sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Десерты
anonim_177
Дуб береза• 13 октября в 11:48

Хочу розібратися, чому різні види меду такі різні на смак.

Це від квітів залежить чи від бджіл?
woman_facepalming 13 face_with_tears_of_joy 3 heart 1
17 0
Все фото темыКомментарии автораМои благодарочкиМои ответы
anonim_129
Чарочка діда• 13 октября в 11:51
1
😂 це капець!
face_with_tears_of_joy 10 like 2 heart 1
anonim_147
Мона Лиза• 13 октября в 11:52
2
Від квітів , звичайно
like 7
anonim_78
ЧукИГеки• 13 октября в 11:53
3
Від квітів
Липа гречка соняшик, або і взагалі як нема нектару то бжоли і з хвойних вроді можуть наносити меду

Основна фішка меду то не з чого він, бо по факту то звичайний цукор, а в ферментах які бжоли додають до того цукру/меду
heart 3
anonim_35
Пацаааааааан• 13 октября в 11:53
4
Бо пилок різних рослин різний на смак. Бджоли одні й ті ж спершу зберуть нектар з акації, коли вона квітне, тоді вулики вивезуть на поле гречки, наприклад - гречка і акація по-різному ж пахне) От і мед різний
like 4
anonim_147
Мона Лиза• 13 октября в 11:54
5
Гречаний, квітковий, соняховий, ріпаковий, акацієвий/ до речі, єдиний мед, який насправді не сахаріє/ і т.д.
anonim_78
Планшетница• 13 октября в 11:54
6
Хочу розібратися, чому люди одні дружать з логікою, а інші ні
face_with_tears_of_joy 3 like 1
anonim_57
40каградусная• 13 октября в 11:56
7
Только от пчёл. На их выбор
face_with_tears_of_joy 9
anonim_53
Опля Картопля• 13 октября в 12:06
8
Та пАнятно, що від бджіл
Вони ж різні, то й мед різний 🤣🤣🤣
Вкотре дивуюсь, і ці люди роздають тут свої поради 🤦
like 2
anonim_27
Пишу_граммотно!• 13 октября в 12:07
9
А почему от одного мёда у меня дерет горло, а другой мягкий и приятный. Кто знает?
like 1
anonim_163
Божий одуванчик• 13 октября в 12:08
10
Попробуйте сначала со вкусом варенья разобраться, потом с мёдом станет легче. Как Вы думаете, яблочное варенье от грушевого отличается потому что приготовлено из разных фруктов или потому что разные хозяйки готовили?
face_with_tears_of_joy 4 like 2
anonim_1
Зілля до весілля• 13 октября в 12:13
11
Ответ дляПишу_граммотно!
А почему от одного мёда у меня дерет горло, а другой мягкий и приятный. Кто знает?
Дере горло від гречаного і соняшникового. А найм´якший з акації. Це особистої мене таке.
anonim_14
Физрукая• 13 октября в 12:14
12
Ответ дляПланшетница
Хочу розібратися, чому люди одні дружать з логікою, а інші ні
Мій чоловік з дитинства грає в шахи, швидко вирішує складні математичні задачі, робота в принципі повʼязана з логікою та математикою, але він до піни в роті мені доводить, що якщо мед не засахарився в перші 2 тижні то це одна хімія. Те, що існує мед, який фактично не сахаріє, він вперто не вірить.
face_with_tears_of_joy 4
anonim_27
Пирожкиня• 13 октября в 12:16
13
Рекомендую сначала определиться с формой Земли, а потом уже углубляться в более сложный мир природы)
like 1
anonim_78
ЧукИГеки• 13 октября в 12:18
14
Ответ дляЗілля до весілля
Дере горло від гречаного і соняшникового. А найм´якший з акації. Це особистої мене таке.
Справжній мід ВЕСЬ має дерти горло, як просто солодкий в роті то це не мід
anonim_78
ЧукИГеки• 13 октября в 12:20
15
Ответ дляФизрукая
Мій чоловік з дитинства грає в шахи, швидко вирішує складні математичні задачі, робота в принципі повʼязана з логікою та математикою, але він до піни в роті мені доводить, що якщо мед не засахарився в перші 2 тижні то це одна хімія. Те, що існує мед, який фактично не сахаріє, він вперто не вірить.
Мех цукріє від випаровування води, якщо його закрити герметично і банка повна то він і за пів року буде як свіжийА за два тижній мід навіть не почне кристалізуватися

П.с: в нас була пасіка якщо що
anonim_19
Кредитная• 13 октября в 12:24
16
Вам рочків 5 по ходу))) рекомендую подібні книги😂
attached-photo
noavatar
LiquidGlass• 22 октября в 05:59
17
Ответ дляПишу_граммотно!
А почему от одного мёда у меня дерет горло, а другой мягкий и приятный. Кто знает?
Дерёт горло и имеет сильный запах обычно не очищеный мёд (мёд с пчелиными какашками), а очищеный обычно мягкий и сладкий, с приятным запахом. У нас в семье тоже когда-то была пасека. Но я не фанат неочищеного - я такое есть не могу.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Благотворительность!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff