sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Семья, Дом, Дети - Домашние хлопоты
anonim_120
СкокоМнеДадите• 04 января в 13:52

Моя найдорожча і найгірша пательня Buyer. Що не зробила не так ?

Ось так виглядає моя сталева довгоочікувана пательня після 8-10 разів користування
Все липне, олії «бере» нескінченно багато.
Це вже нічим не відмити. Ладно вже її вигляд, але й не смажить ніфіга (купувала спеціально для смаження, раз -два на місяць максимум)
Що порекомендуєте? НЕ тефлон
Кераміку ?
показать весь текст
attached-photo
attached-photo
crying_face 3 woman_facepalming 5
50 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
  • 1
  • 2
noavatar
Alinka45• 04 января в 14:28
31
Вот моя самая любимая сковородка, после прокалки она будет темнее какое-то время. И на фото мясо, которое жарилось на ней
attached-photo
attached-photo
like 3
anonim_196
Сонечко• 04 января в 14:31
32
Вы ее в посудомойке не мыли? У меня стальная сковорода 30+ лет выглядит так же.
По теме: за скороводой не правильно ухаживали. Нужно очистить нагар механически щеткой на болгарке/дрели + зашлифовать мягким кругом на той же дрели и хорошо прокалить как чугунную. Жарить только хорошо раскалив предварительно на умеренном огне. Стараться минимально мыть в воде.
noavatar
Alinka45• 04 января в 14:38
33
Вытирать после мытья насухо, после этого можно поставить на нагретую плиту на несколько минут, чтобы полностью подсохла. Чугун и сталь не любят влагу, могут ржаветь.
anonim_147
Леплю из пластилина• 04 января в 14:45
34
Ответ дляФляшунька
Нормальную нержавейку купите
С ней тоже танцы нужны
anonim_169
Фляшунька• 04 января в 15:25
35
Ответ дляЛеплю из пластилина
С ней тоже танцы нужны
Никаких танцев. Выше видео есть, все легко и просто.
anonim_120
автор СкокоМнеДадите • 04 января в 15:36
36
Ответ дляAlinka45
Вот моя самая любимая сковородка, после прокалки она будет темнее какое-то время. И на фото мясо, которое жарилось на ней
Ну як вона у вас такого гарного кольору, а моя чорна така ? І що, не прилипає, не димить?
anonim_120
автор СкокоМнеДадите • 04 января в 15:38
37
Ответ дляСонечко
Вы ее в посудомойке не мыли? У меня стальная сковорода 30+ лет выглядит так же.
По теме: за скороводой не правильно ухаживали. Нужно очистить нагар механически щеткой на болгарке/дрели + зашлифовать мягким кругом на той же дрели и хорошо прокалить как чугунную. Жарить только хорошо раскалив предварительно на умеренном огне. Стараться минимально мыть в воде.
В посудомийцв не мила, але мила вручну після кожного використання
Її можна абразивними щітками мити ?
Бо вже думаю викидати
anonim_120
автор СкокоМнеДадите • 04 января в 15:39
38
Ответ дляВилами по воде
Сколько?
Біля 4000 грн, не памʼятаю вже
anonim_51
Мамин тріль• 04 января в 15:40
39
Ответ дляКапризуля
В мене є декілька кастрюль. Їм вже років з 15. Як нові. В них виходять класно тушковані блюда, каші, супи.
Це звичайний посуд, тільки в 40 разів дорожче проданий.
У мене декілька бабусиних каструль, яким більше, ніж по 50 років, і вони теж добре виглядають. І страви в них смачні.
Але вони коштували недорого.
anonim_120
автор СкокоМнеДадите • 04 января в 15:40
40
Ответ дляЛінива, не каюсь
А ви її калили як ото положено? Щось там сіль, олія?
Ні, не робила цього
Десь читала (але вже після того як почорніла) що треба було в експлуатацію правильно вводити
anonim_59
Капризуля• 04 января в 15:41
41
Ответ дляМамин тріль
Це звичайний посуд, тільки в 40 разів дорожче проданий.
У мене декілька бабусиних каструль, яким більше, ніж по 50 років, і вони теж добре виглядають. І страви в них смачні.
Але вони коштували недорого.
Ну я мала багато різного посуду, тож, різницю та результат бачу на практиці. Наші думки не обовʼязково мають збігатися.
anonim_120
автор СкокоМнеДадите • 04 января в 15:42
42
Ответ дляМорковна
Мені навіть уявити складно, що на ній треба робити щоб перетворити на таке?
Та нічого, картоплю смажила пару разів і мʼясо один раз
Спеціально для картоплі і купляла, кажуть смак краще ….
Ага :((((
anonim_120
автор СкокоМнеДадите • 04 января в 15:43
43
Ответ дляАтланта
Вот это видео. А гарь вы сможете легко вывести кислородным порошком. Только промыть хорошенько после «купания»

https://youtu.be/1rdK5vfeB20?si=7R-ek8W7JdpjmNLh
Дякую дуже !!!!!
heart 1
anonim_120
автор СкокоМнеДадите • 04 января в 15:44
44
Ответ дляAlinka45
Вам надо почистить ее от нагара и прокалить. Я прокаливала по этому видео, также как и чугунную. https://youtu.be/3qrBv7d7pkE?si=TTIZuaHLHgdaevFV . После этого жарить как показано в комментарии 22. Весь фокус в нагреве. Сначала греем на максимум до дымка, потом снижаем температуру на среднюю, ждем пол минуты, наливаем масло и можно класть продукт. Сразу продукт не ворошить, он должен прихватиться, через минуту-две он хорошо поджарится и сам легко будет отходить от сковородки. Мыть солью, без моющих средств.
Дякую величезне ! Дам їй ще один шанс
anonim_51
Мамин тріль• 04 января в 15:47
45
Ответ дляСкокоМнеДадите
Ні, не робила цього
Десь читала (але вже після того як почорніла) що треба було в експлуатацію правильно вводити
Якщо вона нормальна, то можна заново це зробити.
Колись дуже давно бабуся віддала мені для гуртожитку стару страшну криву сковорідку, на якійсь щось згоріло.
Я довго її відмочувала і відшкрібала.
А потім просто налила тонкий шар олії, і поступово на середньому вогні дочекалася, поки олія випарується.
І все, та сковорідка прослужила більше 15 років. Поки я не переїхала до квартири з електроплитою, сюди вже мусила купити з рівним дном сковороду.
noavatar
Alinka45• 04 января в 16:58
46
Ответ дляСкокоМнеДадите
Ну як вона у вас такого гарного кольору, а моя чорна така ? І що, не прилипає, не димить?
После жарки блинов у меня она не грязная, просто протираю салфеткой жир и всё. Вот после мяса может быть грязная, тогда мою в горячей воде солью, остатки пищи счищаю металическим ёршиком. После этого сразу вытираю ее и подсушиваю на плите. В комментарии 30 написала, как нужно жарить, чтоб не прилипало
anonim_169
Запароленое одеяло• 04 января в 19:00
47
Ответ дляСкокоМнеДадите
Біля 4000 грн, не памʼятаю вже
Можу з поки невеликого досвіду порадити фірму Ninja. Купила рік тому, поки все влаштовує
noavatar
Bransoletka• 05 января в 11:35
48
Я антижиром запшикую, тоді металевим скребком мию і все
noavatar
Bransoletka• 05 января в 11:35
49
Ответ дляВилами по воде
Сколько?
Я за 1900 купувала
noavatar
Bransoletka• 05 января в 11:36
50
Ответ дляА ось і я
На ній треба сіль пожарити довгенько, поки сіль не буде коричньова. Потім взяти серветку, протерти олією зсередини, і так зберігати. Це я пишу діє таке зі звичайною чавунною. З біол у мене добре все, саме так зробила, то супер. І вона чорна в мене, як була, така і є.
І олію бажано лляну
  • 1
  • 2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff