Коханозадовільна• 07 апреля 2023
Яку краще обрати частину свинини для запікання?
Краще звичайно виглядає окіст без кістки (задня частина), або биток, але кажуть ошийок м´якший, але мені здається що його потім буде не зручно нарізати, та й мабуть будуть прослойки жиру...
Невидимка Майя• 07 апреля 2023
З свого досвіду біток мені смачніше, ошийок так він жирний, він ідеальний для шашлику, комусь може подобаєтся запікати його, але не мені
2
Цикавенная• 07 апреля 2023
Ошеек. При запекание надо, чтобы жирок был. Тогда не сухое мясо будет
2
Моська-слон• 07 апреля 2023
Я всегда запекаю биток
для меня это лучшая часть
Все остальное мне не нравится-то жирное,то неудобно потом нарезать
для меня это лучшая часть
Все остальное мне не нравится-то жирное,то неудобно потом нарезать
2
Бавовнятко• 07 апреля 2023
Надпочечник, або яблучко для запікання. Я також люблю биточну частину запікати, в магазині її називають корейка.
2
Кудрі кручу сама• 07 апреля 2023
Я люблю биток. Він трохи суховатий виходить, але в мене дитина не може їсти жирові ті всі прослойки. А він на бутерброди і просто так саме те що треба. Жодного жиру
1
Бавовнятко• 07 апреля 2023
Ответ дляМоська-слон
Я всегда запекаю биток
для меня это лучшая часть
Все остальное мне не нравится-то жирное,то неудобно потом нарезать
для меня это лучшая часть
Все остальное мне не нравится-то жирное,то неудобно потом нарезать
+++ Мені розповідали знайомі, що грузини навіть шашлики вдома роблять з биточної частини, бо їх тоді можна холодними їсти, не жирна частина.
2
Бавовнятко• 07 апреля 2023
Ответ дляЦикавенная
Ошеек. При запекание надо, чтобы жирок был. Тогда не сухое мясо будет
Я на грилі запікаю філе куряче та індички. Після того як зняла з грилю - одразу треба замотати в міцну фольгу, (я в пару слоїв це роблю), і залишити так на 2 години, щоб воно в фользі побуло. Виходить ну дуже сочне м´ясо.
1
emerald_88• 07 апреля 2023
В магазинах ошийок продають довгенький і рівненький, якраз зручно нарізати.
2
Отчебучкина• 07 апреля 2023
Ответ дляБавовнятко
+++ Мені розповідали знайомі, що грузини навіть шашлики вдома роблять з биточної частини, бо їх тоді можна холодними їсти, не жирна частина.
Грузины делают из барашка. Каре барашка - самое вкусное мясо.
Свинину запекать и на шашлык лучше шею.
Свинину запекать и на шашлык лучше шею.
автор
Коханозадовільна
• 08 апреля 2023
Дякую всім за поради, зробила висновок, все таки спробую биток, бо боюся діти не будуть їсти якщо буде сильно жирний .. тобто ошийок..
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу