ЗавЛабСнаб• 03 сентября в 05:51
А є тут хтось, хто не консервує нічого?
Читаю тему про консервацію і стало цікаво скільки родин цим займаються і який в цьому сенс?В моїй родині такої традиції не було і я не зовсім розумію навіщо це, якщо вітаміни не зберігаються і взимку можна їсти і заморожене щось.
показать весь текст
58
1
31
1
Маю натхнення• 03 сентября в 07:06
Ответ дляЗавЛабСнаб
Ну і головний фактор для мене те, що моя дитина консервацію не любить ніяку взагалі
Головне деточка, авжеж
4
Маю натхнення• 03 сентября в 07:07
Багато закруток робили їмо, варення обожнюю. Цього року мало, немає грошей, все дороге
Барбітта• 03 сентября в 07:07
Я не консервую. Це шкідливі продукти, які не заміняють свіжі овочі і фрукти.
1
1
11
1
Простецкая• 03 сентября в 07:11
Не консервую. Заморожую) причому тільки своє, те, що виросло. Купувати і заморожувати не стала б.
1
Добротная• 03 сентября в 07:19
Я не консервую, хоча консервацію люблю. Бо живемо на оренді і завжди так жили. З постійними переїздами перевозити ще консервацію - така собі ідея.
1
Кондуктор автобуса• 03 сентября в 07:29
Мені 46. Ні, не консервую.
Це не смачно і не корисно. Мама квасить Капусту і солить огірочки. Дає нам.
Це не смачно і не корисно. Мама квасить Капусту і солить огірочки. Дає нам.
1
2
8
ОхиИВздохи• 03 сентября в 07:32
Ответ дляКондуктор автобуса
Мені 46. Ні, не консервую.
Це не смачно і не корисно. Мама квасить Капусту і солить огірочки. Дає нам.
Це не смачно і не корисно. Мама квасить Капусту і солить огірочки. Дає нам.
Ну т е мамино - вкусно и полезно, а если бы сама сделала- то нет?)
3
7
1
Кондуктор автобуса• 03 сентября в 07:33
Ответ дляОхиИВздохи
Ну т е мамино - вкусно и полезно, а если бы сама сделала- то нет?)
Це ферментація, а не консервація. Якщо ви розумієте про що я)
Якби мама не Квасила то робила б це я.
Якби мама не Квасила то робила б це я.
2
2
3
Не пью, не курю• 03 сентября в 07:33
Ответ дляЗавЛабСнаб
Ну і головний фактор для мене те, що моя дитина консервацію не любить ніяку взагалі
Я люблю помидоры, огурцы, сливы и лечо, консервирую себе
ОхиИВздохи• 03 сентября в 07:34
Ответ дляКондуктор автобуса
Це ферментація, а не консервація. Якщо ви розумієте про що я)
Якби мама не Квасила то робила б це я.
Якби мама не Квасила то робила б це я.
Квасить- это один из видов консервации т е сохранения, если вы понимаете о чем я)
8
Кондуктор автобуса• 03 сентября в 07:34
Ответ дляОхиИВздохи
Квасить- это один из видов консервации т е сохранения, если вы понимаете о чем я)
Я пишу про ферментовані продукти.
3
Не пью, не курю• 03 сентября в 07:35
Ответ дляПатриоточка
Прекрасно говорим каждый раз, живая дискуссии, а не старые темы
ОхиИВздохи• 03 сентября в 07:35
Ответ дляКондуктор автобуса
Я пишу про ферментовані продукти.
Еще раз: квашение- это один из видов консервации овощей.
7
Галя-краля• 03 сентября в 07:36
Ответ дляСама вумна тутички
Раньше, в молодости консервировала и много. Нравилось. Сейчас давно не консервирую. Не нравится, поменялось питание, среда обитания. Нет никакой необходимости и желания
Аналогично
Фокус-Покус• 03 сентября в 07:36
Консервую мало бо не маю часу, але основне огірки, помідори стараюся законсервувати, консервую без оцету.
Кондуктор автобуса• 03 сентября в 07:36
Ответ дляОхиИВздохи
Еще раз: квашение- это один из видов консервации овощей.
Ещьо раз - вчіть когось іншого. Гарного дня, жіночко)
6
1
ОхиИВздохи• 03 сентября в 07:37
Ответ дляКондуктор автобуса
Ещьо раз - вчіть когось іншого. Гарного дня, жіночко)
Та понятное дело, что таких как вы не научить)
3
4
Рассказница• 03 сентября в 07:38
Емігрувала і перестала. На початку ще варення варила, тепер і уе не роблю
Фокус-Покус• 03 сентября в 07:39
Ответ дляОхиИВздохи
Та понятное дело, что таких как вы не научить)
А що не так?
Квашене, ферментоване дуже навіть корисне для кишечника.
Квашене, ферментоване дуже навіть корисне для кишечника.
3
1
ОхиИВздохи• 03 сентября в 07:40
Ответ дляФокус-Покус
А що не так?
Квашене, ферментоване дуже навіть корисне для кишечника.
Квашене, ферментоване дуже навіть корисне для кишечника.
А я разве где-то с этим спорила?
3
Галя-краля• 03 сентября в 07:44
Я в молодости очень много консервировала. У мамы был огород и сад, мног саоих овощей, ягод. Потом постепенно отказалась от многого- делала лишь квашеные огурцы(дочка очень любила), вишню в собственном соку, переиертые малину и смородину с сахаром, квпшеную капусту и варенье из груш и айвы
Маринады не нравятся
Маринады не нравятся
Бараболька• 03 сентября в 07:45
Ответ дляКондуктор автобуса
Мені 46. Ні, не консервую.
Це не смачно і не корисно. Мама квасить Капусту і солить огірочки. Дає нам.
Це не смачно і не корисно. Мама квасить Капусту і солить огірочки. Дає нам.
Так воно ж не корисно))) Чи якщо не я, а мама, то вже можна?
4
Амелі на мілені• 03 сентября в 07:49
В моїй родині була традиція закатувати банки сотнями. Компоти різних видів, варення, повидло, декілька видів салатів, ікра, кетчуп, аджика, огірки, помідори, томатний сік, фруктові соки, ще купа всього... я це все ненавиділа з дитинства (і робити і їсти), тому в дорослому вигляді ніколи не консервувала.
А от декілька років тому я усвідомила, що консервація - це не тільки огірки на олів´є та томатний сік чи салати з кабачків, а і всякі цікаві конфітюри та соуси.
Тому зараз консервую потрохи - абрикосовий конфітюр, персиковий, малиновий, груша з лимоном, ткемалі, маринара, аджика, помідори в маринарі. Все в невеличких баночках і по декілька штук, не десятками.
Заморожую значно більше)
Нічого не купую, все своє, дачне.
Зимою квашу капусту, пелюстку роблю, моркву по корейськи, але це вже не вважаю консервацією.
А от декілька років тому я усвідомила, що консервація - це не тільки огірки на олів´є та томатний сік чи салати з кабачків, а і всякі цікаві конфітюри та соуси.
Тому зараз консервую потрохи - абрикосовий конфітюр, персиковий, малиновий, груша з лимоном, ткемалі, маринара, аджика, помідори в маринарі. Все в невеличких баночках і по декілька штук, не десятками.
Заморожую значно більше)
Нічого не купую, все своє, дачне.
Зимою квашу капусту, пелюстку роблю, моркву по корейськи, але це вже не вважаю консервацією.
6
3
nabludatel• 03 сентября в 07:50
У мене травма з дитинства через консервацію.
Моя мама дуже любила консервувати. Весь теплий сезон вона консервувала. Нікуди ми ходили, нікуди не їздили, бо мама весь час була зайнята. Через це,я ненавиджу консервацію і не консервую.
Моя мама дуже любила консервувати. Весь теплий сезон вона консервувала. Нікуди ми ходили, нікуди не їздили, бо мама весь час була зайнята. Через це,я ненавиджу консервацію і не консервую.
6
1
1
Наверняка• 03 сентября в 07:51
Много алычи у нас в личном посёлке, собралась и сделала несколько баночек ткемали, из своих слов варенье, и две пластиковые 5л бутылки солёных огурцов, есть что то типо погреба. Ягоды морожу с сахаром слегка перетертые. Больше чем это никогда не делаю, но если угощают, то с удовольствием едим помидоры консервированные.
1
Попельшка• 03 сентября в 08:00
В моей было, и бабушки и мама делала. Я никогда не помогала им и сейчас не делаю. Мне 28. Жили мы в пригороде, в частном доме
Попельшка• 03 сентября в 08:01
Ответ дляЗавЛабСнаб
Ну і головний фактор для мене те, що моя дитина консервацію не любить ніяку взагалі
А я люблю.
1
Попельшка• 03 сентября в 08:01
Ответ дляЕдинорог помог
Есть. Я. Дело не только в витаминах, мне конкретно неохота это всё делать. Да ещё и в таких количествах, как люди делают, по 7 банок на члена семьи)
Это да. Я бы не делала. А вот поесть люблю это
Свідок Перемоги• 03 сентября в 08:04
А сок томатний никто не любит? В магазине 50 грн, непонятно из чего, домашний 15-20 грн.
6
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу