sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Мясо, Птица
anonim_102
Коханозадовільна• 07 апреля 2023

Яку краще обрати частину свинини для запікання?

Краще звичайно виглядає окіст без кістки (задня частина), або биток, але кажуть ошийок м´якший, але мені здається що його потім буде не зручно нарізати, та й мабуть будуть прослойки жиру...
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
noavatar
Вэнди Стар• 07 апреля 2023
1
ошеек, антрекот- самые сочные, мягкие и подходящие.
heart 5
anonim_20
Невидимка Майя• 07 апреля 2023
2
З свого досвіду біток мені смачніше, ошийок так він жирний, він ідеальний для шашлику, комусь може подобаєтся запікати його, але не мені
heart 2
anonim_121
Кинг-Конгша• 07 апреля 2023
3
Надпочечник
heart 2
anonim_163
Цикавенная• 07 апреля 2023
4
Ошеек. При запекание надо, чтобы жирок был. Тогда не сухое мясо будет
heart 2
anonim_190
Кусман Сиру• 07 апреля 2023
5
Ошийок
anonim_86
Моська-слон• 07 апреля 2023
6
Я всегда запекаю биток
для меня это лучшая часть
Все остальное мне не нравится-то жирное,то неудобно потом нарезать
heart 2
anonim_26
Бавовнятко• 07 апреля 2023
7
Надпочечник, або яблучко для запікання. Я також люблю биточну частину запікати, в магазині її називають корейка.
heart 2
anonim_192
Кудрі кручу сама• 07 апреля 2023
8
Я люблю биток. Він трохи суховатий виходить, але в мене дитина не може їсти жирові ті всі прослойки. А він на бутерброди і просто так саме те що треба. Жодного жиру
heart 1
anonim_26
Бавовнятко• 07 апреля 2023
9
Ответ дляМоська-слон
Я всегда запекаю биток
для меня это лучшая часть
Все остальное мне не нравится-то жирное,то неудобно потом нарезать
+++ Мені розповідали знайомі, що грузини навіть шашлики вдома роблять з биточної частини, бо їх тоді можна холодними їсти, не жирна частина.
heart 2
anonim_50
Бавовнятий Пупс• 07 апреля 2023
10
мы на запекание обычно корейку ибо грудинку нежирную покупаем
heart 1
anonim_26
Бавовнятко• 07 апреля 2023
11
Ответ дляЦикавенная
Ошеек. При запекание надо, чтобы жирок был. Тогда не сухое мясо будет
Я на грилі запікаю філе куряче та індички. Після того як зняла з грилю - одразу треба замотати в міцну фольгу, (я в пару слоїв це роблю), і залишити так на 2 години, щоб воно в фользі побуло. Виходить ну дуже сочне м´ясо.
heart 1
noavatar
emerald_88• 07 апреля 2023
12
В магазинах ошийок продають довгенький і рівненький, якраз зручно нарізати.
heart 2
anonim_48
Отчебучкина• 07 апреля 2023
13
Ответ дляБавовнятко
+++ Мені розповідали знайомі, що грузини навіть шашлики вдома роблять з биточної частини, бо їх тоді можна холодними їсти, не жирна частина.
Грузины делают из барашка. Каре барашка - самое вкусное мясо.
Свинину запекать и на шашлык лучше шею.
anonim_82
неДоПриличий• 07 апреля 2023
14
Яблоко ,надпочечник лучше ,ошеек жирноват ,биток суховатий .
heart 1
anonim_136
Девальвация• 07 апреля 2023
15
Ошеек
heart 1
anonim_102
автор Коханозадовільна • 08 апреля 2023
16
Дякую всім за поради, зробила висновок, все таки спробую биток, бо боюся діти не будуть їсти якщо буде сильно жирний .. тобто ошийок..
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff