Катастрофа• 03 апреля 2018
Кто что будего готовить на Пасху?
Когда идете на службу и какие блюда будете готовить на Пасху?
Голубая устрица• 03 апреля 2018
не понимаю обжираловки на праздник ... традиционный набор для освящения - кулич,яйца, яблоки ...
Я_уеду_жить_в_Лондон!• 03 апреля 2018
Рыбы буду коптить два вида ,колбасу с грибами А так как всегда пасха яйца сало
Люблю Поумничать• 03 апреля 2018
Це залежить, хто з якого регіона і які звичаї. Я в Києві, але мама з тернопільщини, то так і готуємо. Від більшості кошик відрізняється соленим сиром з маслом і сіллю і ще хрін сирий корінь є, решту яйця, паска, м´ясо печене, ковбаса. Робим в мисці змішуємо шматки ковбаси, грудки сиру (творог), яйця, м´ясо і щедро на все це натирають хрону свіжого. Вся родина так снідає. На десерт або замість хліба паска.
Мая твая не панимать• 03 апреля 2018
Ответ дляЛюблю Поумничать
Це залежить, хто з якого регіона і які звичаї. Я в Києві, але мама з тернопільщини, то так і готуємо. Від більшості кошик відрізняється соленим сиром з маслом і сіллю і ще хрін сирий корінь є, решту яйця, паска, м´ясо печене, ковбаса. Робим в мисці змішуємо шматки ковбаси, грудки сиру (творог), яйця, м´ясо і щедро на все це натирають хрону свіжого. Вся родина так снідає. На десерт або замість хліба паска.
Круто!Даже представить на вкус сложно такое блюдо.
Дюагональ• 03 апреля 2018
Ответ дляЛюблю Поумничать
Це залежить, хто з якого регіона і які звичаї. Я в Києві, але мама з тернопільщини, то так і готуємо. Від більшості кошик відрізняється соленим сиром з маслом і сіллю і ще хрін сирий корінь є, решту яйця, паска, м´ясо печене, ковбаса. Робим в мисці змішуємо шматки ковбаси, грудки сиру (творог), яйця, м´ясо і щедро на все це натирають хрону свіжого. Вся родина так снідає. На десерт або замість хліба паска.
Цитата:
Це залежить, хто з якого регіона і які звичаї. Я в Києві, але мама з тернопільщини, то так і готуємо. Від більшості кошик відрізняється соленим сиром з маслом і сіллю і ще хрін сирий корінь є, решту яйця, паска, м´ясо печене, ковбаса. Робим в мисці змішуємо шматки ковбаси, грудки сиру (творог), яйця, м´ясо і щедро на все це натирають хрону свіжого. Вся родина так снідає. На десерт або замість хліба паска.[/cit
Хотіла б я це спробувати. Вчора на одному сайті прочитала про таку страву, але там ще на маслі обсмажували, і багато відписалось що це страва з дитинства і мені захотілось спробувати. Але сама я мабуть не ризикну такого готувати.
В мене все стандартне: шинка, ковбаска, сало печені, для дітей олів´є, крученик, голубці. Роблю сирну і звичайну пасочку, а також пару видів пляцків.
0996700747• 03 апреля 2018
Ответ дляГолубая устрица
не понимаю обжираловки на праздник ... традиционный набор для освящения - кулич,яйца, яблоки ...
Мои бабушки всегда освящали без яблок ..
Я понять немогу , когда прут холодильник на освящение
Умничка-помощничка• 03 апреля 2018
ничего не буду готовить вообще :) идём к родственникам на др, а точнее на два др! Сначала к одним, а потом к другим.
Люблю Поумничать• 03 апреля 2018
Ответ дляМая твая не панимать
Круто!Даже представить на вкус сложно такое блюдо.
Ріжуть не як на олів´є, а великими шматками, сир з маслом і сіллю не кришиться, а грудками за рахунок масла, яйця на 4 частини. Хрін не на тертці труть, а просто ножем шкрябають на тонкі подовгасті смужки. Їдять руками.
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу