13 января 2013

Дівчатам зі Львова

Дівчата зі Львова, порадьте, що можна цікавого подивитися в центрі чи недалеко від центру з дітьми 13, 6 і 3 рочки? Можливо, якісь музеї є цікаві. Торгівельні центри не пропонуйте, того добра і в Києві вистачає. Які там ще є пристойні кафе, щоб можна було з дітьми пообідати і повечеряти?
Дякую.
Annetka_100 13 января 2013
1
Выбирайте концептуальные кафе. В еврейском ’у золотой розы’ нет цен в меню. А когда принесут счет, надо долго торговаться, ’криiвка’ националистического толка, зайдите на сайт почитайте. Вход по паролю, на входе медовуха ’вiд якоi дохнуть москалi’. Своеобразно и колоритно, ео если такого рода юмор напрягает, проходите мимо. Есть масонское кафе, где Вам и детям предложат потрудиться, пока ждете заказ: посуду помыть, картошку почистить... Не хотите? Тогда на улицу, работать зазывалами. Еще рекомендую просто хорошие Кавярни, австрийскую Верону, на площади Рынок есть шоколадна майстерня, но каждая конфетка 25-35 грн.
Львовский оперный достоин внимания, но ввиду присутствия трехлетнего малыша, наверное рановато. Цирк всюду есть, я бы туда во Львове не стремилась. Нам очень рекомендовали нарядный экскурсионный трамвайчик, но мой шести летний ребенок в нем уснул за время экскурсии, да и холодно в нем. Удачи.
Очень добрый аноним 13 января 2013
2
Ось тут знайдете інфу про цікаві історичні місця
http://www.rent-in-lviv.com/ua/wheretogo.html
Дуже цікаві місця кафе, в яких є що подивитися, а не тільки щось з`їсти, зроблено все в старовинному стилі і таке інше : на площі Ринок --- Криївка, Львівські пляцки, бічні від площі Ринок вулиці - Шоколадна майстерня, Мазох-кафе (не для дітей)на вул. Сербській, Дім легенд і Золота Роза на Староєврейській, Під синьою пляшкою на вул. Руській, Гасова лямпа на вул. Вірменській.
Введіть в інтернет, наприклад Дім Легенд у Львові і про все прочитаєте і вибирете, що Вас зацікавить.
автор Обнемашечка 13 января 2013
3
Дякую за інформацію!
Очень добрый аноним 13 января 2013
4
Все саме цікаве зосереджено в центрі - площа Ринок і в бічних вуличках. Дуже цікавий Латинський Кафедральний собор (або польський костел), Італійський дворик на площі Ринок, Вірменський костел, Історична аптека на площі Ринок, Домініканський костел з музеєм інквізиції, яка там і відбувалася.
Можете ввести в пошук історичні місця Львова, подивитеся як і куди потрапити і що цікавого подивитися.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого

Популярные вопросы!

ещё

Сейчас читают!