sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Домашние хлопоты
anonim_120
СкокоМнеДадите• 04 января в 13:52

Моя найдорожча і найгірша пательня Buyer. Що не зробила не так ?

Ось так виглядає моя сталева довгоочікувана пательня після 8-10 разів користування
Все липне, олії «бере» нескінченно багато.
Це вже нічим не відмити. Ладно вже її вигляд, але й не смажить ніфіга (купувала спеціально для смаження, раз -два на місяць максимум)
Що порекомендуєте? НЕ тефлон
Кераміку ?
attached-photo
attached-photo
crying_face 3 woman_facepalming 5
50 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
anonim_157
Вилами по воде• 04 января в 13:53
1
Сколько?
anonim_47
Лінива, не каюсь• 04 января в 13:54
2
А ви її калили як ото положено? Щось там сіль, олія?
anonim_30
Педиатор_я• 04 января в 13:57
3
О, посоветуйте чем отлично отмывается сковородка. Из опыта
anonim_17
Хочу в БАНю• 04 января в 13:58
4
Чугунная? Прокалите и будет нормально опять
anonim_64
А ось і я• 04 января в 14:00
5
На ній треба сіль пожарити довгенько, поки сіль не буде коричньова. Потім взяти серветку, протерти олією зсередини, і так зберігати. Це я пишу діє таке зі звичайною чавунною. З біол у мене добре все, саме так зробила, то супер. І вона чорна в мене, як була, така і є.
like 3
anonim_51
Мамин тріль• 04 января в 14:01
6
Це відома фірма-лохотрон.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
dislike 4 like 6
noavatar
Alinka45• 04 января в 14:01
7
Надо прокалить льняным маслом
like 1 woman_facepalming 3
anonim_220
Завжди з рушником• 04 января в 14:01
8
В мене така є, я забембалась з нею, то іржавіє, то пригорає. Вже рік як купила з нержавійки , не нарадуюсь
crying_face 1
noavatar
Alinka45• 04 января в 14:02
9
Ответ дляМамин тріль
Це відома фірма-лохотрон.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
Отличная фирма, сковорода из безопасной углеродистой стали. Кто не умеет такой пользоваться, лучше не покупать.
У меня такая блинная сковродка от de buyer, прокалила, ничего не пригорает, делаю блины на ней, жарю яйца, мясо. Всё супер.
like 6 face_with_tears_of_joy 3
anonim_161
Морковна• 04 января в 14:03
10
Мені навіть уявити складно, що на ній треба робити щоб перетворити на таке?
like 1
anonim_64
А ось і я• 04 января в 14:03
11
Ответ дляЗавжди з рушником
В мене така є, я забембалась з нею, то іржавіє, то пригорає. Вже рік як купила з нержавійки , не нарадуюсь
Згодна, це бомба. Я купила професійну Кітчен, чого я раніше цього не зробила.
noavatar
Атланта• 04 января в 14:03
12
Я слушала ролик в ютюбе по стальным сковородкам. Вам нужно её долго накаливать. Сейчас найду скину
anonim_111
пАлАвинкА• 04 января в 14:04
13
Ответ дляЛінива, не каюсь
А ви її калили як ото положено? Щось там сіль, олія?
Це не чавун
anonim_157
Весела моль• 04 января в 14:05
14
Ответ дляА ось і я
На ній треба сіль пожарити довгенько, поки сіль не буде коричньова. Потім взяти серветку, протерти олією зсередини, і так зберігати. Це я пишу діє таке зі звичайною чавунною. З біол у мене добре все, саме так зробила, то супер. І вона чорна в мене, як була, така і є.
А я так робила з біол, і все одно поржавіла .
А з радянських часів досі чорна , і пофіг їй.
anonim_64
А ось і я• 04 января в 14:05
15
Ответ дляпАлАвинкА
Це не чавун
А виглядає як чавун. Це виходить там просто верхній слой знято? Вона і не буде тепер нормальною, якщо не чавун.
anonim_64
А ось і я• 04 января в 14:06
16
Ответ дляВесела моль
А я так робила з біол, і все одно поржавіла .
А з радянських часів досі чорна , і пофіг їй.
Може різні партії, роки випусків, хз. Мені повезло може. Я купувала років 15 тому.
anonim_51
Мамин тріль• 04 января в 14:06
17
Ответ дляМорковна
Мені навіть уявити складно, що на ній треба робити щоб перетворити на таке?
Просто неякісна річ.
like 1 woman_facepalming 1 dislike 1
anonim_220
Завжди з рушником• 04 января в 14:06
18
Ответ дляА ось і я
Згодна, це бомба. Я купила професійну Кітчен, чого я раніше цього не зробила.
Так, треба зрозуміти її специфіку і супер жарить і не пригорає, а якщо і щось пригоріло, то відмивається елементарно. Особливо радує що вони майже вічні, а не оті тефлони , що кожен рік викидаєш у сміття
woman_facepalming 1 like 2
anonim_161
Морковна• 04 января в 14:06
19
Цей гар, свідчить що шкварите ви на величезному вогні. Все горить нещадно. Для початку спробуйте на помірному. Не чекати коли масло стане чорним або не дай Боже смажити вдруге на ньому.Мити одразу після використання.
like 2
anonim_157
Весела моль• 04 января в 14:07
20
Ответ дляА ось і я
Може різні партії, роки випусків, хз. Мені повезло може. Я купувала років 15 тому.
Ні я років три мабуть
anonim_161
Морковна• 04 января в 14:08
21
Ответ дляПедиатор_я
О, посоветуйте чем отлично отмывается сковородка. Из опыта
Будь чим, мийте після жарки, не чекайте коли охолоне повністю.
noavatar
Атланта• 04 января в 14:09
22
Вот это видео. А гарь вы сможете легко вывести кислородным порошком. Только промыть хорошенько после «купания»

heart 2 like 2
anonim_64
А ось і я• 04 января в 14:09
23
Ответ дляЗавжди з рушником
Так, треба зрозуміти її специфіку і супер жарить і не пригорає, а якщо і щось пригоріло, то відмивається елементарно. Особливо радує що вони майже вічні, а не оті тефлони , що кожен рік викидаєш у сміття
Єдине, що побачила у Олівера ( наче), він розпиляє з пульвілізатора воду на розкалену сковорідку, і тоді тільки кладе кусок м´яса. А м´ясо вже в олії трохи обмазує. І я так тепер роблю, розпиляю воду, а потім м´ясо кладу, ні каплі не липне тоді. Бо спочатку саме з м´ясом були невеликі проблеми, якщо на розкалену класти стейк.
anonim_169
Фляшунька• 04 января в 14:13
24
Нормальную нержавейку купите
anonim_111
пАлАвинкА• 04 января в 14:14
25
Ответ дляХочу в БАНю
Чугунная? Прокалите и будет нормально опять
Автор написала зі сталі
anonim_220
Завжди з рушником• 04 января в 14:15
26
Ответ дляА ось і я
Єдине, що побачила у Олівера ( наче), він розпиляє з пульвілізатора воду на розкалену сковорідку, і тоді тільки кладе кусок м´яса. А м´ясо вже в олії трохи обмазує. І я так тепер роблю, розпиляю воду, а потім м´ясо кладу, ні каплі не липне тоді. Бо спочатку саме з м´ясом були невеликі проблеми, якщо на розкалену класти стейк.
Мені здається, що бризкає воду для того щоб перевірити чи достатньо прогріта пательня. Я багато відео дивилась як правильно користуватись і там всі перевіряли нагрів бризкаючи воду. У мене для стейків електрогриль є, а от якщо просто мʼясо посмажити , то трохи масла додаю, теж думаю без олії прилипне
like 1
anonim_59
Капризуля• 04 января в 14:15
27
Ответ дляМамин тріль
Це відома фірма-лохотрон.
Ваша помилка - такий вибір виробника.
В мене є декілька кастрюль. Їм вже років з 15. Як нові. В них виходять класно тушковані блюда, каші, супи.
anonim_36
РокерША• 04 января в 14:15
28
Ответ дляА ось і я
Єдине, що побачила у Олівера ( наче), він розпиляє з пульвілізатора воду на розкалену сковорідку, і тоді тільки кладе кусок м´яса. А м´ясо вже в олії трохи обмазує. І я так тепер роблю, розпиляю воду, а потім м´ясо кладу, ні каплі не липне тоді. Бо спочатку саме з м´ясом були невеликі проблеми, якщо на розкалену класти стейк.
а разве это не может вызвать пожар? брызгание воды в раскаленное масло
anonim_47
Лінива, не каюсь• 04 января в 14:20
29
Ответ дляпАлАвинкА
Це не чавун
Сталь теж має пори
noavatar
Alinka45• 04 января в 14:20
30
Вам надо почистить ее от нагара и прокалить. Я прокаливала по этому видео, также как и чугунную. . После этого жарить как показано в комментарии 22. Весь фокус в нагреве. Сначала греем на максимум до дымка, потом снижаем температуру на среднюю, ждем пол минуты, наливаем масло и можно класть продукт. Сразу продукт не ворошить, он должен прихватиться, через минуту-две он хорошо поджарится и сам легко будет отходить от сковородки. Мыть солью, без моющих средств.
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff