sovetchitsa
Советчица
Вход Регистрация
Спросить Советую Промо публикация Поиск товара
Настройки
Язык меню: ru ua Шрифт: a a a
Служба поддержки
Вход Регистрация
Правила | Ограничения | Cookies
©2008—2025 Советчица Kidstaff
Советчица - Еда, Кулинария - Другое
anonim_186
Гостра на язик• 18 июля в 16:05

Гурмани тут?

Чому вважаєте себе гурманом? Що такого незвичайного вам подобається, що не подобається іншим?
16 0
Все фото темыКомментарии автораМои ответы
anonim_10
Малинка• 18 июля в 16:08
1
Ну я не знаю точно хто такий гурман
Але я завжди шукаю нові смаки, сміливо куштую самі незвичні страви
Так я люблю живих устриць без всіляких соусів
Я люблю баранячі яйця та телячі мізки
face_with_tears_of_joy 2
anonim_10
Малинка• 18 июля в 16:09
2
Що ще згадати. Паштет з печінки рапани, вялена чорноморська креветка, печінка зі ската
anonim_92
Фея_3уровень• 18 июля в 16:10
3
познакомилась с итальнцем, стал мужем.
У них у всех очень высокие требования к еде. Первая тема для разговоров - еда.
Попробовала много всего. Хороший вкус развивается с хорошим качеством.
Но большой минус - потом обычную еду уже сложно ценить..Я стала очень капризной в плане вкуса в общепите...побочный эффект
anonim_10
Малинка• 18 июля в 16:11
4
Ще люблю вонючі смаки.
Наприклад вялена риба з кишками.
Вонючі сири та ковбаси з пліснявою
anonim_172
Обстановщица• 18 июля в 16:12
5
Не гурман, но очень люблю трюфельное масло и пасту с трюфелями и сыры вонюченькие.
anonim_52
Все буде Україна• 18 июля в 16:12
6
Карпаччо, стейк полусирий, метвурст, нирки тушковані. Це те, на що фукають мої знайомі, називаючи мене збоченною гурманкою ))
anonim_184
Разгуляшка• 18 июля в 16:13
7
Я 100% антигурман.
anonim_52
Все буде Україна• 18 июля в 16:15
8
Ответ дляМалинка
Що ще згадати. Паштет з печінки рапани, вялена чорноморська креветка, печінка зі ската
О, ще одна хижачка у чаті 🙌🏻
heart 2
anonim_92
Фея_3уровень• 18 июля в 16:18
9
Ответ дляВсе буде Україна
Карпаччо, стейк полусирий, метвурст, нирки тушковані. Це те, на що фукають мої знайомі, називаючи мене збоченною гурманкою ))
карпаччо из чего))))
anonim_52
Все буде Україна• 18 июля в 16:19
10
Ответ дляФея_3уровень
карпаччо из чего))))
З яловичини ) а що ?
anonim_134
Хочу в БАНю• 18 июля в 16:20
11
Ответ дляМалинка
Що ще згадати. Паштет з печінки рапани, вялена чорноморська креветка, печінка зі ската
там того рапана всього нічого, це ж скільки їх на паштет треба перевести?
і скатів теж шкода
like 1
anonim_10
Малинка• 18 июля в 16:28
12
Ответ дляХочу в БАНю
там того рапана всього нічого, це ж скільки їх на паштет треба перевести?
і скатів теж шкода
Ой ну ви думали що я гурман вегетаріанець?
anonim_10
Малинка• 18 июля в 16:28
13
Ответ дляХочу в БАНю
там того рапана всього нічого, це ж скільки їх на паштет треба перевести?
і скатів теж шкода
Я досі згадую як їла устрицю а вона ще щось там дригала ніжкою
woman_facepalming 1
anonim_10
Малинка• 18 июля в 16:30
14
Ответ дляВсе буде Україна
О, ще одна хижачка у чаті 🙌🏻
Мама варила холодець з качок. В тому числі голів. Так начистиш собі качиних черепів а потім горіхоколом хрусть хрусть.
Пташині мізки просто неймовірно смачні та ніжні
heart 1 woman_facepalming 1
anonim_92
Фея_3уровень• 18 июля в 16:34
15
Ответ дляВсе буде Україна
З яловичини ) а що ?
оно может быть из разных продуктов, гурманка)
anonim_39
Каляка маляка• 18 июля в 17:06
16
Ответ дляМалинка
Ну я не знаю точно хто такий гурман
Але я завжди шукаю нові смаки, сміливо куштую самі незвичні страви
Так я люблю живих устриць без всіляких соусів
Я люблю баранячі яйця та телячі мізки
Ви не гурман, ви збоченка ( шуткую , я також всяку гидоту пробувала, але не люблю це все ))).
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта

Похожие темы:

Ще з цiкавого


Популярные вопросы!

Сегодня Вчера 7 дней 30 дней

ещё

Сейчас читают!

Назад Комментарии к ответу

О нас | Служба Поддержки | Помощь

Правила | Ограничения | Cookies ©2008—2025 Советчица Kidstaff