Ms. Анонимная• 21 ноября 2022
Подскажите рецепт капкейков в микроволновке) Спасибо!
Н@Диете• 21 ноября 2022
Вибирайте будь який. Абсолютно все тісто можна приготувати в мікрохвильовці.
Мафиозная• 21 ноября 2022
Ответ дляН@Диете
Вибирайте будь який. Абсолютно все тісто можна приготувати в мікрохвильовці.
А я не наважилась і досі, бо кажуть що гливке виходить, наче пластилін. Невже можна, наприклад, шарлотку в мікрохвильову? І якщо так, то на скільки хвилин? Питаю, бо не маю зараз духовки
Н@Диете• 21 ноября 2022
Ответ дляМафиозная
А я не наважилась і досі, бо кажуть що гливке виходить, наче пластилін. Невже можна, наприклад, шарлотку в мікрохвильову? І якщо так, то на скільки хвилин? Питаю, бо не маю зараз духовки
Шарлотку, тобто справжній бісквіт, ніколи не робила, а всякі заливні пироги роблчться прекрасно, головне не передержати. Я пампушки до борщу, взагалі тільки в мікрохвильовці роблю. Час залежить від кількості тіста, я так і не підкажу точно, але це дуже швидко.
Н@Диете• 21 ноября 2022
Ответ дляМафиозная
А я не наважилась і досі, бо кажуть що гливке виходить, наче пластилін. Невже можна, наприклад, шарлотку в мікрохвильову? І якщо так, то на скільки хвилин? Питаю, бо не маю зараз духовки
Пластилин, то передержане.
Лама_мама• 21 ноября 2022
Ответ дляН@Диете
Шарлотку, тобто справжній бісквіт, ніколи не робила, а всякі заливні пироги роблчться прекрасно, головне не передержати. Я пампушки до борщу, взагалі тільки в мікрохвильовці роблю. Час залежить від кількості тіста, я так і не підкажу точно, але це дуже швидко.
Дайте будь ласка рецепт на пампушки
Н@Диете• 21 ноября 2022
Ответ дляЛама_мама
Дайте будь ласка рецепт на пампушки
Я роблю содове, кефірне тісто. Такі робили в бабусі мого чоловіка, на Херсонщині. Їх варили прямо в борщі, потім поливали часником з сіллю, водою і запашною олією, але в мікрохвильвцв мені більше подобається. 250мл кефіру, 0.5 ч.л солі, 0.5 ч.л соди. Мяко замішую, формую кульки, кульку обмакую в олію і складаю близько одна до одної на піддон мікрохвильовки, обов´язково накриваю пластиковим баранцем, режим мікрохвилі. Дріжжове тісто я також пекла, але вже вибирала режим мікрохвилі + гриль.
1
Лама_мама• 21 ноября 2022
Ответ дляН@Диете
Я роблю содове, кефірне тісто. Такі робили в бабусі мого чоловіка, на Херсонщині. Їх варили прямо в борщі, потім поливали часником з сіллю, водою і запашною олією, але в мікрохвильвцв мені більше подобається. 250мл кефіру, 0.5 ч.л солі, 0.5 ч.л соди. Мяко замішую, формую кульки, кульку обмакую в олію і складаю близько одна до одної на піддон мікрохвильовки, обов´язково накриваю пластиковим баранцем, режим мікрохвилі. Дріжжове тісто я також пекла, але вже вибирала режим мікрохвилі + гриль.
Дякую
Чучело-Мяучело• 21 ноября 2022
Ответ дляН@Диете
Шарлотку, тобто справжній бісквіт, ніколи не робила, а всякі заливні пироги роблчться прекрасно, головне не передержати. Я пампушки до борщу, взагалі тільки в мікрохвильовці роблю. Час залежить від кількості тіста, я так і не підкажу точно, але це дуже швидко.
А можете будь ласка рецепт дати заливного пирога? З чим робите?
Н@Диете• 21 ноября 2022
Ответ дляЧучело-Мяучело
А можете будь ласка рецепт дати заливного пирога? З чим робите?
Та нема в мене рецептів). На око наколотила, кефір, яйце, масло, нема масла, то олії, в солодкий цукор, несолодкий без цукру, розпушувач. Що є в хаті те й залила. Хоч капусту тушковану, хоч мясо, хоч картоплю.
Чучело-Мяучело• 21 ноября 2022
Ответ дляН@Диете
Та нема в мене рецептів). На око наколотила, кефір, яйце, масло, нема масла, то олії, в солодкий цукор, несолодкий без цукру, розпушувач. Що є в хаті те й залила. Хоч капусту тушковану, хоч мясо, хоч картоплю.
Прикольно, я так не вмію. Мені потрібно все по бамажці😀
Н@Диете• 21 ноября 2022
Ответ дляЧучело-Мяучело
Прикольно, я так не вмію. Мені потрібно все по бамажці😀
Ну є якісь постійні константи. Це кефір, сіль, розпушувач. 0.5 літра, та по одній чайній ложці солі і соди, або пару ложок розпушувача. Жиру десь 150-200 гр. Яйце взагалі за бажанням. Ну якось так)
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу