25 мая 2015

Унибиол и комариные укусы или чего я не знала об этом лекарстве

Сейчас готовим сайт, на котором будет собрана вся информация о том, как и в каких случаях использовать унибиол и бионазол, и на котром, кроме того, можно будет задать волнующие вас вопросы дрктору и приобрести данные препараты.

А пока делюсь информацией, которая стала для меня своего рода небольшим открытием. Текст, безусловно неполный, но, надеюсь, вы найдете здесь ответы на некоторые из своих вопросов.

Дальше на языке оригинала:

БИОНАЗОЛ

Мiнiмальний курс лiкування складає 14 днів. В процесі лікування може з’являтись велика кількість виділень з носової порожнини, що є наслідком розблокування додаткових пазух. Виділення продовжуються до того часу, поки не наступить повне очищення синусів. З моменту зникнення симптомів захворювання (закладеність носу, значні виділення), які слід оцінювати в ранковий час, рекомендовано продовжити курс лікування протягом 5-6 діб. Особливо важливим фактором є дотримання температурного режиму в помешканні. Температура повітря під час нічного сну, на висоті ліжка, повинна бути не нижче 24ºС. Для контролю на приліжковій тумбочці встановлюється повітряний термометр. Обігрів рекомендовано проводити водяними, масляними або електричними радіаторами, які не пересушують повітря. Середні витрати засобу на лікування: • гострий риніт – 1 упакування; • гострі синусити (гайморит, фронтит, етмоїдит, сфеноїдит) – 2 упакування; • хронічні синусити (гайморит, фронтит, етмоїдит, сфеноїдит) – 2-3 упакування; • аденоїди – 4-6 упакувань; • отит – 1 упакування.



УНИБИОЛ

Нейродерміт

При інтенсивних висипаннях і зформованих товстих кірках в вигляді струпу, на ушкоджену поверхню накладається 6-8 шарова марлева пов҆язка з попередньо нанесеним засобом «Унібіол». Частота перев҆язки 2 рази на добу. Лікуівання проводиться до повної очистки шкіри та зникнення запального процесу

Укуси комарів

Змазувати через 1-2 години місце укусу тоненьким шаром протягом 2-3 днів.
Мені і дитині тільки це і допомагає, псилобальзам не працює зовсім.

Тріщини сосків.

Лікування проводиться місцево. На сосок та ареолу накладається 10-ти шарова марлева серветка, з попередньо нанесеним тонким шаром засобом «Унібіол». Фіксується за допомогою бюстгальтера. Враховуючи постійне підтікання молока, замінюється серветка по мірі промокання. Особливо треба відмітити недопустимість використання дезінфікуючих розчинів (фукарцину, перекису водню, спиртового розчину діамантового зеленого, йоду та ін.) для обробки сосків. Курс лікування не менше 10 діб, але до повного за живлення ран. Надалі можна проводити профілактичне лікування для попередження повторного захворювання.

Герпетична інфекція

Лікуванння проводиться місцево за допомогою марлевої повязки з засобом «Унібіол». Перевязка 1 раз на добу до повного виздоровлення. Або змащування щогодини.

Фурункульоз

В стадії абсцедування необхідно розкрити гнійну порожнину та звільнити її вміст. Надалі накладається 8-ми шарова марлева серветка з засобом «Унібіол». Кратність перев҆язки 2 рази на добу. В стадії інфільтрації проводиться тільки консервативне лікування під пов҆язкою.

Пролежні

При першій стадії на змінену шкіру накладається повязка з засобом «Унібіол». Перевязка один раз на добу. За 2-3 доби гіперемія та набряк зникає, а шкіра повертається до попереднього вигляду. При другій стадії процес лікування більш тривалий. За наявності епідермального міхура проводиться його видалення для повноцінного доступу лікувального засобу до раньової поверхні. Перевязка 2 рази на добу. Методика перевязки: на 8-10 шарову марлеву серветку за допомогою медичного шпателя тонким шаром наноситься засіб. Рана не обробляється дезінфікуючими розчинами (перикис водню 3%, спирт, йод та ін.), а виділення з рани промокаються стерильною марлевою серветкою. При третій та четвертій стадії тривалість лікування залежить від глибини ран, та коригується індивідуально. Методика лікування така ж як і при другій стадії. Ведення процесу лікування на всьому протязі тільки під повязкою, до утворення сформованої шкіри.

Обмороження

На уражену ділянку накладається пов´язка з засобом «Унібіол» за звичайною методикою (8-10 шарова марлева серветка з нанесеним тонким шаром засобом). Кратність перев’язки – 2 рази на добу.Не допускається розтирання або масажування шкіри при обмороженні II-IV ступеня.

Кандидозний езофагіт

Методика використання: приймати через ротову порожнину (per os) по ½ чайної ложки 4-5 разів на добу натеще. Кратність прийому може збільшуватисть в залежності від складності процесу. Мінімальний курс лікування 10 діб.



Ерозія шийки матки.

Для ефективного введення використовується одноразовий шприц ємністю (10 – 20 мл.). Заповнення засобом проводиться через задю частину, вивівши поршень. За допомогою насадки від спринцівки глибоко в піхву вводиться 1 мл. препарата, попередньо нагрітого в теплій воді до температури тіла. Кратність введення 2 рази на добу. Мінімальний курс лікування 10 діб. Також можна самостійно виготовити вагінальні свічки (що зручніше).

Геморой

Методика застосування. Зазвичай обов’язково проводиться одночасне лікування зовнішнього та внутрішнього процесу. Для внутрішнього введеня використовується одноразовий шприц (2-5мл). Заповнюється через задю частину, вивівши поршень. В пряму кишку за допомогою насадки від спринцівки вводиться 1мл засобу, попередньо нагрітого на водяній бані до 35-37 С⁰.На анальний сфінктер та варикозні вузли накладається 8 шарова марлева серветка з нанесеним тонким шаром препаратом. Процедура проводиться 2 рази на добу. Після кожного туалету обов’язково помитись під дущем стоячи та повторити процедуру. Сидячі ванночки не використовуються. Мінімальний курс лікування 14 діб. Також можна самостійно виготовити анальні свічки (що зручніше).

Трофічні виразки

При використанні методики лікування з використанням засобу «Унібіол» слід пам’ятати про недопустимість використання дезінфікуючих розчинів для обробки ран (спирт, спиртові розчини йоду та діамантового зеленого, перикис водню 3% та ін.). Методика використання. На 10-15 шарову стерильну марлеву серветку за допомогою медичного шпателя необхідно нанести тонкий шар засобу та накласти на рану. Щоразу, під час перев’язки, поверхня рани промокається стерильною серветкою, протираються оточуючі тканини. Кратність заміни пов’язки не рідше двох разів на добу. У випадку інтенсивного промокання серветка замінюється позачергово. Протягом лікування може спостерігатись виділення великої кількості гнійного та серозно-гнійного вмісту. Особливо це характерно перші 7-10 діб. Надалі кількість виділень зменшується відповідно до степені затихання процесу. Виведення з рани продуктів розпаду і життєдіяльності, знижує рівень інтоксикації місцевих тканин внаслідок чого наступає покращення репаративних процесів.

И еще интересный вариант применения РЕАБИЛИТАЦИЯ КОЖИ НОВОРОЖДЕННЫХ (ПЕРЕНОШЕНЫХ) Текст из отзыва :" ...Впервые увидела совет о лекарствах и решилась на покупку, не капли не пожалела. Грамотно рассказали, что к чему. Купила сразу себе и маме. Мама довольна, зимой мазалась прямо как кремом, хотя у нее на мед аллергия, никакой реакции не было. Я брала мазь с собой в роддом - и от трещин сосков отлично, и опрелости быстро заживляет. Первые дни у малышей (особенно переношенных, моя родилась на 42 неделе) слазит кожа прямо слоями, тоже мазали все тело - все быстро зажило.

Про средство от насморка отдельно скажу. За такие деньги смешные это просто чудо-лекарство.Насморк у старшего (нет и 3 лет) проходил за 2 дня.Капала и себе беременной. Его плюс в том, что оно не горчит, как мазь обычная, ребенок нормально дает себе закапать. Я еще брала не улучшенный флакон, заморочка со шприцом, а сейчас новая упаковка - вообще красота!.."
Ello 25 мая 2015
1
сертификаты на этот бионазол есть?
автор lolatiny 25 мая 2015
2
Ответ дляEllo
сертификаты на этот бионазол есть?


Да, препараты не только зарегистрированы, а в 2009 году получили Всеукраинскую премию ’Изобретение года’
автор lolatiny 25 мая 2015
3
в Киеве можно приобрести препараты в сети аптек Санитас
автор lolatiny 25 мая 2015
4
http://bio-medicine.at.ua/index/instrukciji/0-6 вот на сайте больше информации официальной
88юлия 25 мая 2015
5
а сколько стоит бионазол?
автор lolatiny 25 мая 2015
6
Ответ для88юлия
а сколько стоит бионазол?

1 баночка с насадкой 40грн, без насадки 38грн.(снасадкой капать удобнее, хотя можна использовать и инсулиновый шприц)
88юлия 25 мая 2015
7
Ответ дляlolatiny

1 баночка с насадкой 40грн, без насадки 38грн.(снасадкой капать удобнее, хотя можна использовать и инсулиновый шприц)
а по аптеках во всех городах его можно купить?
Татьяна89 25 мая 2015
8
О!Спасибо!А я думала чем малого помазать :)
автор lolatiny 25 мая 2015
9
Ответ для88юлия
а по аптеках во всех городах его можно купить?


пока только в некоторых аптеках в Житомире и Киеве, остальные ставят слишком высокую наценку, поэтому и делаем информационный сайт с интернет-магазином, чтобы было доступнее для других городов. Даже в Житомирских аптеках и рядом в Бердичеве цена выше где-то на треть. Я беру упаковку, которую изготовляют для стационара детской хирургии, чтобы покупателям было дешевле, инструкцию пересылаю в эл. виде, ну и без коробки, иначе цена на 10-15грн выше...
88юлия 25 мая 2015
10
ясно.спосибо за инфу,
автор lolatiny 25 мая 2015
11
Ответ дляТатьяна89
О!Спасибо!А я думала чем малого помазать :)

я только этим спасаюсь, на днях около реки были - мошка так искусала, что я думала все, опять бессонная ночь, но мазилка спасла, причем с первого применения уже есть эффект
А малого с рождения мазала , нам в сосновом лесу надо было гулять, а там без комаров никак, только сядет - уже шишка на пол-лба. Попробовала мазать - за день все стухало, на второй уже почти укус был незаметен, главное регулярность.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Ще з цiкавого