СкокоМнеДадите• 04 января в 13:52
Моя найдорожча і найгірша пательня Buyer. Що не зробила не так ?
Ось так виглядає моя сталева довгоочікувана пательня після 8-10 разів користування
Все липне, олії «бере» нескінченно багато.
Це вже нічим не відмити. Ладно вже її вигляд, але й не смажить ніфіга (купувала спеціально для смаження, раз -два на місяць максимум)
Що порекомендуєте? НЕ тефлон
Кераміку ?
Все липне, олії «бере» нескінченно багато.
Це вже нічим не відмити. Ладно вже її вигляд, але й не смажить ніфіга (купувала спеціально для смаження, раз -два на місяць максимум)
Що порекомендуєте? НЕ тефлон
Кераміку ?
показать весь текст
3
5
Сонечко• 04 января в 14:31
Вы ее в посудомойке не мыли? У меня стальная сковорода 30+ лет выглядит так же.
По теме: за скороводой не правильно ухаживали. Нужно очистить нагар механически щеткой на болгарке/дрели + зашлифовать мягким кругом на той же дрели и хорошо прокалить как чугунную. Жарить только хорошо раскалив предварительно на умеренном огне. Стараться минимально мыть в воде.
По теме: за скороводой не правильно ухаживали. Нужно очистить нагар механически щеткой на болгарке/дрели + зашлифовать мягким кругом на той же дрели и хорошо прокалить как чугунную. Жарить только хорошо раскалив предварительно на умеренном огне. Стараться минимально мыть в воде.
Леплю из пластилина• 04 января в 14:45
Ответ дляФляшунька
Нормальную нержавейку купите
С ней тоже танцы нужны
Фляшунька• 04 января в 15:25
Ответ дляЛеплю из пластилина
С ней тоже танцы нужны
Никаких танцев. Выше видео есть, все легко и просто.
автор
СкокоМнеДадите
• 04 января в 15:36
Ответ дляAlinka45
Вот моя самая любимая сковородка, после прокалки она будет темнее какое-то время. И на фото мясо, которое жарилось на ней
Ну як вона у вас такого гарного кольору, а моя чорна така ?
І що, не прилипає, не димить?
І що, не прилипає, не димить?
автор
СкокоМнеДадите
• 04 января в 15:38
Ответ дляСонечко
Вы ее в посудомойке не мыли? У меня стальная сковорода 30+ лет выглядит так же.
По теме: за скороводой не правильно ухаживали. Нужно очистить нагар механически щеткой на болгарке/дрели + зашлифовать мягким кругом на той же дрели и хорошо прокалить как чугунную. Жарить только хорошо раскалив предварительно на умеренном огне. Стараться минимально мыть в воде.
По теме: за скороводой не правильно ухаживали. Нужно очистить нагар механически щеткой на болгарке/дрели + зашлифовать мягким кругом на той же дрели и хорошо прокалить как чугунную. Жарить только хорошо раскалив предварительно на умеренном огне. Стараться минимально мыть в воде.
В посудомийцв не мила, але мила вручну після кожного використання
Її можна абразивними щітками мити ?
Бо вже думаю викидати
Її можна абразивними щітками мити ?
Бо вже думаю викидати
автор
СкокоМнеДадите
• 04 января в 15:39
Ответ дляВилами по воде
Сколько?
Біля 4000 грн, не памʼятаю вже
Мамин тріль• 04 января в 15:40
Ответ дляКапризуля
В мене є декілька кастрюль. Їм вже років з 15. Як нові. В них виходять класно тушковані блюда, каші, супи.
Це звичайний посуд, тільки в 40 разів дорожче проданий.
У мене декілька бабусиних каструль, яким більше, ніж по 50 років, і вони теж добре виглядають. І страви в них смачні.
Але вони коштували недорого.
У мене декілька бабусиних каструль, яким більше, ніж по 50 років, і вони теж добре виглядають. І страви в них смачні.
Але вони коштували недорого.
автор
СкокоМнеДадите
• 04 января в 15:40
Ответ дляЛінива, не каюсь
А ви її калили як ото положено? Щось там сіль, олія?
Ні, не робила цього
Десь читала (але вже після того як почорніла) що треба було в експлуатацію правильно вводити
Десь читала (але вже після того як почорніла) що треба було в експлуатацію правильно вводити
Капризуля• 04 января в 15:41
Ответ дляМамин тріль
Це звичайний посуд, тільки в 40 разів дорожче проданий.
У мене декілька бабусиних каструль, яким більше, ніж по 50 років, і вони теж добре виглядають. І страви в них смачні.
Але вони коштували недорого.
У мене декілька бабусиних каструль, яким більше, ніж по 50 років, і вони теж добре виглядають. І страви в них смачні.
Але вони коштували недорого.
Ну я мала багато різного посуду, тож, різницю та результат бачу на практиці. Наші думки не обовʼязково мають збігатися.
автор
СкокоМнеДадите
• 04 января в 15:42
Ответ дляМорковна
Мені навіть уявити складно, що на ній треба робити щоб перетворити на таке?
Та нічого, картоплю смажила пару разів і мʼясо один раз
Спеціально для картоплі і купляла, кажуть смак краще ….
Ага :((((
Спеціально для картоплі і купляла, кажуть смак краще ….
Ага :((((
автор
СкокоМнеДадите
• 04 января в 15:43
Ответ дляАтланта
Вот это видео. А гарь вы сможете легко вывести кислородным порошком. Только промыть хорошенько после «купания»
Дякую дуже !!!!!
1
автор
СкокоМнеДадите
• 04 января в 15:44
Ответ дляAlinka45
Вам надо почистить ее от нагара и прокалить. Я прокаливала по этому видео, также как и чугунную. . После этого жарить как показано в комментарии 22. Весь фокус в нагреве. Сначала греем на максимум до дымка, потом снижаем температуру на среднюю, ждем пол минуты, наливаем масло и можно класть продукт. Сразу продукт не ворошить, он должен прихватиться, через минуту-две он хорошо поджарится и сам легко будет отходить от сковородки. Мыть солью, без моющих средств.
Дякую величезне ! Дам їй ще один шанс
Мамин тріль• 04 января в 15:47
Ответ дляСкокоМнеДадите
Ні, не робила цього
Десь читала (але вже після того як почорніла) що треба було в експлуатацію правильно вводити
Десь читала (але вже після того як почорніла) що треба було в експлуатацію правильно вводити
Якщо вона нормальна, то можна заново це зробити.
Колись дуже давно бабуся віддала мені для гуртожитку стару страшну криву сковорідку, на якійсь щось згоріло.
Я довго її відмочувала і відшкрібала.
А потім просто налила тонкий шар олії, і поступово на середньому вогні дочекалася, поки олія випарується.
І все, та сковорідка прослужила більше 15 років. Поки я не переїхала до квартири з електроплитою, сюди вже мусила купити з рівним дном сковороду.
Колись дуже давно бабуся віддала мені для гуртожитку стару страшну криву сковорідку, на якійсь щось згоріло.
Я довго її відмочувала і відшкрібала.
А потім просто налила тонкий шар олії, і поступово на середньому вогні дочекалася, поки олія випарується.
І все, та сковорідка прослужила більше 15 років. Поки я не переїхала до квартири з електроплитою, сюди вже мусила купити з рівним дном сковороду.
Ответ дляСкокоМнеДадите
Ну як вона у вас такого гарного кольору, а моя чорна така ?
І що, не прилипає, не димить?
І що, не прилипає, не димить?
После жарки блинов у меня она не грязная, просто протираю салфеткой жир и всё. Вот после мяса может быть грязная, тогда мою в горячей воде солью, остатки пищи счищаю металическим ёршиком. После этого сразу вытираю ее и подсушиваю на плите. В комментарии 30 написала, как нужно жарить, чтоб не прилипало
Запароленое одеяло• 04 января в 19:00
Ответ дляСкокоМнеДадите
Біля 4000 грн, не памʼятаю вже
Можу з поки невеликого досвіду порадити фірму Ninja. Купила рік тому, поки все влаштовує
Bransoletka• 05 января в 11:36
Ответ дляА ось і я
На ній треба сіль пожарити довгенько, поки сіль не буде коричньова. Потім взяти серветку, протерти олією зсередини, і так зберігати. Це я пишу діє таке зі звичайною чавунною. З біол у мене добре все, саме так зробила, то супер. І вона чорна в мене, як була, така і є.
І олію бажано лляну
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу
