Хазяйки, поділіться ідеальним рецептом курячих котлет.
Нещодавно почала робити фарш з філе самостійно, і котлети виходять дуже тверді.
Хочу спробувати інші рецепти.
Нещодавно почала робити фарш з філе самостійно, і котлети виходять дуже тверді.
Хочу спробувати інші рецепти.
1
1
Ответ дляSo_so
Филе куриного бедра, лук, булка и немного кабачка.
А яйця ви не додаєте?
Найщасливіша• 29 июня в 12:38
Філе, можна трішки сала для соковитості, булочка розмочена, цибуля ( я тушкую), сіль, перець, добре відбити фарш. Літом можна додавати ще натертий і віджатий кабачок, теж смачно.
Я обкачую просто у борошні. Можна в сухарях, чи манці.
Я обкачую просто у борошні. Можна в сухарях, чи манці.
6
Сама собі лікар• 29 июня в 12:38
Батон, вымоченный в молоке, я лук не кладу. Просто выбить хорошо фарш, но хлебно-молочной смеси должно быть достаточно, чуть меньше половины обьема фарша. Надо дать постоять немного фаршу и потом жарить котлеты
1
Б´ю байдики• 29 июня в 12:40
Додаю трохи хліба в молоці. Але якщо просто фарш, цибулька і яйце- теж гарно. Так, не пухкі, але мʼясні і смачні. А як рублені- теж не пухкі. Але дуже смачно
1
Найщасливіша• 29 июня в 12:41
Якщо фарш добре відбити, то він стає клейким і котлети добре тримають форму без яйця. Ніколи не додаю яйця до курячого фаршу.
5
Трусиковед• 29 июня в 12:44
Майонеза добавить чтобы фарш аж жидковатым стал , пару ложек муки , яйцо и укроп . Очень вкусные и нежные сочные
1
Сирожено_пирожено• 29 июня в 12:44
2-3 кусочка белого хлеба замочить в молоке и размять, добавить грамм 50-70 растаявшего сливочного масла, куриный фарш 800-1000г, соль и перец - очень нежные котлеты получаются без яйца.
2
Трусиковед• 29 июня в 12:44
Ответ дляНайщасливіша
Якщо фарш добре відбити, то він стає клейким і котлети добре тримають форму без яйця. Ніколи не додаю яйця до курячого фаршу.
А что страшного в яйце ? Зачем мучаться и отбивать если яйцо легче добавить ?
5
Ответ дляТрусиковед
А что страшного в яйце ? Зачем мучаться и отбивать если яйцо легче добавить ?
Читала, що якщо в котлетах багато білку, вони стають дуже плотними. Можливо в цьому була і моя помилка, бо додаю тільки яйце, паніровку або борошно та і все.
3
Трільчиха• 29 июня в 12:46
Ответ дляТрусиковед
А что страшного в яйце ? Зачем мучаться и отбивать если яйцо легче добавить ?
Яйцо как раз и делает котлеты жесткими.
8
1
Трільчиха• 29 июня в 12:49
Я куриные делаю без лука, но с чесноком. Можно добавить любую зелень, кабачок или морковь, картошку. Сухарей 200 г на 1 кг мяса, можно добавить жиров, сливки, сало, масло или майонез. У меня никогда не выходят жесткими, даже без жиров.
1
Укр_жіночка• 29 июня в 12:51
Найбільше подобається додавати до фаршу пасеровану цибулю з морквою. Котлети виходять соковиті, смачні, а пасеровані овочі дають трошки солодкавості. Особливо дітям подобаєються.
Ще варіант, коли будете заліплювати котлету, покласти всередину невеликий шматочок вершкового масла.
Кабачок чи картопля також додають соковитості до будь-якого фаршу.
Всі ці поради мені тут колись писали дівчата. Дуже їм вдячна. Тому що до цього курячі котлети якось не приживались в раціоні. А тепер готую частіше, ніж з червоного мʼяса. Розлітаються.
Ще варіант, коли будете заліплювати котлету, покласти всередину невеликий шматочок вершкового масла.
Кабачок чи картопля також додають соковитості до будь-якого фаршу.
Всі ці поради мені тут колись писали дівчата. Дуже їм вдячна. Тому що до цього курячі котлети якось не приживались в раціоні. А тепер готую частіше, ніж з червоного мʼяса. Розлітаються.
2
Найщасливіша• 29 июня в 12:51
Ответ дляТрусиковед
А что страшного в яйце ? Зачем мучаться и отбивать если яйцо легче добавить ?
Яйце робить котлети більш щільними і твердими. Відбитий фарш насичується киснем і котлети стають пухкими.
Ви робіть, як хочете. Я просто написала, як роблю я)
Ви робіть, як хочете. Я просто написала, як роблю я)
4
Трусиковед• 29 июня в 12:52
Ответ дляСирожено_пирожено
2-3 кусочка белого хлеба замочить в молоке и размять, добавить грамм 50-70 растаявшего сливочного масла, куриный фарш 800-1000г, соль и перец - очень нежные котлеты получаются без яйца.
Почему все так это яйцо боятся
2
1
Гравіцапа• 29 июня в 12:53
Котлеты из птичьего филе обваливаю в сухарях.
Яйца добавляю.
Без сухарей делаю из бедра, оно сочнее.
Яйца добавляю.
Без сухарей делаю из бедра, оно сочнее.
Трусиковед• 29 июня в 12:53
Ответ дляНайщасливіша
Яйце робить котлети більш щільними і твердими. Відбитий фарш насичується киснем і котлети стають пухкими.
Ви робіть, як хочете. Я просто написала, як роблю я)
Ви робіть, як хочете. Я просто написала, як роблю я)
Ну в принципе моя мама тоже отбивает . Где то слышала что в столовой ЦК Партии при СССР тоже не добавляли яйцо
Сирожено_пирожено• 29 июня в 12:55
Ответ дляТрусиковед
Почему все так это яйцо боятся
С яйцом я иногда делаю по другому рецепту, а эти с маслом и молоком именно без яйца, обваленные перед жаркой в сухарях, вкусные и отлично лепятся.
Всіх підсаджую• 29 июня в 12:58
Фарш з філе кур, сіль/перець,/спеції, булочка в молоці ( не віджимати). Відбиваємо, обсмажуємо швидко, перекладаємо в ємкість для запікання, зверху шматочки масла верш.і в розігріту духовку на 7-10хв.
Щас ухожу• 29 июня в 13:11
Ответ дляТрусиковед
А что страшного в яйце ? Зачем мучаться и отбивать если яйцо легче добавить ?
Я тоже всегда с яйцом. Блендером перебиваю луковицу, и чтоб получилась однородная консистенция в конце добавляю яйцо и еще полминуты перебиваю. Котлеты получаются воздушные
1
Нічого вдягти• 29 июня в 13:24
Перекручена курятина (байдуже. яка частина) - десь 600 г, одан цибулина (терта чи блендером), 1 ст. лодка сухарів чи манки, крапля сметани чи вершків, спеції, можан трохи тертого кабачка. Хто любить - + дрібно різаний кріп чи сушені томати. Млжан ще всередину кубик плавленого сирака (як на олівʼє розмір). Смажимо - їмо
Нічого вдягти• 29 июня в 13:28
І, до речі, тверді вони можуть бути саме від яйця. Воно в котлетах не особливо і не потрібне. Просто фарш треба нормально ’відбити’, змішали все і об край мисли поплескали, щоб він купи тримався добре
Нічого вдягти• 29 июня в 13:30
Ответ дляНайщасливіша
Якщо фарш добре відбити, то він стає клейким і котлети добре тримають форму без яйця. Ніколи не додаю яйця до курячого фаршу.
я то котлетного фаршу взагалі не додаю яйце, мʼясо загалом теж непогано ’ліпиться’, ну, люля ті ж теж ліплять просто з мʼяса
Ответ дляТрусиковед
Майонеза добавить чтобы фарш аж жидковатым стал , пару ложек муки , яйцо и укроп . Очень вкусные и нежные сочные
Дякую!! Я спробую сьогодні ваш рецепт) відпишуся що вийшло
Трусиковед• 29 июня в 16:52
Ответ для Alpha Centauri
Дякую!! Я спробую сьогодні ваш рецепт) відпишуся що вийшло
А ..чеснок ещё ))
Ответ дляТрусиковед
Майонеза добавить чтобы фарш аж жидковатым стал , пару ложек муки , яйцо и укроп . Очень вкусные и нежные сочные
Спробувала. Вийшло бомба!❤️ дякую!
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу