sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Напитки
anonim_4
Крайня невістка• 18 декабря 2024

Як приготувати домашній глінтвейн, щоб він був ідеальним?

13 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_150
Ума Палата• 18 декабря 2024
1
Додати в нього рому👍
face_with_tears_of_joy 3
anonim_64
Из Кукуева я• 18 декабря 2024
2
Закрывать крышкой, пока греете. Но не кипятить!
Брать не слишком плохое вино.
Остальное дело вкуса.
anonim_150
Ума Палата• 18 декабря 2024
3
В мене завжди хороший був, і у вас буде. Зробіть ще на білому з апельсинами
anonim_80
Наполеон Бонапарт• 18 декабря 2024
4
Вино приличное, то что любите, специи качественные, апельсины сладкие, коньячку немношко
anonim_125
Тримаю свічку• 18 декабря 2024
5
Не кип´ятити вино і не шкодувати грошей на хороше вино. Все інше за смаком.
anonim_58
Добро с Кулаками• 18 декабря 2024
6
Не по теме, но напомнило. Одноклассник дочери как-то говорит: ’Приходите к нам в гости. Мама вина наварила’
face_with_tears_of_joy 5
anonim_132
Сметчица• 18 декабря 2024
7
Муж делает с хорошим сухим вином, всегда получается.
anonim_15
Матраскин Брат• 18 декабря 2024
8
Ответ дляУма Палата
Додати в нього рому👍
чи коньяку
anonim_15
Матраскин Брат• 18 декабря 2024
9
дороге вино не треба брать. чомусь з дорогого глінтвейн виходить поганий.
я беру шось бюджетне, наприклад, Шабо чи шось в такому дусі.
нарізаю апельсин, заливаю його невеликою кількістю окропу, додаю прянощі та кип´ячу на маленькому вогні хвилин десять. потім додаю вино і потроху довожу до гарячого стану (не кіп´ятити!), потім додаю мед. в готовий глітнвейн додаю грамів 100 коньяку. все.
like 2
anonim_50
Гірчинка• 18 декабря 2024
10
Зварила глінтвейн, не допили, забула на пару днів. Згадала, стало шкода, розігріла. Я такого смачного глінтвейну за все життя не пила
А варили для експерименту - в Аврорі купили спеції для глінтвейну подарункові і концентровану заправку для глінтвейну
anonim_220
Дама-мадама• 18 декабря 2024
11
Ответ дляМатраскин Брат
дороге вино не треба брать. чомусь з дорогого глінтвейн виходить поганий.
я беру шось бюджетне, наприклад, Шабо чи шось в такому дусі.
нарізаю апельсин, заливаю його невеликою кількістю окропу, додаю прянощі та кип´ячу на маленькому вогні хвилин десять. потім додаю вино і потроху довожу до гарячого стану (не кіп´ятити!), потім додаю мед. в готовий глітнвейн додаю грамів 100 коньяку. все.
Підкажіть, будь ласка, скільки потрібно води та меду? І які саме прянощі ви додаєте?
anonim_15
Матраскин Брат• 18 декабря 2024
12
Ответ дляДама-мадама
Підкажіть, будь ласка, скільки потрібно води та меду? І які саме прянощі ви додаєте?
мед за смаком. або цукор. хто як любить. додавайте потроху та пробуйте.
води...ну шоб покрила апельсини.
прянощі - кориця, гвоздика, кардамон, бад´ян, імбир, мускатний горіх, духмяний перець. може чогось нема, то не додаю. але кориця та гвоздика то обов´язкові компоненти. а ще краще гвоздикою нашпигувати апельсин.
heart 2
anonim_220
Дама-мадама• 18 декабря 2024
13
Ответ дляМатраскин Брат
мед за смаком. або цукор. хто як любить. додавайте потроху та пробуйте.
води...ну шоб покрила апельсини.
прянощі - кориця, гвоздика, кардамон, бад´ян, імбир, мускатний горіх, духмяний перець. може чогось нема, то не додаю. але кориця та гвоздика то обов´язкові компоненти. а ще краще гвоздикою нашпигувати апельсин.
Дякую
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff