Гостра на язик• 18 июля в 16:05
Гурмани тут?
Чому вважаєте себе гурманом? Що такого незвичайного вам подобається, що не подобається іншим?
Малинка• 18 июля в 16:08
Ну я не знаю точно хто такий гурман
Але я завжди шукаю нові смаки, сміливо куштую самі незвичні страви
Так я люблю живих устриць без всіляких соусів
Я люблю баранячі яйця та телячі мізки
Але я завжди шукаю нові смаки, сміливо куштую самі незвичні страви
Так я люблю живих устриць без всіляких соусів
Я люблю баранячі яйця та телячі мізки
2
Малинка• 18 июля в 16:09
Що ще згадати. Паштет з печінки рапани, вялена чорноморська креветка, печінка зі ската
Фея_3уровень• 18 июля в 16:10
познакомилась с итальнцем, стал мужем.
У них у всех очень высокие требования к еде. Первая тема для разговоров - еда.
Попробовала много всего. Хороший вкус развивается с хорошим качеством.
Но большой минус - потом обычную еду уже сложно ценить..Я стала очень капризной в плане вкуса в общепите...побочный эффект
У них у всех очень высокие требования к еде. Первая тема для разговоров - еда.
Попробовала много всего. Хороший вкус развивается с хорошим качеством.
Но большой минус - потом обычную еду уже сложно ценить..Я стала очень капризной в плане вкуса в общепите...побочный эффект
Малинка• 18 июля в 16:11
Ще люблю вонючі смаки.
Наприклад вялена риба з кишками.
Вонючі сири та ковбаси з пліснявою
Наприклад вялена риба з кишками.
Вонючі сири та ковбаси з пліснявою
Обстановщица• 18 июля в 16:12
Не гурман, но очень люблю трюфельное масло и пасту с трюфелями и сыры вонюченькие.
Все буде Україна• 18 июля в 16:12
Карпаччо, стейк полусирий, метвурст, нирки тушковані. Це те, на що фукають мої знайомі, називаючи мене збоченною гурманкою ))
Все буде Україна• 18 июля в 16:15
Ответ дляМалинка
Що ще згадати. Паштет з печінки рапани, вялена чорноморська креветка, печінка зі ската
О, ще одна хижачка у чаті 🙌🏻
2
Фея_3уровень• 18 июля в 16:18
Ответ дляВсе буде Україна
Карпаччо, стейк полусирий, метвурст, нирки тушковані. Це те, на що фукають мої знайомі, називаючи мене збоченною гурманкою ))
карпаччо из чего))))
Все буде Україна• 18 июля в 16:19
Ответ дляФея_3уровень
карпаччо из чего))))
З яловичини ) а що ?
Хочу в БАНю• 18 июля в 16:20
Ответ дляМалинка
Що ще згадати. Паштет з печінки рапани, вялена чорноморська креветка, печінка зі ската
там того рапана всього нічого, це ж скільки їх на паштет треба перевести?
і скатів теж шкода
і скатів теж шкода
1
Малинка• 18 июля в 16:28
Ответ дляХочу в БАНю
там того рапана всього нічого, це ж скільки їх на паштет треба перевести?
і скатів теж шкода
і скатів теж шкода
Ой ну ви думали що я гурман вегетаріанець?
Малинка• 18 июля в 16:28
Ответ дляХочу в БАНю
там того рапана всього нічого, це ж скільки їх на паштет треба перевести?
і скатів теж шкода
і скатів теж шкода
Я досі згадую як їла устрицю а вона ще щось там дригала ніжкою
1
Малинка• 18 июля в 16:30
Ответ дляВсе буде Україна
О, ще одна хижачка у чаті 🙌🏻
Мама варила холодець з качок. В тому числі голів. Так начистиш собі качиних черепів а потім горіхоколом хрусть хрусть.
Пташині мізки просто неймовірно смачні та ніжні
Пташині мізки просто неймовірно смачні та ніжні
1
1
Фея_3уровень• 18 июля в 16:34
Ответ дляВсе буде Україна
З яловичини ) а що ?
оно может быть из разных продуктов, гурманка)
Каляка маляка• 18 июля в 17:06
Ответ дляМалинка
Ну я не знаю точно хто такий гурман
Але я завжди шукаю нові смаки, сміливо куштую самі незвичні страви
Так я люблю живих устриць без всіляких соусів
Я люблю баранячі яйця та телячі мізки
Але я завжди шукаю нові смаки, сміливо куштую самі незвичні страви
Так я люблю живих устриць без всіляких соусів
Я люблю баранячі яйця та телячі мізки
Ви не гурман, ви збоченка
( шуткую , я також всяку гидоту пробувала, але не люблю це все ))).
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу