как тебе такое илон маск• 09 марта 2023
Бекон з Сільпо. Що приготувати?
Купила, а що робити- не знаю))
Він такий тоненький…
Він такий тоненький…
показать весь текст
Люблю Украину• 09 марта 2023
Ответ дляГидроусилитель руля
Тоді це таки не бекон, а шо ви з нього готуєте, порадьте автору
За вашим посиланням
БезПаспортаНеПродаю• 09 марта 2023
Вище було багато гарних порад, особисто я роблю медальйони в беконі з вирізки свинячої з чорносливом.
Гидроусилитель руля• 09 марта 2023
Ответ дляЛюблю Украину
За вашим посиланням
Выбрали то, что вам понравилось. Ну, почитайте это.
Люблю Украину• 09 марта 2023
Ответ дляГидроусилитель руля
Выбрали то, что вам понравилось. Ну, почитайте это.
я вибрала те, що ви скинули і нічого мені там не подобається, російська вікіпедія тим більше. Самі читайте.
Я легко можу відрізнити сире м’ясо від готового
Я легко можу відрізнити сире м’ясо від готового
3
Голодаю• 09 марта 2023
Ответ дляГидроусилитель руля
Бекон не может быть сырым, у автора не бекон тогда
Вы не правы
Беконом чаще всего называют копченую свиную грудинку, однако название произошло от английского bacon, что указывает на часть туши свиньи — мясо, взятое с бочков и спины
Беконом чаще всего называют копченую свиную грудинку, однако название произошло от английского bacon, что указывает на часть туши свиньи — мясо, взятое с бочков и спины
2
Не кую, не мелю• 09 марта 2023
Ответ дляГидроусилитель руля
Він не сирий, бекон - це продукт , вже готовий до вживання.
Цей, що на фото, сирий
Гидроусилитель руля• 09 марта 2023
Ответ дляГолодаю
Вы не правы
Беконом чаще всего называют копченую свиную грудинку, однако название произошло от английского bacon, что указывает на часть туши свиньи — мясо, взятое с бочков и спины
Беконом чаще всего называют копченую свиную грудинку, однако название произошло от английского bacon, что указывает на часть туши свиньи — мясо, взятое с бочков и спины
Ха, вообще то от немецкого слова
бювет_в_обед• 09 марта 2023
Ответ дляГидроусилитель руля
Він не сирий, бекон - це продукт , вже готовий до вживання.
А який саме бекон смажать з яєчнею - солоний, копчений, маринований??
Гидроусилитель руля• 09 марта 2023
Ответ длябювет_в_обед
А який саме бекон смажать з яєчнею - солоний, копчений, маринований??
Який вам до вподоби
бювет_в_обед• 09 марта 2023
Ответ дляГидроусилитель руля
Який вам до вподоби
Я пробувала тільки сирий. І думала тільки такий смажать. Тому і питаю, навіть не уявляю, шоб смажити інший
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу