Крайня невістка• 18 декабря 2024
Як приготувати домашній глінтвейн, щоб він був ідеальним?
Из Кукуева я• 18 декабря 2024
Закрывать крышкой, пока греете. Но не кипятить!
Брать не слишком плохое вино.
Остальное дело вкуса.
Брать не слишком плохое вино.
Остальное дело вкуса.
Ума Палата• 18 декабря 2024
В мене завжди хороший був, і у вас буде. Зробіть ще на білому з апельсинами
Наполеон Бонапарт• 18 декабря 2024
Вино приличное, то что любите, специи качественные, апельсины сладкие, коньячку немношко
Тримаю свічку• 18 декабря 2024
Не кип´ятити вино і не шкодувати грошей на хороше вино. Все інше за смаком.
Добро с Кулаками• 18 декабря 2024
Не по теме, но напомнило. Одноклассник дочери как-то говорит: ’Приходите к нам в гости. Мама вина наварила’
5
Матраскин Брат• 18 декабря 2024
дороге вино не треба брать. чомусь з дорогого глінтвейн виходить поганий.
я беру шось бюджетне, наприклад, Шабо чи шось в такому дусі.
нарізаю апельсин, заливаю його невеликою кількістю окропу, додаю прянощі та кип´ячу на маленькому вогні хвилин десять. потім додаю вино і потроху довожу до гарячого стану (не кіп´ятити!), потім додаю мед. в готовий глітнвейн додаю грамів 100 коньяку. все.
я беру шось бюджетне, наприклад, Шабо чи шось в такому дусі.
нарізаю апельсин, заливаю його невеликою кількістю окропу, додаю прянощі та кип´ячу на маленькому вогні хвилин десять. потім додаю вино і потроху довожу до гарячого стану (не кіп´ятити!), потім додаю мед. в готовий глітнвейн додаю грамів 100 коньяку. все.
2
Гірчинка• 18 декабря 2024
Зварила глінтвейн, не допили, забула на пару днів. Згадала, стало шкода, розігріла. Я такого смачного глінтвейну за все життя не пила
А варили для експерименту - в Аврорі купили спеції для глінтвейну подарункові і концентровану заправку для глінтвейну
А варили для експерименту - в Аврорі купили спеції для глінтвейну подарункові і концентровану заправку для глінтвейну
Дама-мадама• 18 декабря 2024
Ответ дляМатраскин Брат
дороге вино не треба брать. чомусь з дорогого глінтвейн виходить поганий.
я беру шось бюджетне, наприклад, Шабо чи шось в такому дусі.
нарізаю апельсин, заливаю його невеликою кількістю окропу, додаю прянощі та кип´ячу на маленькому вогні хвилин десять. потім додаю вино і потроху довожу до гарячого стану (не кіп´ятити!), потім додаю мед. в готовий глітнвейн додаю грамів 100 коньяку. все.
я беру шось бюджетне, наприклад, Шабо чи шось в такому дусі.
нарізаю апельсин, заливаю його невеликою кількістю окропу, додаю прянощі та кип´ячу на маленькому вогні хвилин десять. потім додаю вино і потроху довожу до гарячого стану (не кіп´ятити!), потім додаю мед. в готовий глітнвейн додаю грамів 100 коньяку. все.
Підкажіть, будь ласка, скільки потрібно води та меду? І які саме прянощі ви додаєте?
Матраскин Брат• 18 декабря 2024
Ответ дляДама-мадама
Підкажіть, будь ласка, скільки потрібно води та меду? І які саме прянощі ви додаєте?
мед за смаком. або цукор. хто як любить. додавайте потроху та пробуйте.
води...ну шоб покрила апельсини.
прянощі - кориця, гвоздика, кардамон, бад´ян, імбир, мускатний горіх, духмяний перець. може чогось нема, то не додаю. але кориця та гвоздика то обов´язкові компоненти. а ще краще гвоздикою нашпигувати апельсин.
води...ну шоб покрила апельсини.
прянощі - кориця, гвоздика, кардамон, бад´ян, імбир, мускатний горіх, духмяний перець. може чогось нема, то не додаю. але кориця та гвоздика то обов´язкові компоненти. а ще краще гвоздикою нашпигувати апельсин.
2
Дама-мадама• 18 декабря 2024
Ответ дляМатраскин Брат
мед за смаком. або цукор. хто як любить. додавайте потроху та пробуйте.
води...ну шоб покрила апельсини.
прянощі - кориця, гвоздика, кардамон, бад´ян, імбир, мускатний горіх, духмяний перець. може чогось нема, то не додаю. але кориця та гвоздика то обов´язкові компоненти. а ще краще гвоздикою нашпигувати апельсин.
води...ну шоб покрила апельсини.
прянощі - кориця, гвоздика, кардамон, бад´ян, імбир, мускатний горіх, духмяний перець. може чогось нема, то не додаю. але кориця та гвоздика то обов´язкові компоненти. а ще краще гвоздикою нашпигувати апельсин.
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу