06:00
Ответ дляБжоли-бандерівці
В моем случае я считала - было до одного места. Стала резко счастливой - все само слетело
У цьому є доля істини,але спосіб далеко не для всіх.
1
Бжоли-бандерівці• 17 апреля в 06:02
Ответ дляМальчижка
У мене звичайне меню, я ж написала, розписувати не буду. Є купа прикладів в інтернеті.
Ок, спасибо
Мальчижка• 17 апреля в 06:04
Автор, найголовніше і перше, щови маєте зробити, це вести щоденник харчування. Тільки абсолютно чесно записувати кожнісенький шматочок, що ви поклали собі до рота. Зважувати абсолютно все. Десь через декілька тижнів ви вже зможете зрозуміти що не так і в яку сторону йти.
5
Маю рацію• 17 апреля в 06:09
Ответ дляБжоли-бандерівці
Можете написать примерное меню одного дня?
Ось приклад збалансованого меню на тиждень на 1500 калорій на день, з урахуванням інсулінорезистентності та бажання схуднути. Раціон включає три основних прийоми їжі без перекусив. Меню побудоване на принципах низького глікемічного індексу, збалансованого БЖВ (білки-жири-вуглеводи) та різноманітності.
---
Понеділок
Сніданок:
– Яєчня з 2 яєць + 50 г авокадо + салат із зелені з оливковою олією (1 ч.л.)
– Житній тост (1 шматок)
Обід:
– Куряча грудка (150 г) запечена з травами
– Кус-кус (50 г у сухому вигляді)
– Овочеве рагу (броколі, цвітна капуста, морква)
Вечеря:
– Салат ’нісуаз’ (тунець у власному соку 100 г, яйце, квасоля, оливки, зелень, помідори)
---
Вівторок
Сніданок:
– Грецький йогурт 2% (150 г) + 1 ч.л. насіння чіа + 50 г ягід
Обід:
– Телятина (150 г) тушкована з овочами
– Картопля запечена (100 г)
– Салат з капусти та моркви
Вечеря:
– Запечена форель (120 г)
– Кіноа (50 г у сухому вигляді)
– Шпинат, помідори чері
---
Середа
Сніданок:
– Омлет із 2 яєць з грибами та шпинатом
– Тост із цільнозернового хліба (1 шт.)
Обід:
– Індичка, тушкована з овочами (кабачки, перець, броколі) – 150 г
– Булгур (50 г у сухому вигляді)
Вечеря:
– Сир фета (40 г) + оливки + огірки + помідори + зелень + олія (1 ч.л.)
---
Четвер
Сніданок:
– Вівсянка на воді або молоці 1,5% (40 г сухої крупи) + насіння льону + яблуко
Обід:
– Куряче філе на грилі (150 г)
– Гречка (50 г у сухому вигляді)
– Салат з огірка, редиски, зелені
Вечеря:
– Запечені овочі + яйце пашот + соус зі сметани 10% (1 ч.л.)
---
П’ятниця
Сніданок:
– Сир домашній 5% (150 г) + жменя ягід + волоські горіхи (5 г)
Обід:
– Риба біла (150 г) тушкована в томаті
– Картопля пюре (100 г)
– Квашена капуста/зелений салат
Вечеря:
– Запіканка з кабачків, яйця, сиру та зелені
---
Субота
Сніданок:
– Омлет із 1 яйця + 2 білки з овочами
– Тост цільнозерновий (1 шт.)
Обід:
– Індичка (150 г) у духовці
– Перловка (50 г у сухому вигляді)
– Салат із броколі, горіхами та йогуртовим соусом
Вечеря:
– Салат з тунцем, вареною квасолею, зеленню, яйцем
---
Неділя
Сніданок:
– Вівсяні панкейки (на яйці, вівсянці та кефірі) + 1 ч.л. меду
Обід:
– Курячі тефтелі на пару
– Рис нешліфований (50 г у сухому вигляді)
– Салат з моркви і яблука
Вечеря:
– Суп-пюре з броколі + грінка з житнього хліба
---
Понеділок
Сніданок:
– Яєчня з 2 яєць + 50 г авокадо + салат із зелені з оливковою олією (1 ч.л.)
– Житній тост (1 шматок)
Обід:
– Куряча грудка (150 г) запечена з травами
– Кус-кус (50 г у сухому вигляді)
– Овочеве рагу (броколі, цвітна капуста, морква)
Вечеря:
– Салат ’нісуаз’ (тунець у власному соку 100 г, яйце, квасоля, оливки, зелень, помідори)
---
Вівторок
Сніданок:
– Грецький йогурт 2% (150 г) + 1 ч.л. насіння чіа + 50 г ягід
Обід:
– Телятина (150 г) тушкована з овочами
– Картопля запечена (100 г)
– Салат з капусти та моркви
Вечеря:
– Запечена форель (120 г)
– Кіноа (50 г у сухому вигляді)
– Шпинат, помідори чері
---
Середа
Сніданок:
– Омлет із 2 яєць з грибами та шпинатом
– Тост із цільнозернового хліба (1 шт.)
Обід:
– Індичка, тушкована з овочами (кабачки, перець, броколі) – 150 г
– Булгур (50 г у сухому вигляді)
Вечеря:
– Сир фета (40 г) + оливки + огірки + помідори + зелень + олія (1 ч.л.)
---
Четвер
Сніданок:
– Вівсянка на воді або молоці 1,5% (40 г сухої крупи) + насіння льону + яблуко
Обід:
– Куряче філе на грилі (150 г)
– Гречка (50 г у сухому вигляді)
– Салат з огірка, редиски, зелені
Вечеря:
– Запечені овочі + яйце пашот + соус зі сметани 10% (1 ч.л.)
---
П’ятниця
Сніданок:
– Сир домашній 5% (150 г) + жменя ягід + волоські горіхи (5 г)
Обід:
– Риба біла (150 г) тушкована в томаті
– Картопля пюре (100 г)
– Квашена капуста/зелений салат
Вечеря:
– Запіканка з кабачків, яйця, сиру та зелені
---
Субота
Сніданок:
– Омлет із 1 яйця + 2 білки з овочами
– Тост цільнозерновий (1 шт.)
Обід:
– Індичка (150 г) у духовці
– Перловка (50 г у сухому вигляді)
– Салат із броколі, горіхами та йогуртовим соусом
Вечеря:
– Салат з тунцем, вареною квасолею, зеленню, яйцем
---
Неділя
Сніданок:
– Вівсяні панкейки (на яйці, вівсянці та кефірі) + 1 ч.л. меду
Обід:
– Курячі тефтелі на пару
– Рис нешліфований (50 г у сухому вигляді)
– Салат з моркви і яблука
Вечеря:
– Суп-пюре з броколі + грінка з житнього хліба
13
Маю рацію• 17 апреля в 06:13
Ви можете чату gpt ’замовити ’ будь яке меню з урахуванням ваших вподобань. Особисто мені простіше худнути зі спортом з більшим калоражем + виглядає тіло гарнішим, більш підтягнутим
3
ЖующаЯКонфету• 17 апреля в 06:20
Ответ дляАйболитная
Самое эффективное, это влюбиться. Больше секса в жизни. Я не шучу.
Больше движения. Заведите собаку, активной породы, и гуляйте с ней, три раза в день.
И последнее, уменьшить порцию еды, в два раза. Ешьте, что хотите, но порция меньше.
Больше движения. Заведите собаку, активной породы, и гуляйте с ней, три раза в день.
И последнее, уменьшить порцию еды, в два раза. Ешьте, что хотите, но порция меньше.
Фижические упражнения в 2013 году ВОЗ исключила из факторов похудения
2
Тётушка Лошадь• 17 апреля в 06:26
Ответ дляБжоли-бандерівці
В моем случае я считала - было до одного места. Стала резко счастливой - все само слетело
Похудели вы все равно из-за дефицита калорий ,быть счастливой вам помогло меньше есть -вот и весь секрет
9
1
Бжоли-бандерівці• 17 апреля в 06:29
Ответ дляТётушка Лошадь
Похудели вы все равно из-за дефицита калорий ,быть счастливой вам помогло меньше есть -вот и весь секрет
Возможно🙄
ЖующаЯКонфету• 17 апреля в 06:34
Ответ дляМаю рацію
Ось приклад збалансованого меню на тиждень на 1500 калорій на день, з урахуванням інсулінорезистентності та бажання схуднути. Раціон включає три основних прийоми їжі без перекусив. Меню побудоване на принципах низького глікемічного індексу, збалансованого БЖВ (білки-жири-вуглеводи) та різноманітності.
---
Понеділок
Сніданок:
– Яєчня з 2 яєць + 50 г авокадо + салат із зелені з оливковою олією (1 ч.л.)
– Житній тост (1 шматок)
Обід:
– Куряча грудка (150 г) запечена з травами
– Кус-кус (50 г у сухому вигляді)
– Овочеве рагу (броколі, цвітна капуста, морква)
Вечеря:
– Салат ’нісуаз’ (тунець у власному соку 100 г, яйце, квасоля, оливки, зелень, помідори)
---
Вівторок
Сніданок:
– Грецький йогурт 2% (150 г) + 1 ч.л. насіння чіа + 50 г ягід
Обід:
– Телятина (150 г) тушкована з овочами
– Картопля запечена (100 г)
– Салат з капусти та моркви
Вечеря:
– Запечена форель (120 г)
– Кіноа (50 г у сухому вигляді)
– Шпинат, помідори чері
---
Середа
Сніданок:
– Омлет із 2 яєць з грибами та шпинатом
– Тост із цільнозернового хліба (1 шт.)
Обід:
– Індичка, тушкована з овочами (кабачки, перець, броколі) – 150 г
– Булгур (50 г у сухому вигляді)
Вечеря:
– Сир фета (40 г) + оливки + огірки + помідори + зелень + олія (1 ч.л.)
---
Четвер
Сніданок:
– Вівсянка на воді або молоці 1,5% (40 г сухої крупи) + насіння льону + яблуко
Обід:
– Куряче філе на грилі (150 г)
– Гречка (50 г у сухому вигляді)
– Салат з огірка, редиски, зелені
Вечеря:
– Запечені овочі + яйце пашот + соус зі сметани 10% (1 ч.л.)
---
П’ятниця
Сніданок:
– Сир домашній 5% (150 г) + жменя ягід + волоські горіхи (5 г)
Обід:
– Риба біла (150 г) тушкована в томаті
– Картопля пюре (100 г)
– Квашена капуста/зелений салат
Вечеря:
– Запіканка з кабачків, яйця, сиру та зелені
---
Субота
Сніданок:
– Омлет із 1 яйця + 2 білки з овочами
– Тост цільнозерновий (1 шт.)
Обід:
– Індичка (150 г) у духовці
– Перловка (50 г у сухому вигляді)
– Салат із броколі, горіхами та йогуртовим соусом
Вечеря:
– Салат з тунцем, вареною квасолею, зеленню, яйцем
---
Неділя
Сніданок:
– Вівсяні панкейки (на яйці, вівсянці та кефірі) + 1 ч.л. меду
Обід:
– Курячі тефтелі на пару
– Рис нешліфований (50 г у сухому вигляді)
– Салат з моркви і яблука
Вечеря:
– Суп-пюре з броколі + грінка з житнього хліба
---
Понеділок
Сніданок:
– Яєчня з 2 яєць + 50 г авокадо + салат із зелені з оливковою олією (1 ч.л.)
– Житній тост (1 шматок)
Обід:
– Куряча грудка (150 г) запечена з травами
– Кус-кус (50 г у сухому вигляді)
– Овочеве рагу (броколі, цвітна капуста, морква)
Вечеря:
– Салат ’нісуаз’ (тунець у власному соку 100 г, яйце, квасоля, оливки, зелень, помідори)
---
Вівторок
Сніданок:
– Грецький йогурт 2% (150 г) + 1 ч.л. насіння чіа + 50 г ягід
Обід:
– Телятина (150 г) тушкована з овочами
– Картопля запечена (100 г)
– Салат з капусти та моркви
Вечеря:
– Запечена форель (120 г)
– Кіноа (50 г у сухому вигляді)
– Шпинат, помідори чері
---
Середа
Сніданок:
– Омлет із 2 яєць з грибами та шпинатом
– Тост із цільнозернового хліба (1 шт.)
Обід:
– Індичка, тушкована з овочами (кабачки, перець, броколі) – 150 г
– Булгур (50 г у сухому вигляді)
Вечеря:
– Сир фета (40 г) + оливки + огірки + помідори + зелень + олія (1 ч.л.)
---
Четвер
Сніданок:
– Вівсянка на воді або молоці 1,5% (40 г сухої крупи) + насіння льону + яблуко
Обід:
– Куряче філе на грилі (150 г)
– Гречка (50 г у сухому вигляді)
– Салат з огірка, редиски, зелені
Вечеря:
– Запечені овочі + яйце пашот + соус зі сметани 10% (1 ч.л.)
---
П’ятниця
Сніданок:
– Сир домашній 5% (150 г) + жменя ягід + волоські горіхи (5 г)
Обід:
– Риба біла (150 г) тушкована в томаті
– Картопля пюре (100 г)
– Квашена капуста/зелений салат
Вечеря:
– Запіканка з кабачків, яйця, сиру та зелені
---
Субота
Сніданок:
– Омлет із 1 яйця + 2 білки з овочами
– Тост цільнозерновий (1 шт.)
Обід:
– Індичка (150 г) у духовці
– Перловка (50 г у сухому вигляді)
– Салат із броколі, горіхами та йогуртовим соусом
Вечеря:
– Салат з тунцем, вареною квасолею, зеленню, яйцем
---
Неділя
Сніданок:
– Вівсяні панкейки (на яйці, вівсянці та кефірі) + 1 ч.л. меду
Обід:
– Курячі тефтелі на пару
– Рис нешліфований (50 г у сухому вигляді)
– Салат з моркви і яблука
Вечеря:
– Суп-пюре з броколі + грінка з житнього хліба
В этом меню слишком мало белка. И вообще, долго на таком не продержишься
4
Маю рацію• 17 апреля в 06:40
Ответ дляЖующаЯКонфету
В этом меню слишком мало белка. И вообще, долго на таком не продержишься
Саме так, тому я нормально харчуюся, просто крім харчування займаюся в спортзалі (силові )+ кардіо + басейн.
Щодо меню _ його ж можна коригувати, писати йому свої вподобання. Але такого не розумію -жити по меню. Я їм те, що хочу. Інше питання , що я не їм жирне, хліб , солодощі тощо, мені це просто не подобається
Щодо меню _ його ж можна коригувати, писати йому свої вподобання. Але такого не розумію -жити по меню. Я їм те, що хочу. Інше питання , що я не їм жирне, хліб , солодощі тощо, мені це просто не подобається
5
Bagira0909• 17 апреля в 06:43
С вашим весом кушать правильно и не переедать и ходить каждый день больше чем 10 тыс шагов
Bagira0909• 17 апреля в 06:44
Ответ дляМаю рацію
Ось приклад збалансованого меню на тиждень на 1500 калорій на день, з урахуванням інсулінорезистентності та бажання схуднути. Раціон включає три основних прийоми їжі без перекусив. Меню побудоване на принципах низького глікемічного індексу, збалансованого БЖВ (білки-жири-вуглеводи) та різноманітності.
---
Понеділок
Сніданок:
– Яєчня з 2 яєць + 50 г авокадо + салат із зелені з оливковою олією (1 ч.л.)
– Житній тост (1 шматок)
Обід:
– Куряча грудка (150 г) запечена з травами
– Кус-кус (50 г у сухому вигляді)
– Овочеве рагу (броколі, цвітна капуста, морква)
Вечеря:
– Салат ’нісуаз’ (тунець у власному соку 100 г, яйце, квасоля, оливки, зелень, помідори)
---
Вівторок
Сніданок:
– Грецький йогурт 2% (150 г) + 1 ч.л. насіння чіа + 50 г ягід
Обід:
– Телятина (150 г) тушкована з овочами
– Картопля запечена (100 г)
– Салат з капусти та моркви
Вечеря:
– Запечена форель (120 г)
– Кіноа (50 г у сухому вигляді)
– Шпинат, помідори чері
---
Середа
Сніданок:
– Омлет із 2 яєць з грибами та шпинатом
– Тост із цільнозернового хліба (1 шт.)
Обід:
– Індичка, тушкована з овочами (кабачки, перець, броколі) – 150 г
– Булгур (50 г у сухому вигляді)
Вечеря:
– Сир фета (40 г) + оливки + огірки + помідори + зелень + олія (1 ч.л.)
---
Четвер
Сніданок:
– Вівсянка на воді або молоці 1,5% (40 г сухої крупи) + насіння льону + яблуко
Обід:
– Куряче філе на грилі (150 г)
– Гречка (50 г у сухому вигляді)
– Салат з огірка, редиски, зелені
Вечеря:
– Запечені овочі + яйце пашот + соус зі сметани 10% (1 ч.л.)
---
П’ятниця
Сніданок:
– Сир домашній 5% (150 г) + жменя ягід + волоські горіхи (5 г)
Обід:
– Риба біла (150 г) тушкована в томаті
– Картопля пюре (100 г)
– Квашена капуста/зелений салат
Вечеря:
– Запіканка з кабачків, яйця, сиру та зелені
---
Субота
Сніданок:
– Омлет із 1 яйця + 2 білки з овочами
– Тост цільнозерновий (1 шт.)
Обід:
– Індичка (150 г) у духовці
– Перловка (50 г у сухому вигляді)
– Салат із броколі, горіхами та йогуртовим соусом
Вечеря:
– Салат з тунцем, вареною квасолею, зеленню, яйцем
---
Неділя
Сніданок:
– Вівсяні панкейки (на яйці, вівсянці та кефірі) + 1 ч.л. меду
Обід:
– Курячі тефтелі на пару
– Рис нешліфований (50 г у сухому вигляді)
– Салат з моркви і яблука
Вечеря:
– Суп-пюре з броколі + грінка з житнього хліба
---
Понеділок
Сніданок:
– Яєчня з 2 яєць + 50 г авокадо + салат із зелені з оливковою олією (1 ч.л.)
– Житній тост (1 шматок)
Обід:
– Куряча грудка (150 г) запечена з травами
– Кус-кус (50 г у сухому вигляді)
– Овочеве рагу (броколі, цвітна капуста, морква)
Вечеря:
– Салат ’нісуаз’ (тунець у власному соку 100 г, яйце, квасоля, оливки, зелень, помідори)
---
Вівторок
Сніданок:
– Грецький йогурт 2% (150 г) + 1 ч.л. насіння чіа + 50 г ягід
Обід:
– Телятина (150 г) тушкована з овочами
– Картопля запечена (100 г)
– Салат з капусти та моркви
Вечеря:
– Запечена форель (120 г)
– Кіноа (50 г у сухому вигляді)
– Шпинат, помідори чері
---
Середа
Сніданок:
– Омлет із 2 яєць з грибами та шпинатом
– Тост із цільнозернового хліба (1 шт.)
Обід:
– Індичка, тушкована з овочами (кабачки, перець, броколі) – 150 г
– Булгур (50 г у сухому вигляді)
Вечеря:
– Сир фета (40 г) + оливки + огірки + помідори + зелень + олія (1 ч.л.)
---
Четвер
Сніданок:
– Вівсянка на воді або молоці 1,5% (40 г сухої крупи) + насіння льону + яблуко
Обід:
– Куряче філе на грилі (150 г)
– Гречка (50 г у сухому вигляді)
– Салат з огірка, редиски, зелені
Вечеря:
– Запечені овочі + яйце пашот + соус зі сметани 10% (1 ч.л.)
---
П’ятниця
Сніданок:
– Сир домашній 5% (150 г) + жменя ягід + волоські горіхи (5 г)
Обід:
– Риба біла (150 г) тушкована в томаті
– Картопля пюре (100 г)
– Квашена капуста/зелений салат
Вечеря:
– Запіканка з кабачків, яйця, сиру та зелені
---
Субота
Сніданок:
– Омлет із 1 яйця + 2 білки з овочами
– Тост цільнозерновий (1 шт.)
Обід:
– Індичка (150 г) у духовці
– Перловка (50 г у сухому вигляді)
– Салат із броколі, горіхами та йогуртовим соусом
Вечеря:
– Салат з тунцем, вареною квасолею, зеленню, яйцем
---
Неділя
Сніданок:
– Вівсяні панкейки (на яйці, вівсянці та кефірі) + 1 ч.л. меду
Обід:
– Курячі тефтелі на пару
– Рис нешліфований (50 г у сухому вигляді)
– Салат з моркви і яблука
Вечеря:
– Суп-пюре з броколі + грінка з житнього хліба
Спасибо
Пи Пи Пилюля• 17 апреля в 06:57
Тримаю свою ідеальну вагу вже років 5, все просто; 10 годин їм, 14 не їм, лише чай без цукру, трохи зменшила порції, замінила улюблену випічку на чорний шоколад, халву, зефір. Роблю зарядку вдома через день по 30 хвилин, ходжу пішки всюди, не користуюсь ліфтом.
3
Простоваля• 17 апреля в 07:05
Делайте выводы: питание с ограничениями - хороший сброс веса, но потом набираете все обратно и даже больше.
Питание должно быть с дефицитом калорий, но обязательно включайте в него какую-то вкусняшку. Так вы не сорветесь и будете худеть.
Удачи!
Питание должно быть с дефицитом калорий, но обязательно включайте в него какую-то вкусняшку. Так вы не сорветесь и будете худеть.
Удачи!
1
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу