Як ухурделю• 01 марта в 15:13
Апероль как вы готовите?
Обязательно ли в Апероль коктейль добавлять Проссеко?
Блин, оно такое дорогое сейчас((
Можно ли другое какое-то шампанское подешевле? И если да, то какое?
Блин, оно такое дорогое сейчас((
Можно ли другое какое-то шампанское подешевле? И если да, то какое?
Чтооооооооооо?• 01 марта в 15:17
Можна будь-яке. Головне сухе або полусухе. Італійці добавляють просекко бо воно 5 євро за пляшку. Справжнє французьке шампанське у Франції 35-50 євро за пляшку. Дешевше не бачила
Чтооооооооооо?• 01 марта в 15:18
Ответ дляКу ка ку ка ку
Я пила со швебсом. Без шампанского
Це взагалі не коктейль апероль,взагалі-то)
автор
Як ухурделю
• 01 марта в 15:19
Ответ дляЧтооооооооооо?
Можна будь-яке. Головне сухе або полусухе. Італійці добавляють просекко бо воно 5 євро за пляшку. Справжнє французьке шампанське у Франції 35-50 євро за пляшку. Дешевше не бачила
То есть можно самое обычное шампанское?
Біле пальто• 01 марта в 15:23
Ответ дляЯк ухурделю
То есть можно самое обычное шампанское?
Я все игристое что находила добавляла экспериментировала) и Кава и Креман, но по цене так же
Оце фіфа• 01 марта в 15:24
Багато років тому побачила рецепт від бармена італійця. Завжди його використовую.
Берете бокал для аперольшпріц. Прикладаєте до дна три своїх пальця та наливаєте просеко. Його абсолютно спокійно і без втрати якості коктейлю можна замінити на будь-яке сухе ігристе
Потім прикладаєте до краю просеко/ігристого два пальця і наливаєте апероль. Потім до краю прикладаєте один палець і наливаєте нейтральну содову.
Кільце апельсина, льод.
Все.
Берете бокал для аперольшпріц. Прикладаєте до дна три своїх пальця та наливаєте просеко. Його абсолютно спокійно і без втрати якості коктейлю можна замінити на будь-яке сухе ігристе
Потім прикладаєте до краю просеко/ігристого два пальця і наливаєте апероль. Потім до краю прикладаєте один палець і наливаєте нейтральну содову.
Кільце апельсина, льод.
Все.
5
Звожу з розуму• 01 марта в 15:27
Ответ дляЯк ухурделю
То есть можно самое обычное шампанское?
А кто вам запретит)) сухое шампанское и швепс грейпфрут, вкусно.
Кондуктор автобуса• 01 марта в 15:28
Делаем с просекко апероль или хуго, в апероль ещё 2 кружка апельсина добавляю и лед
Забула що?• 01 марта в 15:31
Да любой брют. Смысл чтобы не сладкое шампанское было. И минералку.
1
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу


