Малинка• 29 сентября 2023
Кто делал Павлова? Отзовитесь, пожалуйста
Ну ооооч хочется. Тут не продают такое:((( Девочки, будьте добры, подскажите рецепт, чтоб сделать себе и улететь от счастья в небеса:))) Всем спасибо заранее! Мира , добра, много вкусной еды и хороших людей рядом, с которыми все вкусности приятно и скушать
Бешене сарі• 29 сентября 2023
Не бойтесь, делайте, проверяла разные рецепты из интернета, правило одно: приготовили - съели сразу, т.к. хранится плохо, от крема безе скоро начинает мокнуть и теряет форму.
Или, как вариант, безе готовите сегодня, а крем и сборка завтра)
Или, как вариант, безе готовите сегодня, а крем и сборка завтра)
2
Соображалочка• 29 сентября 2023
Так а що там робити, який рецепт ви хочете?
Взбиваєте білки з цукровою пудрою, кукурудзяним крохмалем і лимонним соком, робите корзинки, висушуєте на низькій температурі в духовці.
Робите крем. Можна вершки збити з цукровою пудрою, можна заварний крем.
В суху корзинку накладаєте крем, прикрашаєте ягодами, їсте.
Можна для кислинки ягідний курд додати, чи навіть кисленького варення ложку.
Взбиваєте білки з цукровою пудрою, кукурудзяним крохмалем і лимонним соком, робите корзинки, висушуєте на низькій температурі в духовці.
Робите крем. Можна вершки збити з цукровою пудрою, можна заварний крем.
В суху корзинку накладаєте крем, прикрашаєте ягодами, їсте.
Можна для кислинки ягідний курд додати, чи навіть кисленького варення ложку.
Соображалочка• 29 сентября 2023
Ответ дляБешене сарі
Не бойтесь, делайте, проверяла разные рецепты из интернета, правило одно: приготовили - съели сразу, т.к. хранится плохо, от крема безе скоро начинает мокнуть и теряет форму.
Или, как вариант, безе готовите сегодня, а крем и сборка завтра)
Или, как вариант, безе готовите сегодня, а крем и сборка завтра)
Я завжди насушу повне деко меренги, потім в пакет щільно зав´язую, і вона суха пару днів.
Просто перед вживанням кремом наповнити, і все.
Просто перед вживанням кремом наповнити, і все.
2
1
автор
Малинка
• 29 сентября 2023
Ответ дляСоображалочка
Так а що там робити, який рецепт ви хочете?
Взбиваєте білки з цукровою пудрою, кукурудзяним крохмалем і лимонним соком, робите корзинки, висушуєте на низькій температурі в духовці.
Робите крем. Можна вершки збити з цукровою пудрою, можна заварний крем.
В суху корзинку накладаєте крем, прикрашаєте ягодами, їсте.
Можна для кислинки ягідний курд додати, чи навіть кисленького варення ложку.
Взбиваєте білки з цукровою пудрою, кукурудзяним крохмалем і лимонним соком, робите корзинки, висушуєте на низькій температурі в духовці.
Робите крем. Можна вершки збити з цукровою пудрою, можна заварний крем.
В суху корзинку накладаєте крем, прикрашаєте ягодами, їсте.
Можна для кислинки ягідний курд додати, чи навіть кисленького варення ложку.
А пропорції які? ☺️
автор
Малинка
• 29 сентября 2023
Ответ дляБешене сарі
Не бойтесь, делайте, проверяла разные рецепты из интернета, правило одно: приготовили - съели сразу, т.к. хранится плохо, от крема безе скоро начинает мокнуть и теряет форму.
Или, как вариант, безе готовите сегодня, а крем и сборка завтра)
Или, как вариант, безе готовите сегодня, а крем и сборка завтра)
Пробовала 2 раза и ни один не получилось 🥲
1
Соображалочка• 29 сентября 2023
Ответ дляМалинка
А пропорції які? ☺️
Ну прям до граму вам ніхто не скаже, бо яйця ж різні бувають...
Ну, в середньому на 1 білок (великого яйця) десь 50 гр цукрової пудри або 40 цукру, пів чайної ложки кукурудзяного крохмалю і десь третина чайної ложки лимонного соку або на кінчику ножа лимонної кислоти.
Я цукру кладу менше, бо не люблю дуже солодке.
Ну а начинку то вже не проблема наколотити, збити жирні вершки з цукром не складно і без рецепту)
Ну, в середньому на 1 білок (великого яйця) десь 50 гр цукрової пудри або 40 цукру, пів чайної ложки кукурудзяного крохмалю і десь третина чайної ложки лимонного соку або на кінчику ножа лимонної кислоти.
Я цукру кладу менше, бо не люблю дуже солодке.
Ну а начинку то вже не проблема наколотити, збити жирні вершки з цукром не складно і без рецепту)
2
автор
Малинка
• 29 сентября 2023
Ответ дляСоображалочка
Ну прям до граму вам ніхто не скаже, бо яйця ж різні бувають...
Ну, в середньому на 1 білок (великого яйця) десь 50 гр цукрової пудри або 40 цукру, пів чайної ложки кукурудзяного крохмалю і десь третина чайної ложки лимонного соку або на кінчику ножа лимонної кислоти.
Я цукру кладу менше, бо не люблю дуже солодке.
Ну а начинку то вже не проблема наколотити, збити жирні вершки з цукром не складно і без рецепту)
Ну, в середньому на 1 білок (великого яйця) десь 50 гр цукрової пудри або 40 цукру, пів чайної ложки кукурудзяного крохмалю і десь третина чайної ложки лимонного соку або на кінчику ножа лимонної кислоти.
Я цукру кладу менше, бо не люблю дуже солодке.
Ну а начинку то вже не проблема наколотити, збити жирні вершки з цукром не складно і без рецепту)
Дякую дуже 🩵🌼
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу