Не рахую, а вважаю• 22 мая в 19:03
Питання про курячі шлунки до тих, хто готує з них різне
Колись куштувала щось між биточками і котлетами - фарш, вкладений між двома вафлями, обваляне в клярі чи яйці і підсмажене. Можливо хтось готував таке з курячих шлунків? Якщо так, то чи смачно вийшло? Чи потрібні якісь особливі приправи, або ще додати якийсь орган для підсилення смаку?
Питання ще є, але тільки до тих, хто готував.
Дякую!
Питання ще є, але тільки до тих, хто готував.
Дякую!
Карма хамелеона• 22 мая в 19:05
Отварите желудочки, потом через мясорубку, туда пассерованный лук. И сделать зразы картофельные, очень хорошо получается.
1
6
Тумба-юмба• 22 мая в 19:06
Я просто люблю курячі шлунку чи варені чи тушені. Мені непотрібні ні вафлі, ні фарші.
7
МастерЮля• 22 мая в 19:07
столько мороки автор...если хотите в вафлях то уже пусть будет просто фарш - а желудочки тушеные с луком и морковью
3
1
Последний вагон• 22 мая в 19:08
То, что вы описываете, называется бризоли. Готовится с обычным мясным фаршем. Желудки, наверно, жестковаты будут.
2
автор
Не рахую, а вважаю
• 22 мая в 19:08
Ответ дляКарма хамелеона
Отварите желудочки, потом через мясорубку, туда пассерованный лук. И сделать зразы картофельные, очень хорошо получается.
Дякую!
автор
Не рахую, а вважаю
• 22 мая в 19:10
Ответ дляТумба-юмба
Я просто люблю курячі шлунку чи варені чи тушені. Мені непотрібні ні вафлі, ні фарші.
Хочу ту штуку, але філе зараз немає, тільки шлунки. Їх мало, щоб тушити чи варити окремою стравою. Вафлі і яйця є, подумала про такий варіант.
1
автор
Не рахую, а вважаю
• 22 мая в 19:11
Ответ дляМастерЮля
столько мороки автор...если хотите в вафлях то уже пусть будет просто фарш - а желудочки тушеные с луком и морковью
Немає фаршу, тільки декілька шлунків. Є вафлі і яйця.
Тумба-юмба• 22 мая в 19:13
Ответ дляНе рахую, а вважаю
Хочу ту штуку, але філе зараз немає, тільки шлунки. Їх мало, щоб тушити чи варити окремою стравою. Вафлі і яйця є, подумала про такий варіант.
То пробуйте. По факту і те і те м´язи.
автор
Не рахую, а вважаю
• 22 мая в 19:20
Ответ дляПоследний вагон
То, что вы описываете, называется бризоли. Готовится с обычным мясным фаршем. Желудки, наверно, жестковаты будут.
Дякую!
автор
Не рахую, а вважаю
• 22 мая в 19:23
Ответ дляТумба-юмба
То пробуйте. По факту і те і те м´язи.
У смак різний і шлунки твердіші, тому й виникло питання. Але спробую. Дякую!
Тумба-юмба• 22 мая в 19:27
Ответ дляНе рахую, а вважаю
У смак різний і шлунки твердіші, тому й виникло питання. Але спробую. Дякую!
Довше смажте трохи
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу