Щедрик• 22 октября в 19:51
Рецепт паштета і тушонки
Поділіться, будь-ласка, рецептом смачної тушонки і паштету. бажано з курятини
Які можна закрутити в банки
Які можна закрутити в банки
1
Анонім Перший• 22 октября в 19:54
Тушонку готую в мультиварці-скороварці, на 1 кг м´яса 1 чайна ложка солі, далі за смаком суміш перцю горошком, лавровий лист (я беру штуки 4-5 на кг). Варю в скороварці 4 години. Жодної рідини не треба, м´ясо саме дасть сок. Але я готую зі свинини - беру пополам лопатку та ребра. Загрузка в скороварку десь 2-2,5 кг м´яса, виходить 5-6 баночок.
3
Точу ляси• 22 октября в 20:44
Ответ дляАнонім Перший
Тушонку готую в мультиварці-скороварці, на 1 кг м´яса 1 чайна ложка солі, далі за смаком суміш перцю горошком, лавровий лист (я беру штуки 4-5 на кг). Варю в скороварці 4 години. Жодної рідини не треба, м´ясо саме дасть сок. Але я готую зі свинини - беру пополам лопатку та ребра. Загрузка в скороварку десь 2-2,5 кг м´яса, виходить 5-6 баночок.
І потім із мультиварки у стерилізовані банки під твіст кришку? В холодильнику скільки зберігатись орієнтовно може?
Настасья Пицун• 22 октября в 21:07
Консерви з курки найкраще вийдуть в автоклаві. В духовці перетушиться. Ще варять прямо у закритих і з ущільнювачами банках, але вона дуже проблемна. Я також роблю з свинини, в духовці. Стоїть в гаражі, в підвалі, зберігається добре
Анонім Перший• 22 октября в 21:10
Ответ дляТочу ляси
І потім із мультиварки у стерилізовані банки під твіст кришку? В холодильнику скільки зберігатись орієнтовно може?
Так. Я спочатку закидаю шматки м´яса по баночкам десь на 2\3 а коли вже все м´ясо розклала - заливаю рідиною. В процесі розливу викидаю лавровий лист ну і перець який бачу і не важко викинути - теж викидаю.
4 годин в скороварці достатньо щоб не переживати про ботулізм. У мене бувало по 6-8 місяців стояли, більше напевно ні, з ними нічого не стається. :)
4 годин в скороварці достатньо щоб не переживати про ботулізм. У мене бувало по 6-8 місяців стояли, більше напевно ні, з ними нічого не стається. :)
Точу ляси• 22 октября в 21:43
Ответ дляАнонім Перший
Так. Я спочатку закидаю шматки м´яса по баночкам десь на 2\3 а коли вже все м´ясо розклала - заливаю рідиною. В процесі розливу викидаю лавровий лист ну і перець який бачу і не важко викинути - теж викидаю.
4 годин в скороварці достатньо щоб не переживати про ботулізм. У мене бувало по 6-8 місяців стояли, більше напевно ні, з ними нічого не стається. :)
4 годин в скороварці достатньо щоб не переживати про ботулізм. У мене бувало по 6-8 місяців стояли, більше напевно ні, з ними нічого не стається. :)
Дякую! Якраз маю мультиварку-скороварку, спробую зробити
1
Анонім Перший• 22 октября в 21:45
Ответ дляТочу ляси
Дякую! Якраз маю мультиварку-скороварку, спробую зробити
ну і м´ясо порізати :) забула це вказати, на такі, середні шматочки, які ви потім хочете в баночці мати. Вийде обов´язково смачно!
2
Мнения, изложенные в теме, передают взгляды авторов и не отражают позицию Kidstaff
Тема закрыта
Похожие темы:
Назад Комментарии к ответу